این فایل همون فایلهای اضافه رو پاک می کنه.
و خصلت فایلهایی رو که ویروس عوض کرده به حالت اول بر میگردونه
اجراش کن ضرر نمی کنی
این فایل همون فایلهای اضافه رو پاک می کنه.
و خصلت فایلهایی رو که ویروس عوض کرده به حالت اول بر میگردونه
اجراش کن ضرر نمی کنی
آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
این فایلی که دادی چی بود دیگه بعد از اجراش تو همه منوهای خود ویندوز تو قسمت Start--> All Program فایل Desktop.ini ایجاد شده............
توی یکی از پوشه هام هم کلی فایل tem سردر اوردن........
چند تا مشکل هم که از قبل داشتم هنوز حل نشده :
1- هنوز System Restor ندارم.
2- موقع انتقال یا کپی فایلها ویندوز ازم تایید برای انتقال فایل Thumbs.db که Read Only هستش رو میخواد ! مطمئنین که این فایل ویروس نیست؟
3- تو پوشه فایلهای موبایلم بعضی فایلها و پوشه ها اسمهاشون نمایش داده نمیشه...........
4- شکل پوشه ها رو که تغییر میدم دوباره به حالت اول بر میگردن...........
یکی به دادم برسه
تا حالا این همه بد بختی نکشیده بودم
امکان نداره این فایل همه اونا رو پاک می کنه، تو دستوراتی که اجرا می کنه دقت کنید اصلا کارش همینه!
حالا که سیستم منو منفجر کرده
خیلی از پوشه های ویندوز که مخفی بودن حالا دیگه اصلا مخفی نیستن مثل Config.Msi و System Volume Information و Application Data و Recycled و RecoveryBin
تازه هر وقت هم کامپیوتر رو روشن میکنم دوتا صفحه باز میشه:
آی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یی
کمک
کسی راه حلی نداره؟
ویندوز رو عوض کنم حل میشه؟
میترسم ویندوزم عوض کنم ولی فایده نداشته باشه
فاطمه جان این برنامه ای که شما دادی فقط فایلهای مخفی رو از حالت مخفی خارج کرده و دیگه هم مخفی نمیشن؟
ویندوز رو عوض کن بعدم یه آنتی ویروس خوب و به روز نصب کن...
اصلا آنتی ویروست چیه؟
نود 32 اسمارت سکیوریتی
به درد نمی خوره ، منم تو سیستمم تا دیروز همین رو داشتم همواره هم به روز بود ولی اصلا فایده نداشت خیلی از ویروسا رو نمی تونه پاک کنه من ویندوزم رو عوض کردم احتمالا کاسپر نصب می کنم
فکر کنم بهتر باشه.![]()
سلام
منظورتون از اینکه سیستم ریستور را ندارید چیه ؟
غیر فعال شده یا اینکه تب اونا توی system propertise ندارید ؟
دلیل نمایش داده نشدن اسم فایل ها به این دلیل هست که اسم اونها احتمالا با فونت سفید هست .
اون پوشه هایی که از حالت مخفی در اومدن خصلت سیستمی خودشون را از دست دادند . اگه به تاپیکی که توی اورژانس زدم ( روش های حل مشکل .... ) توی اون توضیح دادم .
اگه می خوای اسم و مسیر همه فایلها را با درایو هاشون برام لیست کن تا یه فایل batch برات درست کنم همه برگردونه به حالت اولیه .
اسم کامل فایلها با مسیر اونها
با صبر و حوصله یکی یکی مشکلات حل می شه .
موفق باشید .
یعنی تو منوی Start-->all Program-->asseccories-->System Tools-->System Restor وقتی رو سیستم رستور کلیک میکنم هیچ چنجره ای باز نمیشه.
حالا که فایلها خاصیت سیستمی شون رو از دست دادن بهتر نیست دوباره ویندوز نصب کنم؟ اگه اینجوری مشکل حل بشه که بهتره اگرم نمیشه که آدرس فایلها رو برات بذارم(بازم ممنون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)