تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: کدوم یکی از این سیستم ها کارایی بهتری داره

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بدون تغییرات به نظر من فقط پول اضافی خرج میکنید...

چرا Striker II Formula. لینک پایین رو ببینید و بعد قیمت هارو مقایسه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه dfi x38 یا biostar p45 بگیر. هر دو فوق العاده جواب دادن.

کد:
    اگه مشکل هزینه ندارید به جای 4870 دو تا 4850 به صورت CrossFire تهیه کنید. درسته هزینه بیشتری صرف میکنید ولی از همه نظر تفاوت اساسی ملاحضه میکنید.

ocz پاوراش خیلی خوب جواب دادن...
    اما من با رمهاش زیاد موافق نیستم. g.skill پیشنهاد میشه

هارد هم وسترن دیجیتال
    موافقم که striker II زیاد جالب نیست ولی اون برد DFI هم گرونه . ولی اگه تو ایران باشه خوبه چون شکافهای PCI زیادی داره . البته باس رم تا 800 بیشتر جواب نمیده.
    چرا دو تا 4850 بخره ؟! 4850x2 میخواد بیاد ایران ، خرید دو تا 4850 کار اشتباهیه.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

CPU رو احتمالا E8500 گرفتم. گرافیک هم 4870 , ولی موندم چه بردی بردارم که بهترین کارایی رو داشته باشه (یه چیپ درست و حسابی روش باشه)( قیمت هم مهمه)
    سلام. به نظر من پردازنده رو q6600 بگیر. چون گه 8500 بگیری ، 6 ماه دیگه ، باز مجبوری که عوضش کنی و یک 4 هسته ا بگیری.
    برای مادربرد هم اگه maximus formulla بگیری خیلی خوبه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا E8500 ؟ این کارو نکنی ! کی شما رو فریب داد ؟ هر کاری هم بخوای بکنی Q6600 قویتره. بازیهای در حال ساخت هم با 4 هسته بهینه میشن. کسی که برای 2 سال دیگه هم نمیخواد سیستم عوض کنه ما Q6600 پیشنهاد میدیم چون برای آینده خوبه. شما اگه با فرکانسش مشکل داری اونرو اورکلاک کن.
    مادربرد هم یه P5Q DELUXE با قیمت حدود 215 تومن بخر. البته اگه بودجت کمتره میتونی P5Q PRO با قیمت 180 یا P5Q با قیمت 150 تومن بخری. اینها همه P45 هستن.
    مسعود جان مطمئنی Q6600 از E8500 قوی تره!!؟؟

برای مقایسه این دوتا یه سری تست :

تو خرید قطعات علاوه بر مشخصات فنی باید به نسبت کیفیت به قیمت توجه کرد که تستها و مقایسه ها رو دیدین(بازم هست بزارم!؟) و در آخر چون Q6600 چهار هسته ای هست وکیفیتش نسبت به قیمتش بالاتره از E8500 (تو بازا ایران متاسفانه!)پس انتخاب بهتر و مناسبتریه نه اینکه قوی تر و بهتر باشه!!کلا 4 هسته ای ها می تونن آینده بهتری برای بازی داشته باشن این مدل هم با اورکلاک کردن خوبه.مادربرد هم چیزایی که پیشنهاد شده مناسبه دیگه به بودجه بستگی داره.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تو خرید قطعات علاوه بر مشخصات فنی باید به نسبت کیفیت به قیمت توجه کرد که تستها و مقایسه ها رو دیدین(بازم هست بزارم!؟) و در آخر چون Q6600 چهار هسته ای هست وکیفیتش نسبت به قیمتش بالاتره از E8500 (تو بازا ایران متاسفانه!)پس انتخاب بهتر و مناسبتریه نه اینکه قوی تر و بهتر باشه!!کلا 4 هسته ای ها می تونن آینده بهتری برای بازی داشته باشن این مدل هم با اورکلاک کردن خوبه.مادربرد هم چیزایی که پیشنهاد شده مناسبه دیگه به بودجه بستگی داره.

به قول رابرت واسه من بنچمارک نذار که هاردم معدن بنچمارکه ! q6600 بسیار قویتره ، ولی تو بازیهای امروزی بخاطر بهینه نشدن با 4 هسته ضعیفتر نشون میده. تو برنامه های دیگه و کلا همه چیز به جز بازی Q6600 خیلی بهتره . تازه تو این مورد هم چند وقت دیگه Q6600 بهتر میشه . پس E8500 بدرد در کوزه میخوره !

چون میخوام تایپک شلوغ نشه بقیه رو تو لینک ببین ! حرف آخر: E8500 به Q6600 نمیرسه !
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اگه کمه بگو بازم بذارم!
    Last edited by Professor Massoud; 03-09-2008 at 19:32.

5. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اخرش من نفهمیدم که شما از گذاشتن این تست ها می خواین چی نتیجه ای بگیرید؟
    در ضمن باید بگم که 6600 انتخاب قوی تر و بهتریه ، و فعلأ تنها برتری 8500 تو بازی هاست و تا 6 ماه دگیه ، این برتری رو هم از دست می ده.
    شما میزان مصرف کارت ها رو ملاک قرار دادی . شما انتظار داشتی که 6600 ، مصرفش از 8500 کمتر باشه؟
    درسته که 8500 جدید تره ، ولی این دلیل بر قوی تر بودن نیست. شما نمی تونید بگین که یک پردازنده ی 8500 از 2 تا پردازنده ی e6600 قوی تره. در ضمن اگه با یک خنک کننده ی مناسب ، 6600 رو تا 3.6 اورکلاک کنیم ، به همون اندازه که مصرفش بالا میره ، کاراییش هم بالا می ره.و اون موقع 8500 هیچ حرفی برای گفتن نداره.حتی تو بازی ها.

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به قول رابرت واسه من بنچمارک نذار که هاردم معدن بنچمارکه ! q6600 بسیار قویتره ، ولی تو بازیهای امروزی بخاطر بهینه نشدن با 4 هسته ضعیفتر نشون میده. تو برنامه های دیگه و کلا همه چیز به جز بازی Q6600 خیلی بهتره.

چون میخوام تایپک شلوغ نشه بقیه رو تو لینک ببین ! حرف آخر: E8500 به Q6600 نمیرسه !

اگه کمه بگو بازم بذارم!
    پیشاپیش معذرت به خاطر اینکه می خوام زیاد عکس بزارم.به بزرگی خودتون ببخشید لازم شد این همه تست بزارم.دو تا پستش هم کردم.

دوست عزیز دیگه داری چراغ قرمز رو رد می کنی!هاردت معدن بنچمارکه!؟آفرین به تو!!منو که می شناسی هیچی از سخت افزار نمی دونم تازه کار هم هستم.(حمید جان از دوستهای صمیمی من هستنجاش حسابی خالیه خوراکش این بحثهاست!)ولی e8500 تو بازی کردن بهتره.همون طوری که تستهای من مربوط به بازی هست و این سیستم برای بازی جمع میشه نه نرم افزارهای غول آسا!!پس لطفا از تو هاردت! تستهای مربوط به رندر نرم افزار های سنگین رو نزار!بعدش هم اگه منظورت مقایسه هست تستهایی که میزاری لطفا e8500 هم باشه توشون (تو دو تاش نبود!)خودمم که گفتم با توجه به قیمت و کیفیت و نسل جدید بازی ها q6600 انتخاب بهتری هست ولی e8500 تو بازی (الان) اون رو می خوره!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو خیلی از تستهای غیر بازی Q6600 با اختلاف بسیار ناچیزی بالاتر بوده تو بعضی ها هم E8500 قوی تر بوده!

البرز جان e6600؟؟؟بحث سر q6600 و e8500 هست!و این بازی های آینده هم حداقل یه سال دیگست نه 6 ماه تعجب می کنم با این قاطعیت میگی 6 ماه!!!!در اورکلاک مصرف به یه نسبت میره بالا.بعد از اورکلاک e8500 حرفی برای گفتن نداره!!؟؟

امیدوارم لحنم کسی رو ناراحت نکرده باشه.اگه هم به کسی بر خورد ببخشه دیگه!دوستان بازم عذر منو رو به خاطر ازدیاد عکس ها و کندی لود صفحه بپذیرید و احیانا کسی خواست نقل قول کنه آدرس عکس ها رو دیگه پاک کنه.بازم میگم با درنظر گرفتن همه جوانب با بودجه حدود 180 همون Q6600 رو بخرید
    مسعود جان بنچمارک وتست و.....زیاد هست لطفا بحث رو ادامه ندید که تاپیک منحرف نشه
    حرف آخر!:Q6600 بخرید ولی E8500 تو بازی(1 سال آینده) اصلا ازش کم نمیاره!

موفق باشید

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تو خیلی از تستهای غیر بازی Q6600 با اختلاف بسیار ناچیزی بالاتر بوده تو بعضی ها هم E8500 قوی تر بوده!

البرز جان e6600؟؟؟بحث سر q6600 و e8500 هست!و این بازی های آینده هم حداقل یه سال دیگست نه 6 ماه تعجب می کنم با این قاطعیت میگی 6 ماه!!!!در اورکلاک مصرف به یه نسبت میره بالا.بعد از اورکلاک e8500 حرفی برای گفتن نداره!!؟؟

امیدوارم لحنم کسی رو ناراحت نکرده باشه.اگه هم به کسی بر خورد ببخشه دیگه!دوستان بازم عذر منو رو به خاطر ازدیاد عکس ها و کندی لود صفحه بپذیرید و احیانا کسی خواست نقل قول کنه آدرس عکس ها رو دیگه پاک کنه.بازم میگم با درنظر گرفتن همه جوانب با بودجه حدود 180 همون Q6600 رو بخرید
    مسعود جان بنچمارک وتست و.....زیاد هست لطفا بحث رو ادامه ندید که تاپیک منحرف نشه
    حرف آخر!:Q6600 بخرید ولی E8500 تو بازی(1 سال آینده) اصلا ازش کم نمیاره!

موفق باشید
    کیا جون به دل نگیر !! مثل اینکه خیلی جدی گرفتی !!! دیگه از کوره در رفتی !!!
    صحبت شما درست ولی فقط نباید بازی رو در نظر داشت. بازی یه طرف قضیست. ما که نخواستیم شما رو ناراحت کنیم ولی شما زود جوش میاری ، پس دیگه بحث نمیکنم با اینکه جای بحث داره .
    راستی چرا تو بعضی تستها Qx9770 از E8500 ضعیفتره ؟
    بازم میگم شما بزرگتری و پیشکسوت مایی پس احترامت واجبه .
    قربانت: مسعود.

12. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کیا جون به دل نگیر !! مثل اینکه خیلی جدی گرفتی !!! دیگه از کوره در رفتی !!!
    صحبت شما درست ولی فقط نباید بازی رو در نظر داشت. بازی یه طرف قضیست. ما که نخواستیم شما رو ناراحت کنیم ولی شما زود جوش میاری ، پس دیگه بحث نمیکنم با اینکه جای بحث داره .
    راستی چرا تو بعضی تستها Qx9770 از E8500 ضعیفتره ؟
    بازم میگم شما بزرگتری و پیشکسوت مایی پس احترامت واجبه .
    قربانت: مسعود.
    من و جدی گرفتن!؟این اسمایل ریلکسی کو!؟>>> مگه دوستمون نمی خواد برای بازی سیستم جمع کنه!؟یا من اشتباه متوجه شدم شرمنده.آره دوستای نزدیکم هم میگن یکم زود جوش میارم باید یه فن بخرم برا خودم!(ارزششو داره به نظرت؟)آره بحث به نتیجه نمی رسه.
    فکر می کنم چون مدلی که بهتر بوده (مثلا E8500) اورکلاک شده و QX9770 که غولیه برا خودش!تو حالت عادی با اختلاف امتیاز خیلی ناچیز پایینتر قرار گرفته.شایدم چیز دیگه ای باشه یا نوع تست و پردازشی که تو اون عمل توسط سی پی یو انجام میشه.
    لطف داری (اغراق نکن!) بزرگی از خودته چیزی هم گفتم ناراحت شدی ببخش

قربان تو .کیا

پ.ن:این که پست اسپم محسوب نمی شه؟!
    Last edited by Kianoosh; 03-09-2008 at 21:42.

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا جایی که تاپیک رو دنبال کردم فهمیدم که بحث اصلی سر اختلاف قدرت Q6600 چهار هسته ای و E8500 دو هسته ای هست !
    یک چیز میخوام بگم :
    برتری E8500 که شما توی بعضی تست ها می بینید دلیلی برای ضعف سی پی یو ی Q6600 نیست به خاطر ضعف گیم هاست که نمیتونن از چها هسته به طور مفید استفاده کنند ! اثبات حرف من رو میتونید توی تست های نرم افزار های تست مثل 3D Marl ببینید !

16. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •