منظورتون رو اصلا نمی فهمم!
API = Application programming interface؟
خب این چیزی که فهمیدم اینه:
اسکریپت ها رو حذف کنیم و اونا رو در برنامه بزاریم؟ لطفا توضیح بدید.
منظورتون رو اصلا نمی فهمم!
API = Application programming interface؟
خب این چیزی که فهمیدم اینه:
اسکریپت ها رو حذف کنیم و اونا رو در برنامه بزاریم؟ لطفا توضیح بدید.
نه منظورم این نبود ..
فقط گفتم میتونیم از این قبیل API ها به جای فرمان reg استفاده کنیم.
اسکریپت رو پاک نمی کنیم اگه لازم شد یکم تغییر توش بدیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه قراره یه برنامه مدیریت سیستم بشه برای کسایی که مبتدی هستن یا می خوان تغییراتشون تو registery یا تو ویندوز بدون مشکل و اشتباه انجام بشه خوبه. یکی از مزیت های این برنامه اینه که می شه براش اسکریپت نوشت. یعنی این که هر کسی می تونه براش اسکریپت بنویسه. اون اسکریپتی که تو پست اول گذاشتم یک اسکریپت فرضی برای درک بهتر طرز کار برنامه است. یعنی اسکریپت های برنامه نهایی خیلی با این اسکریپت فرق می کنند. ما پس از این که پروژه رو تموم کردیم تو سایت برنامه یه دیتابیس درست می کنیم که میشه دیتابیس اسکریپت های برنامه. یعنی هر کسی که اسکریپتی نیاز داشت میاد و اسکریپتشو دانلود می کنه و رو برنامه نصب می کنه. هر اسکریپتی باید برای ایجاد تغییرات در سیستم باید یک سری متغیر ها رو از کاربر بگیره. برنامه ما میاد از روی اسکریپت یک فرم می سازه تا کاربر بتونه از طریق GUI مقدار این متغیر ها رو به برنامه بده. در مرحله آخر برنامه میاد جا هایی که در اسکریپت مشخص شده که جای متغیر ها هستند رو با مقدار متغیر عوض میکنه و دستورات رو اجرا می کنه. و تغییرات در سیستم اعمال می شه. امیدوارم کامل بوده باشه.
ظاهر برنامه
![]()
ممنون بابت توضیحاتت، خوب من ظاهر برنامه رو میسازم.
راستی به نظرتون لازمه هممون از یه محیط و کامپایلر استفاده کنیم.
ممنون، شما فقط برنامه را طراحی کنید چون برخش اسکریپت های نصب شده یا نصب اسکریپت نیاز به بحث بیشتری دارد.
بله من کامپایلر های VS2008 و Mingw(Dev-cpp( رو دارم. شما و آقای آریانپور هم بگید چه کامپایلر های را دارید تا کامپایلر ها رو یکی کنیم.
حامد جان من هم با vs2008 کار میکنم
خب حالا شد دو راه یا آقای hoax3r کامپایلر VS2008 رو تهیه کنند یا این که آقای rf.ariyapoor کامپایلر MingW رو تهیه کنند.
اگه هم مشکلی پیش نمیاد یعنی پروژه های VS2008 و VS2005 با هم سازگار هستند که دیگه نیاز به تغییر کامپایلر نداریم.
البته Dev-Cpp هم حجمه زیادی نداره. 13.5 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------
خوب میتونیم یه کاری کنیم، من یه نمونه برنامه با VS2005 میزارم. شما ببینید با نسخه جدید سازگار هست یا قابل تبدیل هست
اگر بود من میتونم با همین کامپایلر طراحی رو انجام بدم بعد به شما بدم که تبدیلش کنید. و از دفعات بعد به جای کل
پروژه فقط فایلهای اصلی cpp. و rc. و ... رو که تغییر دادیم به هم بدیم.
اینو تست کنین ، نتیجشو بگین حجمش 17 کیلوبایته:
اگرم این راه عملی نبود بگید شاید رفتم یه نسخه جدید خریدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم حامد جان Dev-Cpp ابزار برای کار رسورس داره؟
Last edited by hoax3r; 05-09-2008 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)