![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آخه الان وقت قحطيه با مشكل مواجه شه...خدا بگم چي كارت كنه..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آخه الان وقت قحطيه با مشكل مواجه شه...خدا بگم چي كارت كنه..
![]()
من الان با بلوتوث وصلم اما خبری از روم های مربوط به مسابقه نیست. 1 یا 2 تا روم بودن که خوده کاربر ها ساخته بودن.
من کلا به وجود مسابقه شک کردم!!! دیروز هم همین جوری بود. یونس نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟
والله چي بگم وحيد جان...من كه نتونستم وصل شم...![]()
یونس جان دیروز چی ؟؟ وصل شدی ؟؟؟ من دیروز هم رفتم خبری نبود !!
راستی یه سری به اینجا بزن ببین کلی شرایط داره !!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Medal Games 2008 Competition (the “Program”), brought to you by Nokia Corporation, Espoo, Finland, (the “Sponsor”) will be governed by these rules (the “Official Rules”). In order to be eligible to participate you must be at least 18 years of age or of the legal age in your country of residence and a registered member of N-Gage (the “N-Gage”).; To participate in some of the events, you will need an N-Gage compatible device (“Game Deck”) and a copy of either Pro Series Golf, Mile High Pinball, Reset Generation, or Space Impact to be able to participate in a portion of the Program. All Medal Games 2008 events are run in English only.
Last edited by vahid69; 03-09-2008 at 23:05.
من پريروز فرصت نشد...ديشبم كه وصل نميشد...
من فقط 2 مورد اول رو متوجه نشدم چيه...بقيه رو كه داريم...![]()
من فعلا 18 نشدم. بعدشم گوشیم 6120 هست و گفته باید جز اون گوشی های ساپورتی باشه.با این تفاصیر قیدش رو زدم.
در ضمن فکر کنم مورد اول رو همه داریم. گفته گوشی باید چینی نباشه( فنلاند و ... باشه) !! اما قبلا نو سایت ان گیج گفته بود ان 81 چینی هم تایید می شه اما اینجا نقضش کرده!!
کسی نتونست وصل شه بالاخره؟
من فردا تلاشمو میکنم
کمال جان به نظر من بیخیال شو.من دو روز تمام توی اون 2 ساعت مشخص شده پاش بودم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
درسته منم این دو روز (روز اول و سوم ) بودم هیچ خبری از مسابقه نبود فقط 90 % لیست دوستان من ( آن) بودن که از هر کسی پرسیدم نتونسته بود بازی کنه. نمی دونم والا
مسابقه ی پینبال هم که هر کاری کردم شبکه وصل نمی شد![]()
سلام به همگي....
برنده هاي مسابقات اعلام شدند...
Zergus 67 Medal Points
Shadowspawn 57 Medal Points
Deathbrin 42 Medal Points
add شون كنيد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)