مصطفی جان ممنون میشم یه مقایسه هم از دوربین KU990 با یه گوشی دیگه بزاری.کلا میخوام بدونم کیفیت عکس گوشی های ال جی در چه حده.(فیلمش که عالیه)
این KC910 بدجوری چشم رو گرفته.شاید گوشی بعدیم همین باشه![]()
مصطفی جان ممنون میشم یه مقایسه هم از دوربین KU990 با یه گوشی دیگه بزاری.کلا میخوام بدونم کیفیت عکس گوشی های ال جی در چه حده.(فیلمش که عالیه)
این KC910 بدجوری چشم رو گرفته.شاید گوشی بعدیم همین باشه![]()
بسيار عالي بود . منم يك جورايي موفقم كه زيبا تر شدن عكس نميتونه ملاك بهتر بودن دوربين باشه ( هر چند نتيجه شانسي در اون عكس متن جالبتر به نظر بياد )
در كل اين ميتونه باعث بشه كساني رو كه به خاطر يك روييوي ابتدايي K850 از موبايل روييو چشمهاشون رو بسته بودن ، باز كنن.
سلام بر هم استاني بتركون انجمن :دي (همسايه مايي تنت به تنم خورده كم كم داري ميتركوني انجمن رو)
من خيلي جاها با نظرت مخالفم !!البته نظر تو توي يه سري از قسمتاست !!
مثلآ عكس از ميز بيليارد شايد يا از اون پنجره واقعيت عكس اينه كه عكس تاريك بشه !!چون همه ي دوربين ها وقتي نور روبروشون باشه عكس رو تاريك ميكنن 0ميتوني تست كني) !! بنظر من اونجا جي800 از همه بهتر گرفته
يا اونيكي پنجره نميشه موبالها رو برنده دونست
يا توي شب (عكس از ماشين) اگه حالت نايت گوشي ها روشن ميشد 100% عكسها خيلي عالي ميشدن (يا ايزو روي هاي قرار ميگرفت)
من شرط ميبندم توي اون صحنه حالت نايت نيكون فعال بوده !!!
در كل من منتظر مقايسه 8 هستم !! چون 5 ها ديگه دورشون بسر رسيده :دي
ولي بازم ممنون !!واقعآ ريزبينانه بود :x
خوب من هم قبول دارم.اما سوال اصلی در تاپیک های مشابه قبلی این بود:عکس واقعی و رنگ واقعی کدوم هست؟فن بوی های هر برند میامدن و میگفتن تصویر گوشی برند خودشون واقعی هست و بقیه رو نفی میکردم.مثلا اون عکس اسمون پشت تابلو از نظر شخصی من کا850 رنگ اسمونش طبیعی تر هست.اما این نظر شخصی ام رو تو توضیحاتم دخالت ندادم تا متهم به تعصب کورکورانه نشم.با این اوصاف چه درس و یا چه نادرست من مبنا رو عکس دوربین دیجیتال گرفتم
من هم خلاف این نگفتم اگه عکس برگها رو دقت کنید من نوشته ام عکس نوکیا ابرنگی کرده و ادم خوشش میاد اما به واقعیت اصلا نمیخوره و تو اون عکس من بازنده رو نوکیا اعلام کرده ام.یعنی با وجود اینکه عکس های اربنگی قشنگی خاصی دارن اما خیلی هاشون به واقعیت نزدیک نیستن
بله علی جان در پی اون هستم تو مقایسه های بعدی اگه دوربین دیجیتالی بود از نوع کیفیت بالاترش باشه
ممنون
خواهش میکنم.قابلی نداشت
عکسهاش رو دارم اما وقتش رو زیاد ندارم
چشم انشالله یه مقایسه اینجوری هم در اینده میگذارم برات
یکی از اهداف من که ناخوداگاه دنبالش کردم همین بود که سعی کنم شایعات و حرفهای بی پایه رو از ذهن بعضی دوستان پاک کنم تا برای خرید گوشی اینده شون با اطلاعات بهتری اقدام کنن
قابلی نداشت بهراد عزیزم
جمله ی بالات بدون در نظر گرفتن هیچ چیزی درست هست!اما ربطی به موضوع اون عکس نداره!
چطور بگم.این حرف که اگه عکس از مقابل منشا نور گرفته بشه اون عکس رو تاریک و سایه میکنه به خودی خود کاملا درسته.اما 2 نکته
اولا اصلا دوربین مستقیم نور نیست و کاملا با زاویه زیاد ازش قرار داره.دوما اگه این طور بود چرا همه عکسها سایه و تاریک نیست؟چرا ان95 و کا850 روشن گرفته اند.پس صحبت شما نفی میشه
مرسی از دقتت
من سعی کردم مقایسه ایی باشه که به روز باشه
نه مثل تاپیک مشابه ایی در این تالار که تازه یاد مقایسه ی 3 مگا پیکسلی ها افتاده اند باشه!نه مقایسه ایی از گوشی هایی باشه که به کار کسی نمی یاد
واقعیت اینه که وقتی که هیچ کدوم از 8 مگا پیسکلی ها هنوز حتی وارد بازار نشده اند مقایسه عکسهاشون کاری بیهوده هست.و فقط میتونه جنبه ی یه اطلاعات عمومی معمولی رو داشته باشه و نه بیشتر.بگذاریم وارد بازار بشن.وقت واسه مقایسه اونها زیاد هست
شاد باشید![]()
عکس واقعی و رنگ واقعی رو فردی می تونه بگه که خودش عکس رو گرفته !! منی که پشت دوربینم و منظره روبروی منه بعد از اینکه عکس گرفتم و دیدم می تونم بگم که عکس واقعی بوده یا نه ، رنگ واقعی بوده یا نه و بنابراین نمیشه یه عکس رو ملاک واقعی بودن رنگ ها قرار داد. انگار منظره ما اون عکس هست، درسته؟ بنابراین من به شخصه مقایسه این چنینی رو قبول ندارم.عکس واقعی و رنگ واقعی کدوم هست؟
بنده هم یه مقایسه بین N73 و P1 نوشتم که می تونید مراجعه کنید ببینید.
ممنونم.
عکس واقعی و رنگ واقعی از نظر شما همیشه در دسترس عموم کاربر ها نیست چون کمتر کسی هست که همه گوشیها رو برای مقایسه در اختیار داشته باشه و در این موارد بیشتر به سایتهای خارجی استناد میشه که بعضا دارای جهت گیری های خاصی هستند..!
به نظر من میشه برای ملاک قرار دادن یک صحنه خاص از یک دوربینی برای مرجع استفاده شود که حد اقل از نظر قدرت و کیفیت عکسبرداری از دوربینهای مورد آزمایش در سطح بالاتری باشد...
درسته امیر جان ولی خب میشه همون متن مقایسه رو عینا ترجمه کرد نه اینکه خودمون بیایم مقایسه کنیم !
به هر حال من با موضوع مخالفم. به نظر من گویای کیفیت دوربین گوشی ها اینطوری مقایسه ها نمی تونه باشه.
البته قصد ندارم کار خوب مصطفی عزیز رو زیر سوال ببرم ، نه ، این نظر منه.
ممنونم.
دست همگی درد نکنه ولی ای اقا شما چرا بهترین 5مگاپیکسلی دنیا (ان82)رو تو این مقایسه نذاشتین؟؟؟؟؟
زمانی N82 بهترین 5 مگاپیکسلی دنیا(به قول خودتون) بود که هنوز G810 و C902 وارد بازار نشده بودند
این مقایسه بین اولین گوشی های 5 مگاپیکسلی هر یک از برندهای نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ بود![]()
Last edited by saman65; 30-08-2008 at 13:49.
من خواهش میکنم از اونایی که دستشون تو کاره از جمله مصطفی جان......که حتما یه مقایسه ای بین سی 902 و810 وان82 بذارن حتما از خجالتشون در میاییم....تا روشن بشه واقعا کدوم 5 مگایی از میون اینا سر ترند....
و واسه اقا سامان روشن بشه....
هنوزم که هنوزه هیچ 5 مگایی به پا 82 نمیرسه لینک سایتی که کا850 وان82 و95و810 را تو یکی از صفحات کلوپ ان82 رو اقا سامان برید نگاه کنید این واسه یه سایت خارجی هست تازه همه چیز در عکسها ذکر شده زمان و...یکسان هست وبرتری با افتخار از ان 82 هست که کاملا توعکسها روشنه من خواهش میکنم برید سری بزنید تا بفهمید 810 سامسونگ کجای کاره.....
902 هم انچنان تعریفی نداشت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)