تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: سوال: نحوه تغییر Crc در یک فایل ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر نمی کنم به صورت دستی بشه اینکارو کرد !!
    اینجوری که شما می گید نمی شه ، که به جایه سه سطر خالی 4 بایت جایگزین (یا اضافه یا هر چیزه دیگه ای...) کنین !!
    این کار کار پیچیده ای هست و فکر نمی کنم ارزشش رو داشته باشه ! ولی من که فکر می کنم این کار عملی نیست (تجربه اینو می گه !).

این فایلی که گذاشتین دستکاری شدست ؟

فایله اصلی رو بدید ببینم چطوره !
    با سلام
    دوست عزیز اینکار رو قبلا یکی از دوستان انجام داده ولی متاسفانه ایشون خیلی خیلی کم به من کم کردند و راهنمایی که کردند خیلی جزئی بود.متاسفانه این فایل نسخه اصلی نداره.یعنی اونی که من میخوام همینی هست که براتون تو ضمیمه گذاشتم و فایل اصلی یه چیز دیگه هست.
    در مورد اینکه میگید نمیشه:
    مگه CRC از محاسبه یکسری بایت های موجود در فایل بدست نمیاد(یا همچین چیزی).خوب حالا اگه من بدونم CRC چطوری بدست میاد میتونم اون قسمت دلخواه رو عوض کنم تا به نتیجه برسم
    در مورد ضمیمه هم باید عرض کنم که اگه اونو دانلود کنید و بعد پسوند اونو به زیپ تغییر بدید و بخواهید اونو باز کنید میبینید توش یه فایل متنی هست که اگه اونو استخراج کنید خطای CRC میده چون CRC اونو عوض کردند.منم میخوام همچین کاری بکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

9 اعلام نتایج ...

به هر حال محاسبش سخته !

ولی یه چیزه دیگه !

دوست عزیز ایا این فایلی که گذاشتید خوده نرم افزار Crc شو تغییر می ده ؟
    اخه اگه نرم افزار تغییر بده جریان چیزه دیگست !

چرا ؟
    به احتماله زیاد نرم افزار نمی خواد فایلش UnZip بشه ! به خاطره همین اومده اینکارو کرده ! در همچین شرایطی شما می خواید Crc رو به چی تغییر بدی !؟
    شما که Crc اولیه رو نداری !
    پس می شه گفت نمی شه کاری کرد !

احتمالات :
    از کجا معلوم فایل خراب نباشه !؟
    شما مطمئنی برنامه از این فایل استفاده می کنه !؟ شاید خراب باشه !
    شاید برنامه چند بایت از فایل رو تغییر داده ! با این کار Crc فایل هم تغییر می کنه ! و حتی اگه Fix ش هم بکنی فایده نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه برنامه های ...

پیشنهادات :
    اگه حوصله داری از برنامه های تعمیر ارشیو استفاده کن !

در کل چاکرخاتیم !!

3. این کاربر از FiaCkeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mJo0T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

ببخشید اگه پا برهنه میام وسط، ولی تا اونجا که من دستگیرم شد() شما میخوای CRC32 یه فایل متنی درون یه فایل زیپ رو تغییر بدی، واحیاناً مشکل شما این بوده که پلاگین crc32 برنامه PEiD 4 بایت به آخر فایلت اضافه میکنه، و شما نمیخوای که سایز فایلت تغییر کنه اون پلاگین یه option داره به اسم Overwrite mode که توی این حالت دیگه به آخر فایل چیزی اضافه نمیشه ولی 4 بایت آخر فایلت تغییر میکنه تا crc32 فیکس بشه

5. این کاربر از mJo0T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

11

ببخشید اگه پا برهنه میام وسط، ولی تا اونجا که من دستگیرم شد() شما میخوای CRC32 یه فایل متنی درون یه فایل زیپ رو تغییر بدی، واحیاناً مشکل شما این بوده که پلاگین crc32 برنامه PEiD 4 بایت به آخر فایلت اضافه میکنه، و شما نمیخوای که سایز فایلت تغییر کنه اون پلاگین یه option داره به اسم Overwrite mode که توی این حالت دیگه به آخر فایل چیزی اضافه نمیشه ولی 4 بایت آخر فایلت تغییر میکنه تا crc32 فیکس بشه
    اما دوست عزیز فایلهای فشرده خیلی حساس هستند و به این مورد که شما گفتین ... امکان جواب گرفتن خیلی کم هست ...

تازه می گیم که بشه اینجور CrC رو تغییر داد !

به چی ؟

ایا شما CrC اولیه ی فایل رو داری !؟

خب اگه همون برنامه چند بایت از فایل رو تغییر داده باشه ، حتی اگه CrC اولیه رو هم بدونید ، فایده ای نداره !!!!

7. این کاربر از FiaCkeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم ! اون فایل متنی که اصلا استخراج نمی شه ! که بخواد CrC شو تغییر بده !!

دوست عزیز با برنامه های مانیتورینگ ، ببینید که اصلا از فایل استفاده می شه !؟

شاید واقعا فایل خراب باشه ! اخه وقتی فایل خرابه همین پیغامو می ده !

روزه هاتون قبول ...

9. این کاربر از FiaCkeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر از اساتید عزیز
    خوب باید یکمی توضیح بیشتری بدم
    اولا این فایل کاملا سالمه.دلیلش هم اینه که در برنامه خودش بخوبی کار میکنه و من هم توش رو دیدم و میدونم 10000000000% فایل سالمه و تنها دلیلی که هنگام اسختراج فایل متنی خطای CRC میشه فقط و فقط به خاطر اینه که طرف اونو تغییر داده

توضیح تکمیلی:
    این فایل یه فایل اصلی داره که CRC فایل متنی موجود در اون 5EEC981C هست و این فایلی که من ضمیمه کردم هم اگه دقت کنید CRC اون دقیقا 5EEC981C هست.منتهی طرف فایل متنی رو از فایل اصلی استخراج کرده و متن اونو تغییر داده و 100% با اینکار CRC فایل متنی تغییر میکنه ولی چون ایشون میدونستند که برنامه اول CRC ؤو چک میکنه بعد فایل رو بارگذاری میکنه در نتیجه CRC فایل جدید(ویرایش شده) رو به 5EEC981C تبدیل کرده که نتیجه اینکار این شده که فایل کار میکنه.

در مورد جواب استاد عزیز mJo0T هم باید عرض کنم که بله شما درست میفرمایید ولی من گفتم که سطر آخر فایل متنی خالی هست و باید هم خالی بمونه ولی اگه من اینکاری رو که شما بگید رو انجام بدم 4 بایت آخر ویرایش میشن که نباید اینطور بشه و باید حتما خالی باقی بمونه.برنامه اینطوری میفهمه که به آخر متن رسیده(من اینطور برداشت کردم).در هر دو حالت من تست کردم و چه 4 بایت اضافه بشه و چه 4 بایت اخر فایل تغییر کنه برنامه از کار میافته
    اما اینکه کی این فایل دوم رو درست کرده یه عرب هست که من بعد از اینکه ازشون پرسیده گفتند که با برنامه hex workshop اینکار رو کردند.من برنامه رو باز کردم و توش یه custom crc دیدم که هرکاری کردم نتونستم باهاش کار کنم.حالا اگه دوستان یه کمکی بکنن خیلی خوشحال میشم

11. این کاربر از sadegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Crc فایل متنی رو به 6809087B تغییر بده

13. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Crc فایل متنی رو به 6809087B تغییر بده
    ممنون از جوابتون ولی میشه بگید چرا به 6809087B در حالی که من گفتم باید CRC فایل متنی 5EEC981C باشه
    در ضمن مشکل در همین تغییر CRC هست.من چطوری میتونم CRC رو تغییر بدم ولی آخر فایلم اصلا و ابدا تغییر نکنه؟

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه crc رو بخواین تغیییر بدین باید خودتون با یه هگز ادیتور فایل زیپ رو تغییر بدین
    اصلا کاری به 4 بایت آخر فایل متنی یه فایل زیپ نداشته باشین، یعنی اصلا ربطی نداره(البته اگه درست منظورتون رو فهمیده باشم)
    شما با یه هگز ادیتور دنبال مقدار 5EEC981C بگرد(تو فایل زیپ) باید دو جا این مقدار باشه بعد
    هر دو رو تغییر بده به یه چیزی که می خوای
    crc درست فایل متنی که داخل فایل زیپ هست اون عددی هست که گزاشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز من که نتونستم اون CRC رو تو فایل پیدا کنم.آیا برای اینکار روش خاصی وجود داره؟
    من فایل زیپ(فایل مورد نظر) رو با hex workshop باز کردم و گزینه جستجو رو زدم بعد قسمت جستجوی هگز رو انتخاب کردم و 5EEC981C رو نوشتم ولی چیزی پیدا نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •