این دکمه ی سمت چپی چقدر بی ربطه.
این آیتمهای صفحش خیلی کم بود یکی دیگه هم اضافه شده.![]()
این دکمه ی سمت چپی چقدر بی ربطه.
این آیتمهای صفحش خیلی کم بود یکی دیگه هم اضافه شده.![]()
مشخصات ذکر شده در سایت gsmarena در پست اول اضافه شد
اون دكمه سمت چپي دكمه بازيه كه تو N78 , N82 , N81 ,... وسط مايل به راست بود
اسمش دكمه Multimedia Menu هست...
ضمنا" چيدمان دكمه هاش منو ياد 5500 انداخت...ضد آب نيست؟؟![]()
این واسه صدمین بار
نوکیا گند زده با این همه طراحی تکراری خدا وکیلی کی فرقه n81 و n96 و n 85 رو از 3-4 متری میفهمه ؟؟؟
کاری به اضافه شدن امکانات جانبی و سیمبین جدید و ... ندارم ولی اگه هرچی هم باشه من یکی واسه گوشی که طرحش تکراری هست عمرا 600 -700 پول بدم
راستی بالاخره نوکیا بعده 95 دوباره یادش افتاد که صدای گوشی واسه 90% درصد مردم مهمتره تا --- یا سیستم عامل کمی کاملتر
نمیدونم اصلا چند تا کار هست که بشه با سیستم عامل 96 کرد که با 95 نمیشه ؟؟؟
اگه اپراتور مملکت ما مثل ادم بود یه چیزی ولی توی این کشور بایدم فقط ملت دنبال صدای گوشی باشن![]()
خدايي من n81 رو بخاطر دوربين تعطيلش نخريدم اون زمان و 5700 رو ترجيه دادم.ولي اين n85 دوربين و باطريش عالي هستش.منم كه n81 نداشتم كه n85 واسم طرحش تكراري باشه!!!
شاید یه مقداری شبیه هم باشن ولی هنوز مونده تا نوکیا در مرد تکراری بودن به پای سونی برسه
شما این 3تا گوشی رو از نزدیک دیدین که این حرف رو می زنید؟
به نظر من اینها تنوعه گوشه که نوکیا داره و باعث می شه تا کاربر راحت تر گوشی مورد نظرش رو انتخاب کنه
در ضمن این تاپیک مال n79 هست و ربطی به گوشی های کشویی نداره ولی در کل واقعا استیل n85 از N95 , N96 ظریفتر و زیبا تره
ادامه این بحث رو در تاپیک مربوطه انجام بدید!
Last edited by satttanism; 27-08-2008 at 22:21.
سرعت بیشتر
هنگ نادر (تقریبا بدون هنگ )
استفاده از ناوی ویل در تمامی منو ها
ساپورت از توابع و کتابخانه های جدید سی پلاس پلاس
اضافه شدن تنظیمات جدید و پیشرفته مثل
تنظیمات استند بای مد جدید تم های صوتی اسلاید شو والپیپر
تایمینگ پروفایل و...
بهینه شدن مصرف باتری و پردازش با هدر دادن کمتر انرژی
و...
سلام. نوكيا يك كار جالبي كرده كه واقعا عاليه. نوكيا با يك مشخصات يكسان اومده انواع شكل ها زده. كه اگه يكي از قيافه اين يكي بدش اومد. اون يكي رو بگيره. اين يك مزيت بزرگه كه شما ضعف مي دونين. نوكيا خيلي به خواسته هاي مردم فكر مي كنه. مي دونه كه يك نفر مي خواد موبايل جديد داشته باشه ولي نمي خواد از 100 تومن بيشتر بده پس موبايل هاي ساده و پيشرفته مي زنه. و اينكه شما مشكل اسپيكر دارين. تو كل دنيا بيشتر مردم با هدفون آهنگ گوش مي ددن نه اينكه مثل ما يك تي وي موبايل 5 اسپيكر براشون كم باشه. يكم پيشرفت كنيد و با هدفون گوش بديد. اون هايي هم كه تو خارج مي خوان تو اتاقشون با مووبايل آهنگ بزارن. يك اسپيكر بلوتوث عالي مي گيرن و با اون كار مي كنن. به نظر من مشكل نوكيا نيستو مشكل ما هستيم. نوكيا اينقدر به فكر مردم بوده كه به جاي فيش هاي نجومي سوني و سامسونگ و اينا. يك فيش هدفون اينترنشنال 3.5 گذاشته كه همه راحت باشن. مموري SD رو گذاشته كه همه بتونن راحت تهيش كنن. بعدن آقا مياد ميگه : نوکیا گند زده با این همه طراحی تکراری خدا وکیلی کی فرقه n81 و n96 و n 85 رو از 3-4 متری میفهمه ؟؟؟
من نمیدونم نوکیا چرا سیاستش به هم ریخته...
هنوز ان96 وارد نشده امده ان85 با همون شکل و اسلاید 2 طرفه طراحی کرده و میخواد وارد بازار کنه...
اصلا یبارکی بگه ما ان96 رو بیرون نمیدیم...خیال همه راحت بشه...دی:
===========================================
با این کار ان96 بد جوری ضرر میکنه از لحاظ فروش اگه همزمان باشه...
ولی اگه همزمان هم نباشه بازم سیاست نوکیا نادرست بود...این 2 گوشی فکر کنم فقط از نظر اندازه ال سی دی فرق داشته باشن...
البته به غیر از حافظه...
9کرممم...
Last edited by actooor; 27-08-2008 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)