سلام دوستان
پست های خلاف قوانین حذف شد .
لطفا از بحث های مذهبی و خارج از مورد و دادن اسپم خودداری كنید ... وگرنه تاپیك بسته خواهد شد
ممنون
مرتضی
سلام دوستان
پست های خلاف قوانین حذف شد .
لطفا از بحث های مذهبی و خارج از مورد و دادن اسپم خودداری كنید ... وگرنه تاپیك بسته خواهد شد
ممنون
مرتضی
به این خطوط اصطلاحا میگن lunar rilles (دره های باریک سطح ماه) ... معمولا صدها km طول دارن و ضمنا فقط روی ماه دیده نشدن و مثلا شکل های مشابه شون روی زهره و مریخ و چندتا از قمرها هم بوده ... اینی که دوستان گذاشتن هم یکی از معروفترین هاس به نام : Rima Hyginus
در مورد اینکه چطور شکل گرفتن ، هنوز نظریه قطعی نداریم ؛ اما چندتا تئوری هست (بجز شق القمر) ... یکی اش اینه که بقایای رودخان هایی بودن که لاوا درش جریان داشته و یکی دیگه هم میگه مربوط میشه به فرورفتگی پوسته زمین بر اثر هم مرز شدن دو فلات (graben) ...
ضمنا در نظر بگیرید که اصلا این دره ها یه حالت کمربندی ندارن (که بگیم بر اثر شق القمر بوده)؛ بلکه در سراسر ماه پخش هستن ...
مثلا اینم یه عکس دیگه در همین راستا :
دروود
بسیار سپاسگزارم از مطلب جال و پربار شما...
احیانا این میکس نیست؟اتمسفر نداره پس سایه ها تیره روشن نباید باشن....اون تپه کناری هم باید به روشنی توی گودال باشه...و هزاران دلیل دیگر!خیلی روش فکر نکنین سر کار میرین!
منظورت از تیره و روشن چیه؟... كجای تصویر سایه یا روشنایی داره كه به نظر میكس میاد؟احیانا این میکس نیست؟اتمسفر نداره پس سایه ها تیره روشن نباید باشن....اون تپه کناری هم باید به روشنی توی گودال باشه...و هزاران دلیل دیگر!خیلی روش فکر نکنین سر کار میرین!
می شه درست توضیح بدید؟
منی بخشیدکه پابرهنه پریدم توی صحبت...
اما این عکس رو اگه بادقت بیشتری(مثلا "زوم" کنید روش)...ببینید
یک پدیده ی عادی هست...
درواقع ...انعکاس نور(ویا بازتابش....همون انعکاس...خودمون) خورشیده ازروی شکستگی (ویا به عبارتی "لبه ی دیواره ی پشتیش ")که توی عکس مثل سایه افتاده...
اینجورپدیده ها درجاهائی که فاقد اتمسفر هستند طبیعی ولی جالیه...
اصطلاح علمیش رو نمیدونم...
اما مربو ط میشه به مبحث فیزیک نور....و"رفتارنور درخلا"(البته "خلا نسبی")![]()
با سلام ... عکس رو که اول میبینید هزارتا فک به سر آدم میزنه ... یکیش همین شق القمر![]()
اما اگه یکم بیشتر مطالعه کنید متوجه میشید پدیده ای طبیعیه و یکم خیالاتی شدیم ...... از این جور قضایا کم نیست ...
ممنون seymour جان بخاطر اطلاعات خوب شما .
موفق باشید .
یه کم بیشتر دقت کردم.....با خودم بودم،ببخشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)