گرافیک واقعا چشم نوازه.من که مشکلی نمی بینم.
گرافیک واقعا چشم نوازه.من که مشکلی نمی بینم.
NEW TRAILER
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
demo قابل بازی این بازی !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن دوستان اگه برنامه ای داشته باشین که بشه هر سه لینک رو بهش داد که همزمان از 3 تا استفاده کنه سرعت دانلود خیلی بهتر خواهد بود !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های دانلود مستقیم هستند و قابل Resume و از معروفترین سرورها هستن و پس نگران چیزی نباشین ! حجم Demo هم حدود 700 mb هست !
خوب من دیشم گذاشتم این دمو دانلود شد و الان هم که صبح تموم شده و میرم یه تست می زنم ببینم این TreyArch ی که داره COD 5 درست می کنه (با موتور COD4) این بازیه دیگه هم که با موتور COD4 ساخته , چه گلی می خواد به سر ما بزنه !
================================================== ========
خوب اولین چیزی که خیلی به نظر اومد کوتاه بودن demo بود ! شاید gameplay حدود 8 دقیقه بود !
سبک تیراندازی با COD زیاد تفاوتی نداشت ! سیستم کاور بازی هم مثل rainbow six بود یعنی شما با نزدیک شدن به ستون یا یا تکه سنگ هایی که در صحنه افتاده می تونید با زدن دکمه e از رویه کیبورد به آنها بچسبید ! مسئله بعد FPS بازی هست که رویه 30 FPS محدود شده است ! حالا چه شما Vsync رو فعال کنید که غیر فعال ! که یکم بازی رو از روون بودن در آورده بهتر بود 60 FPS محدود می کردن !
در هر صورت مبارزه تن به تن بازی هم جالب بود به صورتی که وقتی نزدیک دشمن بشید به صورت اتومات دشمن رو به یه طریقی grab می کنه و بعد باید با استفاده از موس نشانه هایی که برای ضربه زدن به جاهای مختلف بدن حریف روشن میشه رو سریع کلیک کنید !
..
فعلا هم اینها بود حالا اگه سوالی دارید در خدمتم .....
Last edited by djmd; 10-10-2008 at 09:16.
وسایل جانبی جیمز باند چیه
ایا مثل نسخه قبلی ساعت ذوب کننده قفل داره
یا موبایل شیشه شکن داره
و غیره
بازی اونقدر کوتاه بود که وقت به این چیزا نرسید ! بیشتر حالت action بازی تو دمو نمایش داده شد تا استلث !
Quantum of Solace Demo
689.18 MB
خبر داغ :
این بازی همکنون در بازار تهران هست ! ! !
خداوکیلی سرعت عمل و داری؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله پردیس هم برای xb360 وps2 عرضه کرده فردا هم برای pc میاره من خیلی با این سبک حال میکنم اگه اینه بازی bourne باشه که عجوبست
یکی دو روزه تورنت بازی اومده . دو تا DVD هم هست تقریبا 7 گیگ :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)