يكي از نكات مهم در Dead Space به كار بردن تاكتيك درست در مقابل دشمناي مختلفه
يكي از نكات مهم در Dead Space به كار بردن تاكتيك درست در مقابل دشمناي مختلفه
اطلاعات بیشتر:(به پست اول هم اضافه میکنم)
داستان بازی درآینده رخ میده که جهان دچار کمبود منابع میشه به همین خاطر سفینه های غول آسایی رو با معدن کاران زیادی به دور دست ترین نقاط می فرستند تا اونها از منابع دیگر سیارات ذخیره و به زمین ببرن اسم سفینه ای که بازی درآن رخ میده ایشیمورا (ishimura) هست در سیاره aegis 7 شی ای ناشناخته با حکاکی های مرموز پیدا میشه و به سفینه منتقل میشه و همین شی باعث ظهور بیگانه ها به سفینه میشه و........
بیگانه ها از بدن انسان ها استفاده میکنن و اونا رو به خودشون پیوند میزنن ! و بیگانه ای که میبینیم نصفش انسانه !
سازنده ها تونستن HUD رو به طور کامل در لباس آیزاک پیاده کنن ! یعنی تعداد تیر ها و جون و... همه در لباس آیزاک پیاده شده که خیلی جالب و نو آورانه هست
سازنده ها سعی کردن گزینه pause رو از بازی حذف کنن تا وقتی یه صحنه وحشتناک دیدین و داشتین سکته میزدین بازی رو متوقف نکنین!و این به واقعی شدن بازی خیلی کمک میکنه البته هنوز حذف یا وجود داشتنش در بازی پایانی قطعی نیست
منوی بازی هم در لباس آیزاک وجود داره که شما نمیتونین بازی رو متوقف کنین...
این بازی روز به روز من را در کف خود نگه میدارد!!
فقط این ایده برداشتن Pause چیه اگه موقع بازی کردند اتفاقی افتاد مثلا تلفن زنگ زد یا در خونه زده شد چه کار باید کرد!!به نظر من میتونستن ایده بهتری بزارن از همه مهمتر وقتی حین بازی کردن دستشوئی گرفت چی؟؟؟
البته گفتم که هنوز بودن یا نبودنش قطعی نیستفقط این ایده برداشتن Pause چیه اگه موقع بازی کردند اتفاقی افتاد مثلا تلفن زنگ زد یا در خونه زده شد چه کار باید کرد!!به نظر من میتونستن ایده بهتری بزارن از همه مهمتر وقتی حین بازی کردن دستشوئی گرفت چی؟؟؟
ولی شما اگه کار واجبی داشتین باید خودتون رو به یه جای امن ببرین!!!!!
خبر عجیب!
بازی در کشور های آلمان.ژاپن و چین ممنوع (بن) شده!!!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید ترین تریلر بازی:
SD:
HD...83mb:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والپیپر
5 مگ
علی اقا میگی چرا که ممنوع شد ؟؟؟
احتمالا به خاطر خشونت بالای بازی و صحنه های فوق ترسناکه!علی اقا میگی چرا که ممنوع شد ؟؟؟
احتمالا به خاطر خشونت بالای بازی و صحنه های فوق ترسناکه!علی اقا میگی چرا که ممنوع شد ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)