با کرک شما اصلا بالا نمیومد !
میشه کل نرم افزار رو اپلود کنید ؟
با کرک شما اصلا بالا نمیومد !
میشه کل نرم افزار رو اپلود کنید ؟
من اینو دانلود کردم. به صورت عادی 14 روزس. کرک رو در محل نصب برنامه کپی پیست کردی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه من دقیقا اینه و کرکش هم همونی که بهت دادم.
احتمالا با اینترنتت مشکل داره. نمیدونم
ببین درست میشه؟
من هم دقیقا این رو که یکی از دوستا تازه آپلود کرده بود دانلود کردم مثل اینکه مشکا از نتمه ! :(من اینو دانلود کردم. به صورت عادی 14 روزس. کرک رو در محل نصب برنامه کپی پیست کردی؟
برنامه من دقیقا اینه و کرکش هم همونی که بهت دادم.
احتمالا با اینترنتت مشکل داره. نمیدونم
ببین درست میشه؟
در حالت عادی باهاش مشکلی نداری؟
شاید اینترنتت روش تنظیم نیست
یعنی چی در حالت عادی ؟در حالت عادی باهاش مشکلی نداری؟
شاید اینترنتت روش تنظیم نیست
خوب نت رو چطور باید تنظیم کنم یک جاش بود ولی بلد نیستم ! یک گجایی که دیتا بیس تعیین میکردی میشد ادرس نت هم بدی و لی ادرس لینکی نبود یک جور دیگه بود ! میشه ماله خودتون رو بگید ؟
حالت عادی یعنی بدون اینکه به نت وصل بشی اسم فیلم رو مینویسی و بعد هم عکس واسش میزاری.یعنی میری
new>>movie manual entry که دومیش میشه. سریعتر هم هست احتیاج به اینترنت هم نداره.
ولی اگه بخای مثل دو سه تا پیش فرض خودش یعنی فیلمی مثل پدر خوانده که مشخصات کامل و اسم بازیگرا و ... رو بزاری باید از همون روش که خودت هم گفتی میری استفاده کنی که new بعد هم اولی. اونجا من اسم فیلم رو مینویسم بعد میزنم سرچ. ( که به اینترنت هم وصلم) اونم زیرش یه لیست میاره از فیلمای پیدا کرده که منم انتخاب میکنم و add ... و بعد هم خودش میشینه اطلاعات رو دانلود میکنه.همین.
مطمئنی کرک کردی؟ پیغام 14 روز مونده رو نمیده؟
نه کرک شده است !
شما توی این بخش که من عکس گذاشتم میتونید ببینید چی نوشته شده ؟
ممکنه از اینجا باشه ! چون از هرجاییش که باید به نت وصل بشی این پیغام ظاهر میشه !
![]()
از اونجاي كه تو تاپيك راپيد شير هم همين ارور رو گذاشته بودي فكر كنم مشكل از اتصالت باشه نه از برنامه
شما از پرو..ك ي و .. استفاده كتيد ببنين بر طرف ميشه
مي توني با برنامتوتاز يه جا ديگه برنامهترو چك كنيد ببن از چيه
ضمن اینکه خطای من رو نادیده گرفتید ازتون تشکر میکنم !از اونجاي كه تو تاپيك راپيد شير هم همين ارور رو گذاشته بودي فكر كنم مشكل از اتصالت باشه نه از برنامه
شما از پرو..ك ي و .. استفاده كتيد ببنين بر طرف ميشه
مي توني با برنامتوتاز يه جا ديگه برنامهترو چك كنيد ببن از چيه
سعی میکنم یک جای دیگه هم امتحان کنم در ضمن من از ------ نمیتونم استفاده کنم ! نمیدونم چرا فقط و ی پ ------ ی ---ن که اونم ندارم !
البته من بعد از عوض کردن ویندوز هم تست میکنم !
و خبرتون میکنم !
من اون مشکلم رو هنوز دارم ...البته اون اکسل شاید بهتر باشه . به خاطر حجم کمتر و سادگی.
ولی تا اینجا که تو لیست فیلم های خودش نگاه کردم میشد Export کرد از همون دکمه دایره ای سمت چپ بالا گزینه Preview این کار رو میکنه ...
در ضمن میشه ببینید توی این عکس تو اون قسمت Path برای شما چی نوشته ؟
Win هم عوض کردم ولی مشکلم پا برجاست ...
چطوری میشه برای این نرم افزار ------ ست کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)