آخه فکر کردید کجای دنیا 1100 فروش میکنه به غیر از ایران
در مورد k750 باور کنید من تو خود سوئد هم دست کسی ندیدمش تا حالا ..
من تعجب میکنم ازین حرف شما... اصلا اینطور نیست... اول توجه شمارو جلب میکنم به این لینک که نشون از میزان فروش این گوشی داره :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدم یه مساله ی واضح که وجود داره طبق آماری که خود شرکتها اعلام میکنن متوسط قیمت گوشیاشون معمولا کمتر از 100 دلاره ! که نشون میده شرکتا بیشتر از گوشی های 400 دلاری رو فروش بالای گوشی های زیر 100 دلار حساب میکنن و این رنج گوشی هارو تولید میکنن...قطعا روزی که گوشی های گرونتر خریداراشون بیشتر بشه این آمار خیلی بالاتر میتونه بره...
حالا من نمیدونم تو سوئد چند نفر K750 خریدن ولی در کل تو فرومها و سایتهای مختلف موبایل ( غیر ایرانی ) معمولا یکی از گوشی هاییه که خیلیا از صفحه ی مربطو به این گوشی دیدن و یا فایلهای مربوط به تم یا والپیپر یا... دانلود کردن ( نسبت به گوشی های دیگه ) و البته اینو شاید نشه ملاک 100% قرار داد ولی به هر حال تا حدودی میتونه مشخص کنه میزان کاربرا و خریدارایه یه گوشی رو... و من بر خلاف شما فکر میکنم در کل جهانم فروش بالایی داشته...
همه جای دنیا اگه کسی گوشی ارزون بخواد اصلآ گوشی نمیخره و ارائه کننده خدمات یک گوشی ارزون به انتخاب خودشون به مشتری میدن که یک درصد هم 1100 نیست در مورد K750 هم گوشی بسیار خوبی بود ولی اروپایی ها زیاد SE رودوست ندارن و اکثرآ شمال اروپا طرفدار SE و نوکی هستن به اسپانیا و ایتالی که برسیم موتو و سامی و نوکیا و در آخر SE ، روسیه هم که مشتری شماره 1 موتو هستش.. امریکا هم که مشخصه که فقط rogers mobile و موتو بعدش هم بلک بری و جدیدآ اپل ...
و اما من در مورد خریدارایه مختلف و کشورایه مختلف فکر میکنم اینجوری نمیشه قضاوت کرد... به هر حال شاید یه گوشی مثه 1100 تو اروپای غربی یا آمریکای شمالی کمتر فروش کنه... اما کشورایی و مناطقی مثل آمریکای جنوبی ، آسیای شرقی ، خاور میانه ، آسیای شرقی ، اروپای شرقی و به طور خاص کشورهای هند و چین وجود دارن که یک سوم جمعیت جهان رو به تنهایی به خودشون اختصاص میدن...! و فکر میکنم تو این کشورا گوشی های زیر 100 دلاربه اندازه کافی فروش داشته باشن ...