سلام من يه تغييراتي توي كد اون دوستمون دادم فكر كنم مشكلتون حل بشه
اگه سوال داشتين دربارش بپرسين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من يه تغييراتي توي كد اون دوستمون دادم فكر كنم مشكلتون حل بشه
اگه سوال داشتين دربارش بپرسين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ولی بازم مشکل داره.
این عکس هارو بزارید و قبلش هم لطفا چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جای خالی بزارید که من عکس های دیگه ای هم میخوام بزارم.
خیلی ممنون
به نظرم شما با دادن آدرس عکس مشکل داری وگرنه خیلی سادست داره کار میکنه.شما اون آدرس عکس را که برای ما گزاشتی را بزار جای آدرس اون عکسی که این دوستمون گزاشته. برای عکسهای دیگه هم باید همین تگ(منظورم تگ img) را کپی کنی و آدرس عکس را عوض کنی.به همین سادگی.
متوجه نمیشم چرا کدها رو اینجوری رد و بدل کردین!!!
بزارید من امتحان کنم:
مثل اینکه بدون مشکل کار میکنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چند تا عکسی که داده بودید میشه این:
با اینترنت اکسپلورر مثل ساعت کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اپرا و فایر فوکس هم اگر ارتفاعش رو درست تنظیم کنید درست کار میکنه
بله دوستان کاملا درسته.انگار اشکال از سایت بندست.چون تو بلاگفا امتحان کردم درست بود.از همه ممنون
سلام یاسر جان والا منم نمیخواستم کد ها را آپلود کنم ولی نمیدونم فروم قاطی کرده یا من ، همه دسترسی هام قطع شده حتی نمیتونم نقل قول بنویسم .حتی وقتی میخوام به طور دستی تگ code را بزارم و داخلش کد بنویسم هیچی نمایش داده نمیشه بعه غیر از چند خطتو ff هم چک کردم همین طوری بود.تو ie این error جاوااسکریپت را نشون میده:error:'vBulltein' is null or not an objectالته اینو تو تالار سرآغاز... مطرح کردم اینجا هم گفتم که یه وقت نگید zibatarin قاطی کرده.
من منظوری نداشتم فقط یه کم برام عجیب بود. با این چیزایی که گفتی + اون مشکلات قبلی با سرور... من دارم یه ویندوزت شک میکنمعوضش کنی گمونم همش با هم حل بشه
![]()
آره به خاطر همون مشکلات قبلی رفتم ویندوز نصب کردم ولی الان بعد از نصب ویندور اینجوری شده تمام دسترسی هام قطع شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)