با اجازه.آقا من مخالفم.به (ببخشید که اینطور رک گفتم) ولی به نظرم اون بازتاب یه خورده(فقط یه خورده) شفاف تر بود کار از این رو به اون رو میشد.نظر خودمم بگم راستی.رندر خیلی خوبه ولی جای کار داره هنوز.در کل بابا ایول.
با اجازه.آقا من مخالفم.به (ببخشید که اینطور رک گفتم) ولی به نظرم اون بازتاب یه خورده(فقط یه خورده) شفاف تر بود کار از این رو به اون رو میشد.نظر خودمم بگم راستی.رندر خیلی خوبه ولی جای کار داره هنوز.در کل بابا ایول.
خيلي خيلي عالي.
فقط متريال شيشه غير طبيعي هست.
ميشه در مورد نورات توضيح بدي؟
تشكر..........
خیلی خوب شده فقط متریال شیشه ...شیشه های بقل(در های ماشین) هم دیده نمی شه مثل اینکه شیشه نداره
اما به نظر من همینجوریش کارت رو قشنگ کرده
این عکس رو نگاه کن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوستان...چشم شیشه رو درست میکنم...![]()
ایول بابا
منو تو کف گذاشتی حسابی
ببین شهاب بی تعارف میگم تو رندر حرفه ای شدی
عالی کار کردی
خیلی زیبا شده
مشکلشم که یه چیزه که همه اشاره کردن
یه سوالم ازت داشتم اگه اینجا جاش نیست جوابمو بهم پیغام بده...
میخواستم بدونم که کدوم نور و دقیقا کجای رندر هستش که باعث طبیعی شدن رندر میشه چون من بیشتر رندرام غیر طبیعی میشه یعنی خیلی زنده میشه و از شفافیت زیاد تو ذوق میزنه....
راستی اگه میشه یه آموزش رندر و متریال و نور پردازی اگه در توانت بود برامون بزار...
دیگه استاد شدی به شاگردات باید برسی......
آقا منو دیوونه کردی.
این چه رندریه دیگه ؟
از واقعییش قشنگتر شده
لطف داری...
خوب شدت نور رو باید با چندتا رندر آزمایشی کنترل کنی..
جهت نورها هم همش بستگی به صحنه رندر و رنگ ماشین و صحنه داره...یه کار کاملا ذهنیه..به طبیعی شدن کار ربط نداره...
برای طبیعی شدن استفاده بجا از منابع نور مهمه نه جهتشون..یعنی اینکه بدونی کجا از نور فتومتریک استفاده کنی و کجا از استاندارد..من همه این صحنه رو با نور های استاندارد نورپردازی کردم..... logarthmic exposure controller رو هم اصلا فراموش نکن...خیلی مهمه و موثر تو تصویر نهایی...اگه با منتال ری کار میکنی FG رو حتمی روشن کن....
ایول ، خیلی خوبه
به نظر من كیفیت پایینه ( رندر ) ، اگه به بدنه توجه كنی ......
موفق باشی
ممنون..آره کیفیتش پایینه..چون قرار بود این رندر آزمایشی باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)