بهترین پیشنهاد ممکنالآن میرم
![]()
بهترین پیشنهاد ممکنالآن میرم
![]()
اگر حدس میزنی مخابرات اشتباه میکنه کاری نداره برو مرکز مخابراتی پرینت کامل این دوره از استفاغده ی اینترنت هوشمند را بگیر ! مطمئن باش از کارت پشیمون میشی ! چون هم خیلی طول میکشه وهم اینکه محاسبات کامپیوتری و دقیق است امکان نداره اشتباهی رخ داده باشه
نهبواسطه adsl هیچ هزینه روی فیش نمیاد خیالتون راحت
تائيد ميشوددوستان برا من که هر ماه 3 هزار تومان رو قبض میاد بخاطر اینکه مخابرات adsl رو فعال کرده.یعنی رو هر قبض 6 هزار تومان.
من مدت دوسال از adsl استفاده ميكنم هر دوماه يعني با هر بار اومدن قبض 6 تومن رو قبضم مياد البته شايد شهرهاي ديگه اينجوري نباشه من خودمو ميدونم
اينم تصوير كه گوياي اين قضيه هست
![]()
من تا حالا همچین قبضی ندیده بودمرو قبض ما که اصلا چیزی درمورد ADSL ننوشته
میدونی چرا این حرف رو میزنم؟چون یکبار همچین اتفاقی برای قبض گاز پیش اومده بود و اون اشتباه شده بود!
بنظرم برید شکایت کنید حتی اگه سرویس دهنده آبونمان رونگیره و مخابرات بگیره باز 2 برابره:
ماهیانه مبلغ 30000 ریال بابت آبونمان شرکت مخابرات به هزینه های فوق اضافه می گردد
برای ما هم از این هزینه ها نمیادش فقط همون 3 تومن هست که با قبض خود adsl میاد روی قبضمون به هیچ وجه چنین چیزی نیس
خودت داری میگی قبض گاز ! خب بابا تو کنتور خیلی اشکالات ممکنه پیش بیاد ولی مخابرات عمرا! گفتم میتونی امتحان کنی ولی مطمئن باش عین من پشیمون میشی !
نه فکر نمیکنم که اگر هم مشکلی از باشه خابرات باشه ، مشکل یحتمل از مرکز اینترنت هوشمند شماست !!!!
با تشکر
AC Schnitzer
برای منم میاد فکر کنم 6000 تومن اومده بود![]()
Last edited by amirtoty; 21-08-2008 at 23:14.
بچه کجایی ؟؟؟؟ برای مشهدی ها ماهی 3000 تومن برای ADSL میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)