تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: ساخت فایل با پسوند دلخواه و باز کردن آن با برنامه شخصی امان

حـــــرفـه ای M.R.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوست عزیز،
    ضمن تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی های کاملا مناسبی ارائه نمودند، بنده نیز چند نکته ویندوزی را متذکر میشوم. البته نکات بنده زیاد در ارتباط با برنامه نویسی نمیباشند و در این موارد توصیه میکنم حتما از دوستان و همکاران عزیز برنامه نویس ام که در انجمن فعالیت میکنند کمک بگیرید.
    اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم، برنامه شما کاملا آماده است و تنها قصد دارید پسوندی که در آن استفاده نموده اید را در ویندوز مقصد معرفی و ثبت نمایید. بنده با این فرض توضیحاتی را برای شما ذکر مینمایم. توجه داشته باشید که اگر هدف شما تعریف پسوندی خاص برای برنامه خود از طریق کدنویسی باشد ( در حالتی که برنامه شما هنوز کامل نشده است )، این توضیحات برای شما کاربردی نخواهند بود و باید طبق راهنمایی redfild عزیز عمل نمایید.
    برای تعریف پسوند یک فایل به ویندوز مقصد، معمولا روشهای مختلفی وجود دارد. با توجه به اینکه شما قصد دارید به صورت خودکار این تعریف در ویندوز مقصد انجام شود، همانطور که تعدادی از دوستان نیز به آن اشاره نمودند، باید از قابلیت های مختلف برنامه های Setup ساز استفاده نمایید و این کار میتواند بهترین تصمیم برای شما باشد. تقریبا تمامی نرم افزارهای Setup ساز جدید این قابلیت را به شما ارائه میدهند و شما میتوانید به سادگی این کار را انجام دهید.
    در برنامه های Setup ساز پیشرفته این قابلیت در قسمتی با نام File Extensions تعبیه شده است که شما میتوانید نوع پسوند مورد نظر و آیکن آن را که در برنامه شما استفاده میشود به صورت توکار درون فایل Setup جاسازی نموده تا پس از نصب برنامه ویندوز آن پسوند خاص را به نرم افزار شما اختصاص دهد ( به همراه آیکن مربوطه ). در تصویر زیر مثالی را مشاهده مینمایید که این قابلیت را در یکی از نرم افزارهای Setup ساز ) به شما نمایش میدهد :

در برخی از برنامه های Setup ساز ممکن است این قابلیت به این شکل و با این نام وجود نداشته باشد. در این قبیل برنامه ها معمولا قسمتی برای اسکریپت نویسی وجود دارد که با مطالعه Help یا راهنمای کاربر برنامه، میتوانید چگونگی به کار بردن و نوشتن اسکریپت مرتبط با هدف خود را یافته و آن را به کار ببرید. در برخی دیگر نیز میتوانید فایل رجیستری را برای این منظور ایجاد نموده و آن را به صورت اجرای خودکار درون فایل Setup خود قرار دهید تا در حین نصب فایل اجرا شده و هدف شما تحقق یابد ( مشابه راهنمایی H2 عزیز ). اما اگر قصد استفاده از این روش را دارید ( استفاده از فایل رجیستری )، ذکر دو نکته را ضروری میدانم :
    1- در راهنمایی دوست عزیز ( H2 ) در تاپیک شما، فایل رجیستری با عبارت REGEDIT4 آغاز میشود. توجه داشته باشید که از فایل REG ای که به این ترتیب ایجاد شود شما تنها میتوانید در ویندوز های سری 9x و NT4 استفاده نمایید و در ویندوزهای جدیدتر قادر به استفاده از فایل نخواهید بود ( یا در صورت قادر بودن با مشکلات مختلفی مواجه خواهید شد - از قبیل ثبت کلیدهای اشتباه و ... )، بنابراین فایل Setup شما قطعا در چنین ویندوز هایی با مشکل مواجه خواهد شد. در ویندوز های جدید از عبارت Windows Registry Editor Version 5.00 باید برای شروع فایل رجیستری خود استفاده نمایید.
    2- باید توجه داشته باشید که قابلیت اجرای فایلهای REG ممکن است در برخی از سیستم ها توسط مدیر سیستم و ... محدود شده باشد. بنابراین چنانچه این حالت در سیستمی وجود داشته باشد، در نهایت باز هم فایل Setup شما با مشکلاتی مواجه خواهد شد.
    و چندین مورد دیگر که به علت طولانی شدن بحث از ذکر آنها چشم پوشی میکنم. تمامی این نکات بیانگر این است که در نهایت در فایل Setup شما محدودیت هایی با توجه به کاربران و نوع سیستم مورد نظر، به وجود خواهد آمد که شما باید با دقت و درایت کافی از این محدودیت ها بکاهید و آنها را به حداقل برسانید. این کار را میتوانید به سادگی با یک نرم افزار Setup ساز مطمئن و قوی انجام دهید. در نهایت توصیه بنده این است که از قابلیت های توکار نرم افزار های Setup ساز پیشرفته استفاده نمایید تا مشکلات بعدی برای فایل Setup شما رخ ندهد.
    اینها روش هایی است که ظاهرا شما را به هدفتان میرساند، اما اگر در ویندوز Local ای که استفاده میکنید قصد تغییر پسوند و یا تعریف پسوند را دارید، روشهای دیگری نیز وجود دارد که در صورت نیاز شما میتوانم آنها را نیز برایتان شرح دهم. اما توجه داشته باشید که این روشها تنها در ویندوز محلی ( Local ) شما که در حال استفاده از آن هستید قابل استفاده میباشند و هدف شما را برای خودکار سازی عملیات، برآورده نخواهند ساخت.
    شاد و پیروز و موفق باشید .

2. 2 کاربر از M.R.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه فاطمه وطن دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با اجازه بزرگتر ها

این سورس حرف H2 عزیز رو کامل میکنه
    "http://rapidshare.com/files/139152376/Register_FileType.rar.html"
    سلام

من نمیتونم فایل را دانلود کنم .
    یه بار خودتون چک میکنید ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

من نمیتونم فایل را دانلود کنم .
    یه بار خودتون چک میکنید ؟

کد:
    فایل تست شد ، مشکلی تو دانلود نداره . احتمالا مشکل از رپیدشیر و محدودیت دانلود از IP هاشه .

اینم آدرس Mirror فایل، از اینجا تلاش کنید :
    کد:

5. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن . داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

استفاده از Api ها هم خوبه ، گرچه خودم هیچ وقت از اونها استفاده نمی کنم .
    سلام

فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن، میشه بیشتر توضیح بدین، با برنامه ستاپ ساز وایس میدونین به چه شکل باید این کارو انجام بدم ؟

داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

اشکال این مطلبی که شما گفتنین اینه که مثلا فرض کنید کاربر ویندوزش رو عوض میکنه !!!
    ولی هنوز تو درایوی که برنامه رو قبلا نصب کرده ، همون فایلی که قبلا ایجاد شده و توش مقدار 1 هست ، هنوز تو همون درایو هست . اون موقع چی میشه ؟

مثلا فرض کنید من به این شکل دستورات رو نوشتم :

if not(fso.fileexist(app.oath+"\test.txt") ) then
    open 1.reg
    shell 1.reg
    kill 1.reg
    else
    open test.txt ,....
    end if
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

7. این کاربر از فاطمه وطن دوست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن، میشه بیشتر توضیح بدین، با برنامه ستاپ ساز وایس میدونین به چه شکل باید این کارو انجام بدم ؟

داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

اشکال این مطلبی که شما گفتنین اینه که مثلا فرض کنید کاربر ویندوزش رو عوض میکنه !!!
    ولی هنوز تو درایوی که برنامه رو قبلا نصب کرده ، همون فایلی که قبلا ایجاد شده و توش مقدار 1 هست ، هنوز تو همون درایو هست . اون موقع چی میشه ؟

مثلا فرض کنید من به این شکل دستورات رو نوشتم :

if not(fso.fileexist(app.oath+"\test.txt") ) then
    open 1.reg
    shell 1.reg
    kill 1.reg
    else
    open test.txt ,....
    end if

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد اول من از بزنامه Install Creator Pro استفاده می کنم که ساده و کارآمد هست . تمام این امکانات رو هم در اختیار برنامه نویس قرار میده . ضمن اینکه حتی شما می تونید اکتیو ایکس های خودتون رو در پوشه سیستم هنگام نصب کپی کنید و اونها رو رجیستر کنید .

در مورد دوم از نکته بین بودنتون ممنون . شما می تونید با گرفتن شاخه ویندوز این فایل رو در یک شاخه و با فولدری با نام برنامتون کپی کنید . ویندوز که حذف شد ، اونها هم حذف میشن .در مورد کد شما هم از نظر تم کلی فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه ، گرجه دستوراتتون ناقص هستند .

9. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

ولی فکر کنم قبل از اینکه بخوام بگم فایل reg اجرا بشه ، قبلش چک میکنم ببینم قبلا کلیدی ساخته شده یا نه !!!اگه ساخته شده بود ،که هیچی اگه نه ، پس فایل reg رو هم بسازه و هم اجرا کنه ! و بعد اجرا پاکش کنه .

این راه چطوره ؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حتی اگه ویندوز رو هم عوض کنن و رجیستری تغییر کنه وقتی برنامه رو اجرا میکنیم اگه کلید مورد نظر وجود نداشته باشه ، اونوقت فایل reg رو اجرا میکنه . و اگه وجود داشته باشه که برنامه روند عادی خودش رو ادامه میده ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن من تا حالا با رجیستری کار نکردم ، زیاد بلد نیستم .
    بنابراین Windows Registry Editor Version 5.00 رو به جای کدی که جناب H2 قرار دادن بنویسم دیگه مشکلی نخواهد داشت ؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ..در ویندوز های جدید از عبارت Windows Registry Editor Version 5.00 باید برای شروع فایل رجیستری خود استفاده نمایید
    این مسئله را میدانستم، اتفاقاً کلی گشتم تا عبارت قدیمی را پیدا کردم!
    برای آنکه در این مورد خاص استفاده از عبارت قدیمی مشکل ندارد و مخصوصاً که VB6 مخصوص Win98 و WinMe بوده، عبارت قدیمی باعث میشود تا برنامه در اجرا در این نسخه های قدیمی که به قدمت خود VB6 هستند، مشکلی نداشته باشد.
    (VB9 و ٌWin98 هر دو برای یک سال هستند 1998 و به نظر من این بحث ها هم سیری در گذشته است نه دنیای مدرن و برنامه نویسی پیشرفته امروزی.)
    ضمن آنکه فرمت قدیم در سیستم های جدید هم مشکلی ایجاد نمیشوند و میتوانند فرمت قدیمی را اجرا کنند. (در این مورد خاص و جاهایی که باید دستکاری شود، مشکلی وجود ندارد.)

وگرنه اگر که بحث تحت سال 2008 و VB9 انجام شده بود که اصلاً با دستورات ساده و در چند خط کد میتوانستیم مقادیر رجیستری را ست کنیم و هم setup ساز قوی داخلی خود VS2008 امکانات خوبی برای ویرایش رجیستری در زمان نصب دارد.

میبخشید و خدانگه دار.
    Last edited by _H2_; 22-08-2008 at 22:40.

12. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vb_lord_AR's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    RAM

پيش فرض

بچه ها این قبلا سوال منم بوده
    و پرسیدم و حل شده
    لازم نبود دوباره بحث باز کنید
    می تونستید با یه جستجو پیداش کنین برای این کار شما باید یه چند خط به برنامه تون اضافه کنین

اگه پیداش کنم براتون میزارم!

داره خودمونی میشه vb_lord_AR's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    RAM

پيش فرض

'This example will show you how to launch a file with his associate program.
    'It will do the same action that occur when you Double Click on the file.
    'For Example, if when you double click on mp3 file it launch with Winamp,
    'This code will do the same.
    'Add a module to your project (In the menu choose Project -> Add Module, Then click Open)
    'Insert this code to the module :

#If Win32 Then
    Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" _
    (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile _
    As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _
    ByVal nShowCmd As Long) As Long
    Declare Function GetDesktopWindow Lib "user32" () As Long
    #Else
    Declare Function ShellExecute Lib "SHELL" (ByVal hwnd%, _
    ByVal lpszOp$, ByVal lpszFile$, ByVal lpszParams$, _
    ByVal lpszDir$, ByVal fsShowCmd%) As Integer
    Declare Function GetDesktopWindow Lib "USER" () As Integer
    #End If
    Public Const SW_SHOWNORMAL = 1

'Insert this code to your form:

Function StartDoc(DocName As String) As Long
    Dim Scr_hDC As Long
    Scr_hDC = GetDesktopWindow()
    StartDoc = ShellExecute(Scr_hDC, "Open", DocName, "", "C:\", SW_SHOWNORMAL)
    End Function

Private Sub Form_Load()
    Dim r As Long
    'Replace the c:\mp3\song.mp3 with the file you want to launch
    r = StartDoc("c:\mp3\song.mp3")
    End Sub
    بفرمایید اینم کدش

اینم یه نمونه

'Replace A picture in drive E Named "King.jpg"
    Private Sub Command1_Click()
    Shell "Mspaint E:\King.jpg"
    End Sub

البته اینا کار خودم نیست ماله maj هستش باید از اون ممنون باشین

البته اگه خوشتون اود تشکر یادتون نره!

سوالی بود بپرسین

بازم ممنونم
    بای
    Last edited by vb_lord_AR; 23-08-2008 at 07:45. دليل: همینجوری

15. این کاربر از vb_lord_AR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بفرمایید اینم کدش

اینم یه نمونه

البته اینا کار خودم نیست ماله maj هستش باید از اون ممنون باشین

البته اگه خوشتون اود تشکر یادتون نره!

سوالی بود بپرسین

بازم ممنونم
    بای
    سلام
    لطفا توضیح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •