مدل رو خیلی قشنگ ساختی...ایراد خاصی نداره...یکم رندر تاریکه...
مدل رو خیلی قشنگ ساختی...ایراد خاصی نداره...یکم رندر تاریکه...
دوست من کارت عالیه
چند باری اگه از روش بسازی میتونی بهترش کنی
شما به من لطف دوست عزیز سعی میکنم روشن ترش کنممدل رو خیلی قشنگ ساختی...ایراد خاصی نداره...یکم رندر تاریکه...
ممنونم شما لطف داری سعی میکنم روشن ترش کنم .آفرین خیلی خوب شده . همونطور که گفتن یکم تاریکه .
موفق باشی![]()
ممنونم از شما دوست عزیز شما لطف داریآفزین پیشرفتت خوبه ادامه بده.
ممنونم ولی منظورتون رو درست متوجه نشدم.دوست من کارت عالیه
چند باری اگه از روش بسازی میتونی بهترش کنی
Last edited by Sorosh MAX; 20-08-2008 at 13:18.
شما خیلی حرفه ای هستینااااااااااااااااااا یک کلاس بزار به ما هم یاد بده ورودت را به انجمن تبریک میگم
سلام دوست عزیز ...شما خیلی حرفه ای هستینااااااااااااااااااا یک کلاس بزار به ما هم یاد بده ورودت را به انجمن تبریک میگم
نه بابا این چه حرفیه ؟؟ شما لطف داری ، شما باید برای من کلاس بذارین و به من یاد بدین . حرفه ای شما هستی و بقیه افراد مثل آقا هادی و دوستان دیگر . بنده از روی شما الگو میگیرم و به صورت ابتر تو اینجا میذارم .
افرين................مدلت خيلي عالي شده....ولي بهتره كاملش كني...........ورودتو هم تبريك مي گم..........ممنتظر كاراي بعديت هستيم...........دي
سلام دوست عزیز ....افرين................مدلت خيلي عالي شده....ولي بهتره كاملش كني...........ورودتو هم تبريك مي گم..........ممنتظر كاراي بعديت هستيم...........دي
شما هم مثل بقیه ی دوستان به من خیلی لطف داری ، بله منم میخوام کاملش کنم ولی خیلی وقت میبره ... الان فقط تو چراغاش مونم دیگه چیزی لازم نداره .
سلاااااااااااااام....
اين كه آقا سروش خودمونه...
بالا خره عضو شدی؟؟؟
ماشينت خيلی قشنگه...
موفق باشی![]()
سلام شما خوبی ؟ ....سلاااااااااااااام....
اين كه آقا سروش خودمونه...
بالا خره عضو شدی؟؟؟
ماشينت خيلی قشنگه...
موفق باشی![]()
آره عضو شدم (در واقع مزاحمتون شدم ، ببخشید به بزرگیتون)
ممنونم از شما نظر لطفت چشمات قشتگ میبینه ...
شما هم موفق باشی
خیلی زیبا شده
اگه همینطوری پیش بری کارات بهتر میشه
به امبد اون روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)