با تشکر از مسعود جان...
من نخسه اولشو بازی نکردم ولی اینطور که نشون میده نخسه 2 خیلی شاخه از لحاظ گرافیک و...
با تشکر از مسعود جان...
من نخسه اولشو بازی نکردم ولی اینطور که نشون میده نخسه 2 خیلی شاخه از لحاظ گرافیک و...
New Screen Shots : ( به ترتیب از راست به چپ )
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اين GameSpot خيلي عقبه چون زده فقط براي PC,XBOX360 مياد !!!
بعدم زده Q2 2009 !!!
نمیدونم کی میخوان ریلیزش کنن.
خیلی وقته منتظرشم
میترسم به عاقبت استاکر دچار بشه.
بازی برای 2 کنسول PC,X360 در فصل دوم 2009 منتشر میشه
اسکرین شات های که در این تایپک نیست بهمراه اسکرین شات های جدید:
Feb 9, 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAug 25, 2008کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAug 18, 2008کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ArmA II قبل از تاریخ مقرر منتشر می شود!
505 Games و Bohemia Interactive اعلام داشتند که این شبیه ساز جنگی در 19 June منتشر خواهد شد یعنی یه هفته زود تر از تاریخ قبلی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نسخه قبلی رو بازی نکردم و امیدوارم بتونم اینو بازی کنم.|چون گرافیکش خوبه انگار|
ممنون مسعود بابت خبر و مطالبی که گذاشتی.![]()
نسخه اول بازی زیاد بد نبود ولی اگه بخوان به همین سبک
ادامه بدن فک نمی کنم زیاد بتونن به اون چیزی که می خوان
برسن وحتما شکست می خورند ...بهتره گیم پلی بازیو ااز شماره قبلیش
بهتر کنن ...
دوستان من بازی رو گرفتم، ولی بازی ظاهرا گرفیک سنگینی داره چون سیستم من که سی پی یوی دو هسته ای با رم 4 گیگ و گرافیک 8600 دارم خیلی بد میکشه و با گرافیک پایین هم زیاد حال نمیده بازی کنیش. در ضمن اصلا نمیدونم باید چه کار کنی. چند کار بهت میگه ولی تو نقشه معلوم نیست کجا هستی
مگه اومد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)