تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: ناپیکس

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ببینیند اصولا کسی ناپیکس رو به عنوان توزیع اصلی انتخاب نمی کنه، چون این توزیع مشکلات فراوان و البته جامعه ی کربری ناچیزی داره، این توزیع بیشتر برای برنامه نویسی آنهم به صورت لایو فقط استفاده میشه، برای همین شاید نه تنها در این فروم که در دیگر فرومها هم راه حلهای مشورتی پیدا نکنید.
    پیشنهاد می کنم، این توزیع رو به عنوان توزیع اصلی انتخاب نکنید و صرفا برای تجربه از اون استفاده کنید.

2. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ديروز يه سي دي knoppix 5 ver 2006 تهيه کردم ولي تا صفحه توضيحات بوت ميشه ولي محيط ناپيکس رو نمي بينم يعني بعد از

همون صفحه توضيحات (همون صفحه که بالاي صفحه دو تا عکس پنگوئن هست)تو حالت standby مي مونه اينو چه ميشه کرد نسخه اش

به سيستم من نمي خوره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

--------------------------
    Last edited by hosein66; 18-09-2008 at 06:13. دليل: تکراري بودن پست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ديروز يه سي دي knoppix 5 ver 2006 تهيه کردم ولي تا صفحه توضيحات بوت ميشه ولي محيط ناپيکس رو نمي بينم يعني بعد از

همون صفحه توضيحات (همون صفحه که بالاي صفحه دو تا عکس پنگوئن هست)تو حالت standby مي مونه اينو چه ميشه کرد نسخه اش

به سيستم من نمي خوره ؟
    دو مسئله هست اینجا:
    یکی اینکه ابتدا سعی کنید از ورژنهای قدیمی استفاده نکنید، ناپیکس در حال حاضر نسخه ی KNOPPIX 5.3.1 رو داره که تاریخش به 4-5 ماه پیش بر می گرده، که مشخصا مشکلات بسیاری را در خودش حل کرده، پس ابتدا سعی کنید از آخرین نگارش استفاده کنید، چون اصولا نگارشها مخصوصا اگه به سال 2006 برگرده با خیلی چیزها مشکل دارند مانند عدم پشتیبانی هاردهای SATA، مشکل با بایوس و ...

دوم، اگر نگارش جدید را خریدید و باز هم مشکل پا برجا بود آنوقت نیاز دارید که بایوس خودتون رو به روز کنید.
    پیروز باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دو مسئله هست اینجا:
    یکی اینکه ابتدا سعی کنید از ورژنهای قدیمی استفاده نکنید، ناپیکس در حال حاضر نسخه ی KNOPPIX 5.3.1 رو داره که تاریخش به 4-5 ماه پیش بر می گرده، که مشخصا مشکلات بسیاری را در خودش حل کرده، پس ابتدا سعی کنید از آخرین نگارش استفاده کنید، چون اصولا نگارشها مخصوصا اگه به سال 2006 برگرده با خیلی چیزها مشکل دارند مانند عدم پشتیبانی هاردهای SATA، مشکل با بایوس و ...

دوم، اگر نگارش جدید را خریدید و باز هم مشکل پا برجا بود آنوقت نیاز دارید که بایوس خودتون رو به روز کنید.
    پیروز باشید
    مي شه بگيد اين ناپيکس رو اجرا مي کنيد مراحل چه جوري طي مي شه منظورم اينه که بعد از همون صفحه توضيحات وارد محيط

ناپيکس ميخاييد وارد شيد چقدر طول مي کشه

تاريخ بايوس سيستم هم 2007/05/25 هستش باز هم آپديت لازم خواهد شد؟

اينو هم بگم که روي سي دي نوشته بود

system requirements:

intel-compatible(i486 or better)

i486 رو نفهميدم

ضمنا به نظرتون بهتره نسخه دي وي دي ناپيکس رو تهيه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

مي شه بگيد اين ناپيکس رو اجرا مي کنيد مراحل چه جوري طي مي شه منظورم اينه که بعد از همون صفحه توضيحات وارد محيط

ناپيکس ميخاييد وارد شيد چقدر طول مي کشه

تاريخ بايوس سيستم هم 2007/05/25 هستش باز هم آپديت لازم خواهد شد؟

اينو هم بگم که روي سي دي نوشته بود
    system requirements:
    intel-compatible(i486 or better)
    i486 رو نفهميدم
    ضمنا به نظرتون بهتره نسخه دي وي دي ناپيکس رو تهيه کنم ؟
    اول: در مورد ناپیکس منابع خیلی کم هست، و اگر واقعا می خواهید با این توزیع کار کنید باید بیشتر متکی به کتاب باشید تا اینترنت، چون جامعه کاربری کمی داره که این باعث میشه زیاد نتونید در اینترنت مانور بدید، مخصوصا که منابع خیلی هاش هم انگلیسی نیست، و گوگل هم هنوز درست و حسابی ترجمه نمی کنه!
    در مورد تاریخ بایوس، من که از آخرین آپدیت بایوس شما خبر ندارم، ولی اگر این آخرین هست که هیچ، اگر نیست بروز رسانی کنید، حتی اگر یک ماه فرق داره!

در مرود i486 یکی از معماری های اینتل هست که عملا تولید آنچنانی نداشت، و برای مثال به سیستم 486 میشه رجوع کرد، برای لیست معماری ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته معمولا استفاده از یک بسته مربوط به یک معماری در دیگر معماریها مشکلی ایجاد نمی کنه، و صرفا شما به نهایت کارایی نمی رسید ولی در این بین ممکن هست اتفاقاتی نظیر اینکه کلا سیستمی با یک معماری متفاوت کار نکنه هم هست.
    نسخه های دی وی دی اصولا چون تعداد بسته ها و برنامه های بیشتری در بر دارند مفیدتر هستند، ولی دقت کنید همواره آخرین نگارش ها رو تهیه کنید.
    Last edited by taia; 19-09-2008 at 06:16.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •