عزیز این گزینه ای که گفتی نداره
شاید فقط برای ویستا داره
برای ما اینجوری هست
![]()
عزیز این گزینه ای که گفتی نداره
شاید فقط برای ویستا داره
برای ما اینجوری هست
![]()
این که system properties هست نه drive properties باید روی درایوی که قفل شده کلیک سمت راست بکنی بعد properties
درسته حق باشماست
این صفحه رو که اوردم بد باید چی کار کنم ؟
اینجوری شما گفتی مسئولیت ما رو ترسوندی .
دوستان یعنی روش کامل و واحدی نیست که مشکل منو حل کنه . هر چی طولانی تر میشه من بیشتر می ترسم
منتظر راهنمایتون هستم
میگه اگه این کار رو بکنی برنامه ایندفعه قفل درایو رو برمیداره
دوست عزيز بابا شما مثل اينكه يكمي بي تجربه هستي . يكم كار منو سخت مي كنه
اصلا نيازي به نصب لينوكس و .... نيست . يه سي دي هست تو بازار هم پيدا ميشه . سي دي لينوكس نوپيكس . اين سي دي بوتيبل هست . اينو بزاري تو سي دي رام . بعد كامپيوتر را با سي دي رام بوت كني مي بيني كه لينوكس بالا مياد . اصلا نيازي به نصب ندارهفعلا لینوکس نصب نیست
سي دي لينوكس را ميزاري خودش بالا مياد مثل Windows live يا همون ويندوز ايكس پي كه با سي دي مستقيم بالا مياد
من مطمئنم با اين روش محتويات درايو قابل دسترسي هست . 100 در صد هم مطمئنم
در ثاني مطمئنم كه اگر ويندوزت را عوض كني درايوت باز ميشه . 100 در صد مطمئن هستم . چون برنامه چرتي هست
اگر مي ترسي ويندوزت را عوض كني اين كار را بكن
يه ويندوز ايكس پي تو درايو D نصب كن . اينطوري دوتا ويندوز خواهيد داشت . با ويندوز دوم بالا بياييد . و به درايو h يا همون درايوي كه قفل شده برويد . مي بينيد كه براحتي در دسترس هست محتوياتش
من مطمئن هستم كه اگر كارهاي بالا را انجام بدي مشكلت حل ميشه 100 در 100
اگر بازم نتونستي مشكلتو حل كني : من اين نرم افزار را دانلود كردم . يه فيلم ميگيرم برات تا ياد بگيري
در ضمن كرك اين برنامه سه سوت هست . اصلا در حد برنامه نيست
حالا شما هي قضيه را كش نده . يه بار به حرف هاي من گوش كن فقط همين به خدا به نتيجه ميرسي اگر نرسيدي من قول ميدم يه فيلم درست حسابي از نحوه از بن بردن اين نرم افزار بهت نشون بدم
lvl@ster عزیز ممنون . من ویندوز جدید رو نصب میکنم . امیدوارم مشکلم حل بشه
عزیز من این قضیه تموم بشه که از خدامه برای چی کش بدم .
لينك دانلود را بزار ؟ سرچ فايده نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ويندوز رو عوض كني بايد ديگه با درايوت خداحافظي كني تنها راه رجيستر كردن همون برنامه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)