تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: درایوها با کلیک باز نمیشوند

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

File #1:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    File #2:
    کد:
    من ویندوزم را عوض کردم و در ویندوز قبلی هم نورتون اون وارم را شناسایی کرد و انگار پاک کرده است ولی همچنان مشکلم در این ویندوز جدید سر جاش است و درایوها باز نمیشوند به جز درایو ویندوز . برنامه های ترمیم ریجستری هم به مشکل میخورند برای نصب

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

همانطور که گفتید این بدافزار قبلا از روی سیستم شما حذف شده است و مشکلات باقیمانده به راحتی قابل رفع است :

1.برای حل مشکلات مربوط به درایوها همانطور که قبلا هم گفتم شما باید فایلهای autorun.inf و NTDETECT.exe ( که فایلهای مخفی است )

در تمامی درایوهای خود پیدا و حذف کنید و یا ساده تر از آن فایل زیر را با حجم کمتر از یک کیلوبایت دانلود و اجرا کنید :

کد:
    2.برای خلاصی از پیغامی که شکل آن را گذاشته اید فرمان msconfig را در قسمت Run تایپ کنید و در پنجره باز شده

در قسمت Startup تیک مربوط به گزینه NTDETECT.EXE را بردارید.

4.فرمان regedit را قسمت Run تایپ کنید اگر پیغام خطایی دریافت کردید فایل زیر را دانلود و اجرا کنید :

کد:
    باز اگر مشکلی بود من در خدمت هستم.
    Last edited by vtn54; 18-08-2008 at 17:30.

3. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

بسیار ممنون

مشکلم برطرف شد.الان درایوها باز میشوند و دیگر اثری هم از اون فایلهای مشکوک نیست.الان تصمیم دارم مجدد ویندوز را عوض کنم تا خیالم راحت شود.فقط دوست دارم همه اطلاعات سیستمی درایوهای دیگر را هم بدون از دست دادن اطلاعات خودم پاک کنم تا احیانا در فایلهای سیستمی شان موردی نباشد.امکانش هست؟؟چگونه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من فکر نمی کنم نیازی به تعویض ویندوز یا کار دیگری باشد چون آلودگی همان بار اول توسط نورتون پاک شده بود و شما

پس از ان ویندوز را مجددا نصب کرده اید یعنی دیگر اثری از آن بدافزار روی سیستم شما نیست .مشکلاتی هم که باقی

مانده بود به خاطر باقی ماندن چند فایل بی خطر در درایوهای دیگر بود.مهمترین کاری که اکنون لازم است تعویض پسورد یاهو

و سایر اکانتهای اینترنتی تان است ( مثلا پسورد مربوط به همین انجمن ) چون دقیقا معلوم نیست

این بدافزار کدام یک از آنها را به سرقت برده است.

در مورد سوال شما هم باید بگویم اطلاعات سیستمی موجود در درایوهای غیر ویندوز که می تواند خطرناک باشد به طور

عمده مربوط به System Volume Information است که اگر شما قبلا System Restore را غیر فعال کرده باشید

دیگر مشکلی باقی نمی ماند ( اصولا بهتر است System Restore در درایوهای غیر ویندوز غیر فعال باشد چون غیر از

اشغال فضای پر ارزش هارد فایده دیگری ندارد).فایلهای سیستمی دیگر مانند RECYCLE.BIN و RECYCLER هم مشکلی

ایجاد نخواهند کردو برای پاک کردن تمامی اطلاعات موجود در آنها کافی است Clean Disk را اجرا کنید.

البته بعضی از نرم افزارها هم در درایوهای غیر ویندوز فایلهای سیستمی ایجاد می کنند که احتمال آلودگی آنها بسیار ناچیز

بوده و در ضمن دستکاری انها باعث اختلال کارکرد آنها می شود.
    Last edited by vtn54; 18-08-2008 at 21:30.

6. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من هم مشكل مشابهي دارم نورتون را حذف كردهام وبا نود32 ويروسهاي سيستم را پاك كردهام ولي با اينكه اثري از نورتون نيست recycle bin به شكل norton protected recyce bin باقيمانده است وبا دابل كليك هم باز نميشه لطفا راهنمايي كنيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باز سلا يه سوال ديگه اينكه پوشهاي به اسم system volum information داخل همه درايوها دارم كه وقتي روي آن كليك ميكنم access denied ميدهد و قابل پاك كردن هم نيست اين پوشه مربوط به چيه آيا بايد پاكش كنم و چه جوري؟ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •