اعتقادداشتن به كم ظرفيتي مخاطب باعث نميشه كيفيت كارا پايين بياد. سازنده ضعيف بوده.
اعتقادداشتن به كم ظرفيتي مخاطب باعث نميشه كيفيت كارا پايين بياد. سازنده ضعيف بوده.
برای پیروی از سنت نبوی
اگه ازدواج نکنن که قضیه غیر شرعی میشه .
همه ی دنیا گرایش به س. ک .س دارند و در عین حال محدودیت ندارند
ما که محدودیت داریم تنها راه نمایش از طریق ازدواجه
چون اساس زندگی همینه.........ما برای این زندگی میکنیم و به دنیا آمده ایم تا با ازدواج از منقرض شدن نسل انسان جلوگیری کنیم...
این سنت حسنیه نبوی رو زیر سوال نبرید!!!!(از این شکلک خنده ها)
چون فقط تو ایران یکی از بزرگ تریم مشکلات جوونا ازدواجه!
النکاح سنتی و من ؟؟؟؟ لیس منی
ببینید چون واقعا ایرانیا به دلیل محدودیت بین روابط دختر و پسر به سمت مسایل عشق و عاشقی کشیده میشن و هر پسر ایرانی هر شب قبل خواب به دختر رویاهاش فکر میکنه و همچنین دختر هم همین طور در نتیجه گرایش جوانانها به عشق و عاشقی هست تا مسایل فرهنگی و علمی و فیلمهای که آموزنده هستند. این فیلم ها محتوا دار در کشورهای غربی طرفدار بیشتری داره تا ایران چون اونجا محدودیت ندارن و از لحاظ شخص متضاد و معوشوقه هموندر سن پایین ارضا شدن و نتیجه میرن به دنبال فیلم های پر محتوا تا ازدواج.
چرا باعث نمی شه ؟! مگر شما بعنوان فیلمساز نوعی ، فیلم رو برای خودتون و خانوادتون می خواهید نمایش بدید ؟!
در تمام دنیا مخاطب ارتباط مستقیمی بر سبک ، ژانر ، ارزش هنری و ... فیلم داره
بنده اصلا راجع به توانایی فیلمسازهای ایرانی حرف نزدم . فیلمساز چه ضعیف باشه و یا قوی مثل شاعری می مونه که یک غزل پخته بنگارش در بیاره در بین شاعر مسلکانی که شعرهای عوام پسندانه به خورد مردم می دهند.
شما بزور نمی تونید مردم رو عاشق تابلوی "Guernica" پیکاسو کنید در حالیکه اونها فقط رئالیسم رو قبول دارند
من از شما می پرسم بین دو تابلوی زیر کدامیک رو می پسندید ؟ :
هنر مثل علموم تجربی و جبر نیست که بشه با "لم " و " قانون " و " اصل" اون رو بین مردم ترویج کرد . همونطوریکه فرهنگ سرزمینهای مختلف در باب موسیقی ، خط ، نقاشی فرق می کنه ، ضائقه سینمایی اونها هم با هم متفاوته و یا بر می گرده یا کماکان بر جا می مونه
ازدواج تو فیلما کلیشه ای شده یعنی یه فیلم که توش ازدواج نباشه ببینی شاخ در میاری.
مسئله اصلا ارزش هنری نیست پیرجان ، واقعا فکر میکنی چند درصد از آدمایی که میشینن مثلا یه سریال رو نگاه میکنن ، نقاشی گورنیکای پیکاسو رو میفهمن ؟ من تو سازمان آمار کار نمیکنم اما مطمئن باش درصد خیلی کمی هستن. اصلا مسئله هنر نیست. این فقط در سطح یک سرگرمی جزئیه ! یعنی فقط برای اوقات فراغت یا استراحت ! اصلا نیازی به وجود هنر در سریال ایرانی دیده نمیشه. چون قابل درک نیست. به طور مثال نمیدونم ، تو خودت که اینور نیستی ، سریال روزگار غریب رو دیدی؟ این سریال در یک کلام ، فوق العادست ! در این چند سال اخیر تلویزیون ایران یک چنین پروژه ای در چنین سطح و کیفیتی نداشته ! حالا تو بیا برو بین مردم و بپرس که نظرتون درباره ی این سریال چیه ! چی فکر میکنی؟ فکر میکنی همه از نقاط قوت و حساب شده ی اون صحبت میکنن برات؟ نه برادر من، همه میگن که این سریال مزخرفه ! همه از نوع بازی بازیگرا بیزارن ، همه فکر میکنن این سریال یه چیزی کم داره. خوب اینا ندیدن و نمیدونن و در کل نمی فهمن ! اینا فرق بازی خوب و بد رو نمی فهمن ! این که یه بازیگر کی خوب بازی کرد کی بد ! از وقتی یادشونه یه سری چیزا بهشون دیکته شده و تو مغزشون حک شده ، مثل همین بازی بازیگرها. همیشه یک نوع بوده و بزن دررو ! حالا که یه بازی واقعی و رئال میبینن ، تعجب میکنن ،چرا؟ چون مثل قبلیها نیست. خیلی حرف زدم باز !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)