تبریکات...
جی پی اسش چطوره؟!
یه توضیحی راجع بهش بده...
من فقط می دونم سیستمش از سیستم نقشه های نوکیا به کل جداست و این جی پی اسی که روو جی810 نصبه یه نسخه ی موقتی 2 هفته ایه...
حالا خودت بگو ببینیم چطوریاست!!!
تبریکات...
جی پی اسش چطوره؟!
یه توضیحی راجع بهش بده...
من فقط می دونم سیستمش از سیستم نقشه های نوکیا به کل جداست و این جی پی اسی که روو جی810 نصبه یه نسخه ی موقتی 2 هفته ایه...
حالا خودت بگو ببینیم چطوریاست!!!
به به داش مهيار !!بلاخره خريديش
مبارك باشه
از همه جاش بگو !!بخصوص صداش
عكس هم بذار بخصوص با زوومش
سلام به همگی.
قیمت این جی 810 چنده؟
خوب سوال زیاد بود . من بطور کلی جواب میدم .
من حدود 475 تومن هم با گارانتی پارس میکروتل قیمت داشتم که وقتی رفتم بخرم همه جا گفت تموم کردیم ! بالاخره یه جا 500 تومن گیر اوردم که 495 تومن خریدمش یه رم 2گیگ هم روشه
از نظر سرعت بسیار بالاتر از ان 95 . من توی مموری کارتم حدود 700 تا عکس داشتم که حدود 7 ثانیه طول میکشید تا گالری باز بشه وقتی هم باز میشد عکسها سریع ظاهر میشن
فیلم برداریش یه خورده حالم رو گرفت انگار شطرنجی ولی خوب همون 640 در 480 . ولی زومش عالی کار میکنه
صدا زیاد بلند نیست ولی کیفیتش بالاست
کیفیت تصویرش رو میتونم بگم از ان 95 بهتره .
باتریش رو هم بگم که با استفاده شدیدی که من ازش دارم یعنی حدود 3 ساعت آهنگ گوش کردن با بلوتوث استریو و گرفتم عکس حدود 70 تا و ..... حدود 24 ساعته تموم میشه .
بعضیا هم گفتن که عکس بزارید . عکسهاش به قدری کیفیت دارن که من داشتم تعجب میکردم . واقعا چییییییییییی میگیرهههههههه!!!! تازه هنوز قلقش دستم نیومده . تو سرعت حدود 80 کیلومتر عکس گرفتم انگار ماشین ایستاده بود حتی عکس مایل هم نشده . تو عکسها نگاه کنید
این بدون زوم
این با زوم 3 ایکس اپتیک
![]()
اینم همون عکس که گفتم سرعت 80 کیلومتر بود البته پراید حدود 20 تا سرعتش بود ما سریع از بغلش رد شدیم ببین چی گرفته !!!!!!!!
بعدا عکسهاشو توی شب هم میزارم ولی برای اینکه تو کف نمونید میگم که عکسهاش توی شب هم عالیه . بدون نویز
خوب . خواستم بگم که من دارم میرم مسافرت حدود 1هفته ای شاید نیام . شاید هم بیام .
برای سوالی پرسیدن درباره جی پی اسش میگم که من هنوز برنامه نتونستم روش نصب کنم . چون برنامه های سیمیین رو باید ساین کنی و نصب کنی که ساین کردن کمی دردسر دار اگه کسی بلده بگه . ولی تم زیاد روش نصب کردم
سلام............
کیفیت عکسا فوق العادست.در صورتی که می گفتن زوم اپتیک کیفیتو تو 810 پایین میاره. اصلا این طور نیست کیفیت عالیییییی.
کیفیت عکسها فوق العاده هستش . N82 رو قورت میده !
باتری هم که عالیه .
منتظر عکسهای شب هستیم .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)