با این نرم افزارها پسوورد پیدا کردن وقت تلف کردنه.....پسوورد winrar قفل تلفنی نیست که از روی سخت افزار بهت شماره بده....البته من کامل روشش رو پیدا نکردم....از یکی از دوستان کمک گرفتم...ولی باور کنید دور زدنش راحته....
با این نرم افزارها پسوورد پیدا کردن وقت تلف کردنه.....پسوورد winrar قفل تلفنی نیست که از روی سخت افزار بهت شماره بده....البته من کامل روشش رو پیدا نکردم....از یکی از دوستان کمک گرفتم...ولی باور کنید دور زدنش راحته....
دوست عزیزم شاهرخ خان سلامبا این نرم افزارها پسوورد پیدا کردن وقت تلف کردنه.....پسوورد winrar قفل تلفنی نیست که از روی سخت افزار بهت شماره بده....البته من کامل روشش رو پیدا نکردم....از یکی از دوستان کمک گرفتم...ولی باور کنید دور زدنش راحته....
حرف شما متین ولی این برنامه برای من کارکرد و صد در صد تضمینی هست اگه خواستین لینکش را هم بدم...
اگه پسووردش شبیه این باشه بازم میتونه پیداش کنه...shAHROkh2008_crCKINg$FOr@WINraR&oR%fINd
اینو شکل دارم ولی بخاطر تعداد زیاد حروف وقت زیادی را باید صرف کنی
قربون آدم چیز فهم...منم خوب همینو میگم دیگه دوست خوبم....راستش حرف شما کاملا متین و بجا....ولی من یه winrar دارم که پسووردش 18 رقمه....اگه با این نرم افزار این کارو بخوام بکنم که پدرم در میاد...ولی چون دنبالش بودم یا بهتره بگم دنبالش رو گرفتم که به وسیله کرک بشکنمش هر چند تنها کار خودم نبود ولی بالاخره شکسته شد......اگر کار خودم تنها بود باور کن آموزشش رو میذاشتم ولی با همکاری یکی از همین بچه های سایت تونستیم راه حلش رو پیدا کنیم....این رو هم بگم که من اولین نفر نیستم...همین بچه های حرفه ای سایت تونستن این کار رو بکنن ولی رو نمیکنن....بعد میان به من میگن اینجا چیزی به اسم prive8 نداریم....
زیاد نباید روی شکستن قفل rar حساب باز کرد کلا به ندرت میشه حداقل تا الان . اگه چند حرف باشه که .........
خب این هش پسورد هست. برنامه های زیادی پیدا میشه که هش رو به رمز اصلی تبدیل می کنه.
اگه برنامه هه تا اینجا هم بهت جواب بده نصف راه رو هم رفتی![]()
اگر دقت كني همه ميگن :((نميشه اگر هم بشه با آزمون و خطا))
پس بيخيال!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)