از نظر قدرت و امکانات XnView که هیچ برنامهی مدریت تصاویری در PC توان رقابت با آن را ندارد. اما دارای یک نقطه ضعف بزرگ است و آن اینترفیس مزخرف و پیچیدهی آن است.
از نظر زیبایی و اینترفیس و سرعت زوم و حرکت روی تصاویر ACDSee که خدا و بابا بزرگ تمام برنامههای مدیریت تصاویر در جهان است به اندازهی خود ویندوز قدمت دارد. اگر پشتیبانیاش از فرمتهای تصویر و Convert کردن تصاویرش به قدرت XnView بود که پادشاه مطلق برنامههای مدیریت تصویر بود، البته الان هم تا حدی است.
بقیهی برنامههایی هم که معرفی کردهاید در برابر دو غول بالا کمامکاناتتر و آماتوریتر از آن هستند که قابل ذکر باشند.
یک نکته دربارهی برنامهی compupic pro بگویم که بچهها یادش را زنده کردند و شما در لیست آن را قرار ندادهاید.
آیا میدانستید که برنامهی compupic pro سریعترین نرمافزار پخش تصاویر در دنیای کامپیوتر است. حتی سریعتر از XnView و ACDSee .
این موضوع را من در سایتهای انگلیسی زبان خوانده بودم و خودم طی یک آزمایش کامل که 3 تا 4 ساعت طول کشید تست کردم و دیدم که متأسفانه حقیقت دارد compupic pro سریعترین نرمافزار پخش تصاویر در دنیای کامپیوتر است.
چرا متأسفانه چون سالها است که به روز نمیشود و امکانات XnView را به هیچ وجه ندارد و در راحتی کار اصلا به پای ACDSee نمیرسد.
عیب بزرگ ACDSee عزیز هم در این است که ورژن به ورژن دارد سنگینتر میشود طوری که بالا آمدنش بعد از بالا آمدن ویندوز در بار اول 10 تا 12 ثانیه طول میکشد.