تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: Xps 1530 یا Hp 6880

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

تاپیک خوبیه فقط بحث قیمت زیاد توش نشه که باید بره توی تاپیک اطلاع رسانی...

خوب توی بحث تفاوت این دو برند پرطرفدار یک چیزایی لازمه بگم :

از مزیت های HP 6880 :

1- بسیار شیک تر و طراحی دقیق تری داره بطوریکه هیچ لرزشی در اثر کارکرد توی اون ایجاد نمیشه ... تمام قطعات خوب مونتاژ شدند ... طرح روی بدنه از تکنولوژی پرینت طرح imprint استفاده میکند نه یک رنگ ثابت و معمولی

2- اسپیکرهای برند HP ساخت شرکت altec lasting هست که بهترین اسپیکرها رو برای نوت بوک ها میسازه ... نویز در حد صفر و کیفیت صدا محشره

3- اپتیکال درایور این لپ تاپ مجهز به لنز light scribe هست که در هیچ برند دیگه ای پیا نمیشه و قابلیت اختصاصی HP هست

4- دکمه های کنترل مولتی مدیا همه لمسی هستند. خرابی در حد صفر و بسیار راحت و دقیق

5- کیفیت پخش فیلم HD در HP ها بالاتر هست ... مانیتور روشنایی کمتری دارد بدلیل طراحی برای مصرف کمتر باتری اما کیفیت و تفکیک پذیری پیکسل ها عالی هست

6- سیستم ریکاوری و اشکال یابی فوق العاده ای دارد ... شما در کمتر از 6 دقیقه تمام اطلاعات پارتیشن C را میتوانید ریکاوری کنید

7- سری Special را HP دارد که می تواند تا قابلیت های بسیار بالاتر کانفیگ شود

8- صدای نویز سیستم در حد صفر هست ... هیچ صدایی از هارد و فن شنیده نمیشود

9- کیبورد بسیار نرم و طراحی عالی ... فانکشن های بیشتر و همراه داشتن دکمه خاموش کردن تاچ پد برای جلوگیری از خطاهای احتمالی

10- ریموت کنترل مطابق با مدیاسنتر ویستا که بسیار کاربردی هست

11- کیفیت تصویر وب کم و صدای میکروفن استریو بسیار عالی هست

12- برنامه های جانبی مانند HP assistant و HP total care را دارا می باشد که بسیار برای مدیریت لپ تاپ مفید هست

و مزایای XPS M1530 dell :

1- قدرت گرافیکی بیشتری دارد و انتخاب گیمر ها هست ولی خنک کنندگی بیشتری لازم دارد

2- بدنه قوی تری دارد و انقدر ظریف نیست که نگهداری زیادی بخواهد

3- عمر باتری بیشتری دارد چون باتری قوی 9 سلولی دارد ... هر چند اگر HP شما هم باتری 12 سلولی سفارشی رویش باشد قویترین لپ تاپ از لحاظ شارژ می باشد

4- بسیار هماهنگ با سیستم عامل XP دانگریدی هست

5- قطعات و تعمیراتش در بازار راحت تر هست ... و همه تعمیرکارا باهاش آشنایی دارند چون طراحی داخلی پیچیده ندارد و این خود یک مزیت هست

6- دل شاید سبکتر به نظر بیاد اما اینطور نیست و یقور هست ... حملش سخت تره

7- حرارت بیشتری تولید میکنه

8- دکمه eject در کنار دکمه های مولتی مدیا هست و ممکن هست حین کار دیسک ایجکت شود در کنار کار با دکمه ها ... هر چند از لحاظ طراحی و راجتی بهتر هست اما این مشکل بزرگ هم دارد

کاملا تایید میشه

اما اینو باید بگم که درسته که lcd اچ پی کمی شفاف تر هست اما 1530 دارای bright بیشتری هست و همچنین رنگها زنده تر هستن.

مرسی و موفق...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام از چند نفر شنیدم که 6880 بعد از 2-3 ساعت کار قسمت چپ اون بیشتر داغ میکنه و تا حدی غیره عادی . اگه کسی اطلاع دقیق تری داره بگه ممنون میشم.

موفق...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

قسمت سمت چپ سمت هارده ... احتمالا جایی نگذاشتن که به درستی خنک بشه ... این توی همه لپ تاپ ها هست : دل و سونی و توشیبا و ایسر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اگه کسی داره امتیاز 3d marks این 2 مدل رو بزاره ( ننویسین ابرو اچ پی میره ) . خداییش دیگه چقدر 8400 gs . اگه تو 14.1 یا 15.4 اینچی هاش از گرافیک gt یا 8600 استفاده میکرد الان هیچ جانداری طرف 1530 نمی رفت .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آخه همه مثل ایران ندیده نیستند که ... اونجا طرف واسه بازی نمیره لپ تاپ بخره و خیلی کم هستند گیمر هایی که برای بازی لپ تاپ بخرند (برعکس اینجا که همه میخوان رسشو بکشند)

اونجا طرف یه کنسول داره و میشینه صبح و تا شب هر بازی رو که میخواد راحت بازی میکنه و لپ تاپ برای سرچ در اینترنت ، کارهای سبک مولتی مدیا و فوق کارهای مهندسی و طراحی هست !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

آخه همه مثل ایران ندیده نیستند که ... اونجا طرف واسه بازی نمیره لپ تاپ بخره و خیلی کم هستند گیمر هایی که برای بازی لپ تاپ بخرند (برعکس اینجا که همه میخوان رسشو بکشند)

اونجا طرف یه کنسول داره و میشینه صبح و تا شب هر بازی رو که میخواد راحت بازی میکنه و لپ تاپ برای سرچ در اینترنت ، کارهای سبک مولتی مدیا و فوق کارهای مهندسی و طراحی هست !
    اره تو ایران همه از لپ تاپ انتظار کنسول گیم رو دارن . یکی نیست بگه با 1.2 یه سیستم جمع کن 300-400 تومن هم یه کنسول بردار

اصلا یکی از تنها دلایل استقبال ملت از 1530 واسه گرافیک اونه و نه هیچ چیز دیگه.

1530 پر فروش = جامعه ای که هنوز نمیدونه لپ تاپ واسه بازی نیست ( البته xps ها واسه بازی هستن مگه نه ؟ نمونش همین 1330 )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من خودم توی خونه X-box 360 دارم و برای گیم خانوادگی هم استفاده میکنیم ... بدون درد سر و آثار ناشی از نشستن پای Pc

اما لپ تاپ بالا خریدنم دلیل داره چون میخوام همیشه تک رو توی ایران داشته باشم ... و Hp هم نیاز من رو برطرف میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من خودم توی خونه X-box 360 دارم و برای گیم خانوادگی هم استفاده میکنیم ... بدون درد سر و آثار ناشی از نشستن پای Pc

اما لپ تاپ بالا خریدنم دلیل داره چون میخوام همیشه تک رو توی ایران داشته باشم ... و Hp هم نیاز من رو برطرف میکنه
    کاربر عزیز بحث خارج از تاپیک انجام نده . اینجا که جای درد دل نیست ( شوخی )

راستی تو خودت 1530 رو ترجیح میدی یا 6880 ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دلیل انتخاب Hp رو گفتم دیگه ...

10. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با این اوصاف امروز رفتم hp 6880 گرفتم

خدا کنه که خوب کار کنه یعنی نیازهای منو برآورده کنه

از همگی هم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •