کاملا تایید میشه
اما اینو باید بگم که درسته که lcd اچ پی کمی شفاف تر هست اما 1530 دارای bright بیشتری هست و همچنین رنگها زنده تر هستن.
مرسی و موفق...
کاملا تایید میشه
اما اینو باید بگم که درسته که lcd اچ پی کمی شفاف تر هست اما 1530 دارای bright بیشتری هست و همچنین رنگها زنده تر هستن.
مرسی و موفق...
سلام از چند نفر شنیدم که 6880 بعد از 2-3 ساعت کار قسمت چپ اون بیشتر داغ میکنه و تا حدی غیره عادی . اگه کسی اطلاع دقیق تری داره بگه ممنون میشم.
موفق...
قسمت سمت چپ سمت هارده ... احتمالا جایی نگذاشتن که به درستی خنک بشه ... این توی همه لپ تاپ ها هست : دل و سونی و توشیبا و ایسر
اگه کسی داره امتیاز 3d marks این 2 مدل رو بزاره ( ننویسین ابرو اچ پی میره) . خداییش دیگه چقدر 8400 gs . اگه تو 14.1 یا 15.4 اینچی هاش از گرافیک gt یا 8600 استفاده میکرد الان هیچ جانداری
طرف 1530 نمی رفت .
![]()
آخه همه مثل ایران ندیده نیستند که ... اونجا طرف واسه بازی نمیره لپ تاپ بخره و خیلی کم هستند گیمر هایی که برای بازی لپ تاپ بخرند (برعکس اینجا که همه میخوان رسشو بکشند)
اونجا طرف یه کنسول داره و میشینه صبح و تا شب هر بازی رو که میخواد راحت بازی میکنه و لپ تاپ برای سرچ در اینترنت ، کارهای سبک مولتی مدیا و فوق کارهای مهندسی و طراحی هست !
اره تو ایران همه از لپ تاپ انتظار کنسول گیم رو دارن . یکی نیست بگه با 1.2 یه سیستم جمع کن 300-400 تومن هم یه کنسول بردار
اصلا یکی از تنها دلایل استقبال ملت از 1530 واسه گرافیک اونه و نه هیچ چیز دیگه.
1530 پر فروش = جامعه ای که هنوز نمیدونه لپ تاپ واسه بازی نیست ( البته xps ها واسه بازی هستنمگه نه ؟ نمونش همین 1330
)
من خودم توی خونه X-box 360 دارم و برای گیم خانوادگی هم استفاده میکنیم ... بدون درد سر و آثار ناشی از نشستن پای Pc
اما لپ تاپ بالا خریدنم دلیل داره چون میخوام همیشه تک رو توی ایران داشته باشم ... و Hp هم نیاز من رو برطرف میکنه
کاربر عزیز بحث خارج از تاپیک انجام نده . اینجا که جای درد دل نیست( شوخی )
راستی تو خودت 1530 رو ترجیح میدی یا 6880 ؟
دلیل انتخاب Hp رو گفتم دیگه ...
با این اوصاف امروز رفتم hp 6880 گرفتم
خدا کنه که خوب کار کنه یعنی نیازهای منو برآورده کنه
از همگی هم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)