تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 78

نام تاپيک: P1i یا W960

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دلیلش تجربیه! با سه تا p1 و دو تا w960 کار کردم، p1 خیلی نسبت به انگشت و لایت پن حساس تره، ولی 960 همش گیر میکنه...
    آيا كاركردن با كيبورد P1i راحت هست؟

من از يكي شنيدم كه آنتن دهي اين گوشي بد هست، البته به نظر خودم اين حرف درست نيست و احتمال داره گوشي خودش مشكل داشته باشه، ديگه اين روزا همه گوشي ها آنتن دهي خوبي دارن ( سيم كارتش ايرانسل نبودا )

و مساله مهمتر از همه در ايران، بازار پس از فروش گوشي هست، اينكه فردا از دستم افتاد LCD يش خراب شد، آيا راحت گير مياد تو بازار؟ و ...

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

درسته ال سید پی یک از w960 خیلی بهتره
    این تو تمام بررسی ها ثابت شده
    دلیلی هم که اوردن اینه که W960 یک لایه اضافی ال سیدی داره که از کیفیت ال سیدی میکاهه
    همچنین به دلیل همین لاییه تاچ اون دقت کمتری نسبت به P1 داره

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

درسته ال سید پی یک از w960 خیلی بهتره
    این تو تمام بررسی ها ثابت شده
    دلیلی هم که اوردن اینه که W960 یک لایه اضافی ال سیدی داره که از کیفیت ال سیدی میکاهه
    همچنین به دلیل همین لاییه تاچ اون دقت کمتری نسبت به P1 داره
    تاييد ميشه! اون لايه براي اين هست كه رو lcd خراش نيوفته...چون اگه دقت كنيد LCD 960 با بدنه يه دسته..ولي پي 1 فرو رفته تو گوشي...

ضمنا" دوست من اگه شما برات دوربين و موزيك مهم نيست چرا گير دادي به اين دوتا گوشي..؟؟
    ميتوني رو گوشي هاي HTC مثل Touch يا TyTN II فكر كني...چون هم دوربينشون 2 هست هم ويندوز موبايل دارند كه فك كنم بيشتر به دردت بخوره...

شاد باشي

4. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آيا كاركردن با كيبورد P1i راحت هست؟

من از يكي شنيدم كه آنتن دهي اين گوشي بد هست، البته به نظر خودم اين حرف درست نيست و احتمال داره گوشي خودش مشكل داشته باشه، ديگه اين روزا همه گوشي ها آنتن دهي خوبي دارن ( سيم كارتش ايرانسل نبودا )

و مساله مهمتر از همه در ايران، بازار پس از فروش گوشي هست، اينكه فردا از دستم افتاد LCD يش خراب شد، آيا راحت گير مياد تو بازار؟ و ...

کیبورد پی1 نسبت به پی990 خیلی راحت تره، و تقریباً میشه گفت کیبوردش خوبه و دیگه دستت روی بقیه دکمه ها نمیره. اما به پای کیبوردای HTC و I-Mate نمیرسه، دلیلش هم اینه که از یه فضای کوچیک نهایت استفاده رو کرده.

جواب سئوال دومت رو خودت دادی. دیگه این روزا همه گوشیها آنتن دهی خوبی دارن و اگه مشکلی وجود داشته باشه 99% از مخابرات ایرانه!!

LCD این گوشی هم به همین راحتیها خراب نمیشه. گوشیش ضدضربست و یکی از دوستام که داشت اونو توی مسافت 10 متری پرت کرد هیچیش نشد. و حتی آبم ریخته بود روش و سالم مونده بود... ولی اگه خرابم بشه قطعاتش توی بازار فراوونه. (این مشکل رو HTC و I-Mate دارن که قطعاتشون خیلی گرونه)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تاييد ميشه! اون لايه براي اين هست كه رو lcd خراش نيوفته...چون اگه دقت كنيد LCD 960 با بدنه يه دسته..ولي پي 1 فرو رفته تو گوشي...

ضمنا" دوست من اگه شما برات دوربين و موزيك مهم نيست چرا گير دادي به اين دوتا گوشي..؟؟
    ميتوني رو گوشي هاي HTC مثل Touch يا TyTN II فكر كني...چون هم دوربينشون 2 هست هم ويندوز موبايل دارند كه فك كنم بيشتر به دردت بخوره...

شاد باشي
    HTC و I-Mate دو مارک خیلی عالیه بازارن و سگشون میارزه به نوکیا و سونی اریکسون!! اما تنها نقصی که دارن دوربیناشونه که معمولیه و زیاد قوی نیست. و یه اشکال دیگشون هم قیمت گرونشونه. (البته اینم بگم که قیمتشون دیگه مثل بقیه گوشیها نیست که راحت از یک میلیون برسه به سیصد تومن! حتی ممکنه گرون شن)

7. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

( سيم كارتش ايرانسل نبودا )
    چیه باور کن الان تو همه جای کشور آنتن میده و فقط تو تهران خرابه

من نمیدونم چرا اینطوریه !!!

در ضمن پست بالا و پست بالاییش و بالاییش و بالاییش تایید میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گوشی W960 i سونی اریکسون خیلی بهتر هست.
    خودت پی وان که گرفتی میفهمی توی چه مصیبتی گرفتار میشی
    ممکنه دلیل بیارین؟؟!!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه دلیل بیارین؟؟!!
    دلیل نداره

چون خودش داره فک میکنه از ان96 هم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله دلیل هم دارم
    90 درصد ایرانی ها فقط به فکر موزیک گوش دادن با موبایل هستند
    90 درصد ایرانی ها موقع خریدن موبایل به فروشنده میگویند حافظه یا مموری چقدر همراه گوشی است

خوب این گوشی بدلیل داشتن 8 گیگ حافظه و سرعت عمل بالای ترانسفر اطلاعات برای پر کردن 8 گیگ حافظه در 6 دقیقه در ان95 8 گیگ در 11 دقیقه پر میکند

امکانات بهتر موسیقی خیلی سرتر از مدل پی وان است

در مورد صفحه نمایش هم شما میتونید در تنظیمات کنترل پنل سیستم عامل حساسیت صفحه لمسی رو بالاتر ببرید

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا الان که دیگه Uiq هک شده و شما میتونی واکمن 3 رو روی پی وان نصب کنی پس دیگه فرقی بین موزیکی که از P1 یا W960 پخش میشه وجود نداره.
    فقط میمونه یه حافظه داخلی زیاد که به نظر من ارزش اینهمه تفاوت قیمت رو نداره.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •