تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: ایا دمای سی پی یوی من طبیعی هست؟

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

خیلی ممنونم از کمک شما ولی من از خمیر سیلیکون هیچ اطلاعاتی ندارم که کجا باید بزنم و اصلا کاربردش چیه.
    در ضمن فنی که خودش باهاش بود رو وقتی روش گذاشتم زیر فن یه پودر توسی به صورت سه خطی وجود داشت که وقتی گذاشتم روی سی پی یو روی سی پی یو پخش شد درضمن فن یه خورده کوچیک تر از فن 6550 بود و قطعا باید ضعیفتر از فن 6550 باشه.
    اگر تونستم یه فن توپ می خرم و می زارم روش به نظر شما چه فنی بخرم که خوب باشه؟
    اتاق من هم خنک هست و کولر هم 24 ساعته روشنه.روی کیسم دو تا فن گذاشتم که یکیش هوا رو از داخل کیس میده بیرون و اون یکی هم هوا رو از بیرون میده تو به نظر شما فن دومی رو برعکس کنم بهتره؟
    دمای اتاق هم بین 28 تا 30 درجه هست.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

به نظر میرسه در دمای 28 تا 30 درجه اتاق دمای سی پی یوی شما خوبه .
    ببین دوست عزیز فن اورجینال سی پی یو هر چه قدر هم که ضعیف باشه نسبت به فن سی پی یوهای دیگه اما چیزیه که به صورت اورجینال روشه و قطعا با اون سی پی یو جواب میده .
    اگه شما قصد داری برای فن پول خرج کنی ، باید یه فن آبی یا فنهای حرفه ای بگیری مثل فنهای Asus یا گیگا بایت یا ...
    ولی به نظر من این کار رو نکن . بهتر اینه که همونطور که گفتم روی کیست در کنار سی پی یو یه فن بذاری که هوا رو به بیرون بده .
    من این کار رو زمانی که یه سی پی یوی 3.2 داشتم که 90 نانومتری بود و دماش بسیار بالا انجام دادم و تونستم دمای اون را تا 5 درجه کاهش بدم .
    در مورد خمیر سیلیکون هم اون خمیری که طوسی رنگ بود همونه .شما می تونی این خمیر رو از بازار تهیه کنی (مغازه هایی که لوازم جانبی کامپیوتر دارند) و هر چند مدت مثلا چند بار که فن رو باز کردی و بستی به قطر یک می لیمتر روی سی پی یو بمالی و بعد فن رو سوار کنی . قطعا تاثیر داره و دما رو تا چند ردجه پایین میاره .
    موفق باشی

3. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •