تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: فشرده کردن فایل های Avi بدون افت کیفیت؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

به نظر من این نرم افزار رو دانلود کن خودت ببین قضیه چیه اونوقت میفهمی که من چی میگم....من خودم از این نرم افزار برای تبدیل و کاهش حجم استفاده میکنم و مطمئنم که بهترین نرم افزار در این زمینه هست.
    1- جواب سوالهای منو که ندادید.

2- انتخاب بهترین در هر زمینه ای نیاز به بررسی داره و بهتره به این راحتی اظهار نظر نکنید.

3- موفق باشید.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

1- بالاخره بدون کاهش کیفیت یا با کاهش کیفیت زیر 1 درصد؟

2- در این موارد ابتدا بحث فرمت هاست, بعد اینکه کدوم برنامه استفاده بشه.

3- برنامه مورد نظر شما از چه تکنیکی برای کاهش حجم استفاده میکنه؟ تبدیل و کافش کیفیت؟ یا تغییراتی مثل حذف فریم ها؟
    1- تقریبا 1 درصد کاهش کیفیت ( البته بستگی زیادی داره به فرمت فایل ورودی و خروجی--بهترین حالت تبدیل یک فیلم یا ویدئو با فرمت وی سی دی به فرمت xvid هست. مثلا اگر در این حالت فایل 800 مگ را تبدیل به 700 مگ کنیم کاهش کیفیت محسوس نخواهد بود حتی تا 650 مگ هم امکان تبدیل بدون کاهش حتی 1 درصد از کیفیت هست.)

2- به نظر من بهترین فرمت برای کاهش حجم بدون افت کیفیت فرمت xvid و بهترین نرم افزار Ashampoo Movie Shrink&Burn هست.( البته فرمت divx هم خوبه و یه نرم افزار به نام Divx Create Bundle هست که این کارو به خوبی انجام میده.حجم رو خیلی پایین میاره شاید به نصف ولی افت کیفیت محسوسه نه که افت کیفیت زیاد باشه در کل خوبه.)

3- نرم افزار Ashampoo Movie از تکنیک تبدیل که استفاده میکنه ولی به نظر من که کاهش کیفیت محسوس نیست.شاید مثلا یه فایل رو تبدیل کنیم اگه کسی ندونه که تبدیل به فرمت divx شده نمی تونه تشخیص بده که تبدیل شده یا نه.)

موفق باشید.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

1- تقریبا 1 درصد کاهش کیفیت ( البته بستگی زیادی داره به فرمت فایل ورودی و خروجی--بهترین حالت تبدیل یک فیلم یا ویدئو با فرمت وی سی دی به فرمت xvid هست. مثلا اگر در این حالت فایل 800 مگ را تبدیل به 700 مگ کنیم کاهش کیفیت محسوس نخواهد بود حتی تا 650 مگ هم امکان تبدیل بدون کاهش حتی 1 درصد از کیفیت هست.)

2- به نظر من بهترین فرمت برای کاهش حجم بدون افت کیفیت فرمت xvid و بهترین نرم افزار Ashampoo Movie Shrink&Burn هست.( البته فرمت divx هم خوبه و یه نرم افزار به نام Divx Create Bundle هست که این کارو به خوبی انجام میده.حجم رو خیلی پایین میاره شاید به نصف ولی افت کیفیت محسوسه نه که افت کیفیت زیاد باشه در کل خوبه.)

3- نرم افزار Ashampoo Movie از تکنیک تبدیل که استفاده میکنه ولی به نظر من که کاهش کیفیت محسوس نیست.شاید مثلا یه فایل رو تبدیل کنیم اگه کسی ندونه که تبدیل به فرمت divx شده نمی تونه تشخیص بده که تبدیل شده یا نه.)

موفق باشید.
    ظاهرا با فرمت های جدید آشنا نیستید. فرمتی مثل x264 کاملا از XviD بهتره. در صدا هم AAC و WMA از MP3.

در مورد کاهش حجم کم مثل وضعیت دوستمون در این تاپیک نظر من استفاده از برنامه هایی که بدون تبدیل برش میدن هست. کیفیت تغییری نمیکنه و بسیار سریع هم انجام میشه.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

ظاهرا با فرمت های جدید آشنا نیستید. فرمتی مثل x264 کاملا از XviD بهتره.
    اولین باره دارم این فرمت رو میشنوم جدیده ؟؟ کیفیت و حجم فایل ها با این فرمت در مقایسه با کیفیت و حجم در xvid چطوریاست ؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •