1- جواب سوالهای منو که ندادید.
2- انتخاب بهترین در هر زمینه ای نیاز به بررسی داره و بهتره به این راحتی اظهار نظر نکنید.
3- موفق باشید.
1- جواب سوالهای منو که ندادید.
2- انتخاب بهترین در هر زمینه ای نیاز به بررسی داره و بهتره به این راحتی اظهار نظر نکنید.
3- موفق باشید.
1- تقریبا 1 درصد کاهش کیفیت ( البته بستگی زیادی داره به فرمت فایل ورودی و خروجی--بهترین حالت تبدیل یک فیلم یا ویدئو با فرمت وی سی دی به فرمت xvid هست. مثلا اگر در این حالت فایل 800 مگ را تبدیل به 700 مگ کنیم کاهش کیفیت محسوس نخواهد بود حتی تا 650 مگ هم امکان تبدیل بدون کاهش حتی 1 درصد از کیفیت هست.)
2- به نظر من بهترین فرمت برای کاهش حجم بدون افت کیفیت فرمت xvid و بهترین نرم افزار Ashampoo Movie Shrink&Burn هست.( البته فرمت divx هم خوبه و یه نرم افزار به نام Divx Create Bundle هست که این کارو به خوبی انجام میده.حجم رو خیلی پایین میاره شاید به نصف ولی افت کیفیت محسوسه نه که افت کیفیت زیاد باشه در کل خوبه.)
3- نرم افزار Ashampoo Movie از تکنیک تبدیل که استفاده میکنه ولی به نظر من که کاهش کیفیت محسوس نیست.شاید مثلا یه فایل رو تبدیل کنیم اگه کسی ندونه که تبدیل به فرمت divx شده نمی تونه تشخیص بده که تبدیل شده یا نه.)
موفق باشید.
ظاهرا با فرمت های جدید آشنا نیستید. فرمتی مثل x264 کاملا از XviD بهتره. در صدا هم AAC و WMA از MP3.
در مورد کاهش حجم کم مثل وضعیت دوستمون در این تاپیک نظر من استفاده از برنامه هایی که بدون تبدیل برش میدن هست. کیفیت تغییری نمیکنه و بسیار سریع هم انجام میشه.
اولین باره دارم این فرمت رو میشنوم جدیده ؟؟ کیفیت و حجم فایل ها با این فرمت در مقایسه با کیفیت و حجم در xvid چطوریاست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)