تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: باس رمم چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می تونین نرم افزار SiSoftware Sandra رو نصب کنین و برین تو قسمت رم و مشخصات کامل و دقیق رم رو پیدا کنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسین جون من در قسمت CPU، چیزی درباره ی باس ندیدم.
    پلیز راهنمایی . . .
    با تشکر
    موفق باشید

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از CPU-z هم ميتوني استفاده كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خسته نباشید.

من یک مشکل داشتم , اما نتونستم تاپیک بزنم بخاطر همین اینجا پیغاممو گذاشتم ,ببخشید.

مدل رمهای منc5d 8500 cm2x Corssair هستش.

مدتی پیش یکی از رمها یک دفعه از کار افتاد.فرستادم گارانتی عوض کردند,اما یکی که جدید گرفته بودم 800 نشون میداد,یکیرو 1066 .واسه همین جفتشو دوباره عوض کردم.

اما هر 2 رو 800 نشون میده , تو CPUZ هم میزنه dram frq 400 . اولم که میاد بالا 800....
    قبلا اور کرده بودم , ولی الان default هستش.

راستی سی پی یو من امتیازش تو ویستا 5.7 هستش. (Cpu e6550 ) برای این cpu زیاده!.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خسته نباشید.

من یک مشکل داشتم , اما نتونستم تاپیک بزنم بخاطر همین اینجا پیغاممو گذاشتم ,ببخشید.

مدل رمهای منc5d 8500 cm2x Corssair هستش.

مدتی پیش یکی از رمها یک دفعه از کار افتاد.فرستادم گارانتی عوض کردند,اما یکی که جدید گرفته بودم 800 نشون میداد,یکیرو 1066 .واسه همین جفتشو دوباره عوض کردم.

اما هر 2 رو 800 نشون میده , تو CPUZ هم میزنه dram frq 400 . اولم که میاد بالا 800....
    قبلا اور کرده بودم , ولی الان default هستش.

راستی سی پی یو من امتیازش تو ویستا 5.7 هستش. (Cpu e6550 ) برای این cpu زیاده!.
    سلام. چسزس که شما دیدی طبیعیه و این نرم افزار فرکانس رم رو در حالت sd می نویسه. که در حالت ddr ، 2 برابر می شه. یعنی وقتی 400 می نویسه ، منظور همون 800 هست.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

می گم رم با باس پایین تر بهتره یا با باس بالا تر ؟؟؟ به نظر خودم پایین تر ! چون فضای کمتری رو از سی پی یو اشغال می کنه ! درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

می گم رم با باس پایین تر بهتره یا با باس بالا تر ؟؟؟ به نظر خودم پایین تر ! چون فضای کمتری رو از سی پی یو اشغال می کنه ! درسته؟
    من اصلأ منظورتون رو متوجه نشدم.
    کلأ هر چه باس رم بالاتر باشه بهتره ، چون سرعت تبادل اطلاعات و پهنای باند بالاتر می ره و کارایی بالا می ره.

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با توجه به مطالبي كه خوندم لازم دونستم كه يكم در مورد اين باس براتون توضيح بدم
    ببينيد يه شهر رو تصور كنيد كه از چند مركز مهم تشكيل شده كه اين مراكز به وسيله خيابان هايي به هم متصل اند اين شهر،كامپيوتر و اين مراكز قطعات سوار شده روي مادربرد و خيابان ها همون باس هستند كه اطلاعات روي باس درواقع نقش ماشين هاي توي اون خيابون رو دارند
    حالا هرچي خيابون عريض تر باشه سرعت حمل و نقل بيشتره يا كمتر ؟؟؟؟
    پس باس بالا تر سرعت انتقال داده ي بيشتر است نه الزاما سرعت بيشتر(چون سرعت به خيلي چيزاي ديگه هم بستگي داره كه مهمترينشون كلاك پالس سيستم هست)
    اما يه چيزي هست كه خيلي مهمه و در نظر گرفته نميشه اينكه اگه توي همون شهري كه گفتم يكي از خيابونا باريك باشه و بقيه عريض چي ميشه ؟؟
    سرعت حمل و نقل با سرعت خيابون باريكتر هماهنگ ميشه دقيقا توي كامپيوتر هم همينه يعني اگه باس پردازندتون 800 باشه و باس رمتون 1200 باس روي 800 ست ميشه يا اگه باس پردازندتون 800 و مادر برد 1200 و رم 600 باشه باس سيستم روي 600 ست ميشه يعني هميشه باس سيستم روي كمترين باس سخت افزار تنظيم ميشه تا اطلاعات از دست نرند يعني مثلا رمتون جانمونه پس باس بالاي يك سخت افزار به تنهايي باعث افزايش سرعت نخواهد شد (مگر اينكه با عوض كردن اون كمترين باس رو عوض كرده باشيد)
    اميد وارم كافي و روشن باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببينيد يه شهر رو تصور كنيد كه از چند مركز مهم تشكيل شده كه اين مراكز به وسيله خيابان هايي به هم متصل اند اين شهر،كامپيوتر و اين مراكز قطعات سوار شده روي مادربرد و خيابان ها همون باس هستند كه اطلاعات روي باس درواقع نقش ماشين هاي توي اون خيابون رو دارند
    پس باس بالا تر سرعت انتقال داده ي بيشتر است نه الزاما سرعت بيشتر(چون سرعت به خيلي چيزاي ديگه هم بستگي داره كه مهمترينشون كلاك پالس سيستم هست)
    اما يه چيزي هست كه خيلي مهمه و در نظر گرفته نميشه اينكه اگه توي همون شهري كه گفتم يكي از خيابونا باريك باشه و بقيه عريض چي ميشه ؟؟
    سرعت حمل و نقل با سرعت خيابون باريكتر هماهنگ ميشه دقيقا توي كامپيوتر هم همينه يعني اگه باس پردازندتون 800 باشه و باس رمتون 1200 باس روي 800 ست ميشه يا اگه باس پردازندتون 800 و مادر برد 1200 و رم 600 باشه باس سيستم روي 600 ست ميشه يعني هميشه باس سيستم روي كمترين باس سخت افزار تنظيم ميشه تا اطلاعات از دست نرند يعني مثلا رمتون جانمونه پس باس بالاي يك سخت افزار به تنهايي باعث افزايش سرعت نخواهد شد (مگر اينكه با عوض كردن اون كمترين باس رو عوض كرده باشيد)
    در پردازنده های اینتل باس رم ، به پردازنده ربطی نداره و به پل شمالی ربط داره.

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در پردازنده های اینتل باس رم ، به پردازنده ربطی نداره و به پل شمالی ربط داره.
    حرف من درمورد مارك خاصي نيست و براي هر سيستمي صادقه
    (شما مي تونيد 6 تا لوله رو به 8 تا شير آب وصل كني اگه آره كه من حرفي ندارم اگه نه پس بايد 2 تا شير رو ببندي و از 6 تا استفاده كني اين دقيقا همون قضيه تفاوت باس هاي قطعات توي كامپيوتره )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

براي شيميدانان
    توي يك واكنش چند مرحله اي، سرعت كل واكنش به مرحله اي بر ميگرده كه كمترين سرعت رو داره (كه عموما مرحله اول هست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •