من از فرانت پیج استفاده میکنم البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم.
من از فرانت پیج استفاده میکنم البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم.
البته فکر میکنم بتونی از جاوا اسکریپت هم استفاده کنیا....
راستش من زیاد تو این چیزا وارد نیستم. فقط اگه بشه این بانکشو یه جوری گیر بیارم که بتونم رو سرور خودم بزارم دیگه همه چیز حل میشه.
بانک چی رو منظورتونه؟؟!!بانکشو
خوب شما کافیه یه سرچ بزنی پیدا میکنی!
وبلاگ های زیادی در زمینه جاوا اسکریپت فعالیت میکنند.
منظورم بانک حدیثه دیگه. همون فایل یا برنامه ای که کل حدیثا رو داره؟
مثلا سایت زیر رو درنظر بگیرید. من همین حدیثایی که این سایت داره رو میخوام رو سایتم بزارم به همین حالتی که این سایت ارایه میده. فقط نمیخوام به سرور جای دیگه ای لینک بدم. درواقع میخوام همین چیزی رو که باید به سرور اونا لینک بدم رو سرور خودم داشته باشم. Ok؟
Last edited by oxford2008; 15-09-2008 at 08:02.
ُسلام دوست عزیز!
شما یک مقدار باید به کدهای جاوااسکریپت آشنا باشی، البته نمونه این فایلها را هم می تونی باز کنی و تغییر بدی، مثلاً این کد نمایش دعاهای روزهای ماه رمضان است که براي نوار کناري وبلاگ مناسب است.
با عکس پس زمينه:
<script language="javascript" src="http://shegerdha.com/pro/rmz/doa/roozshab.js" type="text/javascript"></script>
بدون عکس پس زمينه:
<script language="javascript" src="http://shegerdha.com/pro/rmz/doa/roozshab2.js" type="text/javascript"></script>
اگه فایل js را باز کنی، می تونی از روند کار مطلع بشی، البته این کد بعد از ماه رمضان ممکن است تغییر کند و به جای آن از احادیث استفاده شود.
موفق باشی!
دوست عزیز
بسیار بسیار بسیار ممنون. بالاخره بانک احادیث سایت فوق رو تونستم دانلود کنم
. کلا احادیث به صورت فایلهای php یک خطی هستند. پس الان من یه سری فایل php دارم که هر کدوم یه حدیثه.
حالا سوال دوم مطرح میشه که امیدوارم آخریش باشه.
من چطوری میتونم کاری کنم که هر دفعه یه حدیث متفاوت واسه باز دید کننده نشون داده بشه؟
مرسی
Last edited by oxford2008; 15-09-2008 at 08:03.
سلام
از کد راندوم باید استفاده کنی دوست من!
اینه:
A = Math.round (Math.random ()*B)+1
اگر متغیر B مثلاً عدد 100 باشه، متغیر A یک عدد تصادفی از 1 تا 100 خواهد بود.
موفق باشی!
دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی میشه لطفا با مثال توضیح بدید.
بنده کماکان منتظرم. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)