سلام
دوست عزیز ، سیستم رو با یک آنتی اسپایور اسکن کن شاید سیستم شما اسپایور گرفته باشه
برای دانلود هم تو همین فروم ، آنتی اسپایور های خوبی وجود داره ، به انجمن مربوطه مراجعه کنید
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ، سیستم رو با یک آنتی اسپایور اسکن کن شاید سیستم شما اسپایور گرفته باشه
برای دانلود هم تو همین فروم ، آنتی اسپایور های خوبی وجود داره ، به انجمن مربوطه مراجعه کنید
موفق باشید
دوست عزيز mahdi7610 من نرم افزار Avira_Premium_Security_Suite_2008_-_8.1.0.221 را نصب كردم و آپديتش هم كردم حدود 80 تا ويروس و ترو جان و كرم اينترنتي پيدا كرد خيلي تعجب كردم كه Nod32چرا اينها را شناسايي نكرده است نميدونم واقعا اينا ويروس بودن به كلي فايلها گير ميداد .در هر صورت من اون رو در كنار Nod32 نصبش كردم نميدونم خودت هم از اين نرم افزار استفاده مي كني يا خير(از چه آنتي ويروس هايي استفاده مي كني)
در هر صورت مشكل هنوز وجود داره وsearch ويندوز خرابه و به فرمايش شما يه راه مونده و آن هم repairويندوز هست آيا با اين كار صد در صد درست ميشه
با تشكر فراوان
سلام دوست عزیز
بله به خاطر همین هست که میگم این انتی ویروس بوی سبقت را از بقیه انتی ویروس ها مثل ناد32 و غیره گرفته . اکثر ویروس های جدید را کاملا شناسایی می کنه .
من خودم هنوز به کسپراسکای وفادارم و چند ساله که ازش استفاده می کنم و هنوز هم به نظر خودم جزء بهترین هاست . اما این انتی ویروسی که به شما معرفی کردم هم توی این چند ماهه فوق العاده بوده .
و من نود 32 فقط به درد بعضی ویروسهای خاص می خوره . البته نباید فراموش کرد که نود 32 هم جزء بهترین هاست . اما توی شناخت بعضی ویروسها ناتوان هستش .
در مورد مشکل search هم به نظر تنها راه همون ریپیر کردن ویندوز هستش که به احتمال خیلی زیاد دیگه باید حتما مشکل را برطرف کنه .
موفق باشید .
ضمن عرض سلام مجدد و تشكر خدمت دوست عزيز جناب mahdi 7610 به خاطر جواب دادن به مشكلات بنده مي خواستم قبل از repair كردن ويندوز يه نكته به عرضتون برسونم چند مدت پيش يه فايل pdf از يه سايت دانلود كردم و با كليك روي اون هيچ باز نشد وقتي پسوندش هم نگاه مي كردم پي دي اف بود ولي بعدش ديدم كه يه اسكرين سيور رو سيستمم نصب شده كه مشابه صفحه آبي هست زماني كه ويندوز هنگ ميكنه و همچنين او صفحه اي كه ابتدا ويندوز بالا مياد همراه با نوارهاي آبي رنگي كه مرتب پر ميشه تا ويندوز لود بشه بعدش ديدم موقعي كه رو دسكتاپ راست كليك مي كنم زبانه هاي screen saver theme appreance هم ندارم از ايجا فهميدم كه سيستم ويروسي شده ولي تونستم مشكلات راست كليك رو صفحه رو درست كنم اما موفق به درست كردن search نشدم كه شما محبت نموديد و من را راهنمايي فرمودي اميدوارم با repair ويندوز درست بشه
صميمانه تشكر مي كنم
سلام
ولی مطمئن هستم با روشی که اینجا گفته بودم مشکل حل می شه .
چون خودم دقیقا این بلا را روی سیستم خودم الان اوردم و بعد از همین طریق مشکل را حل کردم .
شما باید سی دی ویندوز خودتون را داخل سی دی رام قرار بدید و روی گزینه srchasst.inf راست کلیک کرده و گزینه install را بزنید و مسیر پنجره باز شده را پوشه I386 بدهید تا فایلهایی را روی سیستم شما نصب کرده و مشکل حل شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)