تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: از كار افتادن serach‌ ويندوز

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

دوست عزیز ، سیستم رو با یک آنتی اسپایور اسکن کن شاید سیستم شما اسپایور گرفته باشه

برای دانلود هم تو همین فروم ، آنتی اسپایور های خوبی وجود داره ، به انجمن مربوطه مراجعه کنید

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز mahdi7610 من نرم افزار Avira_Premium_Security_Suite_2008_-_8.1.0.221 را نصب كردم و آپديتش هم كردم حدود 80 تا ويروس و ترو جان و كرم اينترنتي پيدا كرد خيلي تعجب كردم كه Nod32‌چرا اينها را شناسايي نكرده است نميدونم واقعا اينا ويروس بودن به كلي فايلها گير ميداد .در هر صورت من اون رو در كنار Nod32 نصبش كردم نميدونم خودت هم از اين نرم افزار استفاده مي كني يا خير(از چه آنتي ويروس هايي استفاده مي كني)

در هر صورت مشكل هنوز وجود داره وsearch ويندوز خرابه و به فرمايش شما يه راه مونده و آن هم repair‌ويندوز هست آيا با اين كار صد در صد درست ميشه

با تشكر فراوان

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزيز mahdi7610 من نرم افزار Avira_Premium_Security_Suite_2008_-_8.1.0.221 را نصب كردم و آپديتش هم كردم حدود 80 تا ويروس و ترو جان و كرم اينترنتي پيدا كرد خيلي تعجب كردم كه Nod32‌چرا اينها را شناسايي نكرده است نميدونم واقعا اينا ويروس بودن به كلي فايلها گير ميداد .در هر صورت من اون رو در كنار Nod32 نصبش كردم نميدونم خودت هم از اين نرم افزار استفاده مي كني يا خير(از چه آنتي ويروس هايي استفاده مي كني)

در هر صورت مشكل هنوز وجود داره وsearch ويندوز خرابه و به فرمايش شما يه راه مونده و آن هم repair‌ويندوز هست آيا با اين كار صد در صد درست ميشه

با تشكر فراوان
    سلام دوست عزیز

بله به خاطر همین هست که میگم این انتی ویروس بوی سبقت را از بقیه انتی ویروس ها مثل ناد32 و غیره گرفته . اکثر ویروس های جدید را کاملا شناسایی می کنه .

من خودم هنوز به کسپراسکای وفادارم و چند ساله که ازش استفاده می کنم و هنوز هم به نظر خودم جزء بهترین هاست . اما این انتی ویروسی که به شما معرفی کردم هم توی این چند ماهه فوق العاده بوده .

و من نود 32 فقط به درد بعضی ویروسهای خاص می خوره . البته نباید فراموش کرد که نود 32 هم جزء بهترین هاست . اما توی شناخت بعضی ویروسها ناتوان هستش .

در مورد مشکل search هم به نظر تنها راه همون ریپیر کردن ویندوز هستش که به احتمال خیلی زیاد دیگه باید حتما مشکل را برطرف کنه .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ضمن عرض سلام مجدد و تشكر خدمت دوست عزيز جناب mahdi 7610 به خاطر جواب دادن به مشكلات بنده مي خواستم قبل از repair كردن ويندوز يه نكته به عرضتون برسونم چند مدت پيش يه فايل pdf از يه سايت دانلود كردم و با كليك روي اون هيچ باز نشد وقتي پسوندش هم نگاه مي كردم پي دي اف بود ولي بعدش ديدم كه يه اسكرين سيور رو سيستمم نصب شده كه مشابه صفحه آبي هست زماني كه ويندوز هنگ ميكنه و همچنين او صفحه اي كه ابتدا ويندوز بالا مياد همراه با نوارهاي آبي رنگي كه مرتب پر ميشه تا ويندوز لود بشه بعدش ديدم موقعي كه رو دسكتاپ راست كليك مي كنم زبانه هاي screen saver theme appreance هم ندارم از ايجا فهميدم كه سيستم ويروسي شده ولي تونستم مشكلات راست كليك رو صفحه رو درست كنم اما موفق به درست كردن search نشدم كه شما محبت نموديد و من را راهنمايي فرمودي اميدوارم با repair ويندوز درست بشه

صميمانه تشكر مي كنم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

ولی مطمئن هستم با روشی که اینجا گفته بودم مشکل حل می شه .

ابتدا با استفاده از مسیر زیر به فولدر اپشن برید
    Start > Control Panel > Folder Options

سپس به منوی view رفته و تیک گزینه show hiden fils and folder را بزنید تا فایلهای مخفی دیده شوند .

حالا به درایوی که ویندوز توی اون نصب هست برید و وارد پوشه windows بشید و سپس وارد فولدر inf که به صورت مخفی بوده است شوید و فایلی به اسم srchasst.inf را پیدا کنید .
    سپس سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و روی این فایل راست کلیک کنید و روی گزینه Install کلیک کنید .
    چون خودم دقیقا این بلا را روی سیستم خودم الان اوردم و بعد از همین طریق مشکل را حل کردم .

شما باید سی دی ویندوز خودتون را داخل سی دی رام قرار بدید و روی گزینه srchasst.inf راست کلیک کرده و گزینه install را بزنید و مسیر پنجره باز شده را پوشه I386 بدهید تا فایلهایی را روی سیستم شما نصب کرده و مشکل حل شود .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •