تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم يكي رو بيشتر مي پسنديد و تماشا مي كنيد؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تاجر پوسان (شبكه 3)

21 38.89%
  • مجموعه طنز 3در4 (شبكه اول)

24 44.44%
  • ترانه مادري (شبكه 3)

9 16.67%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: انتخاب بهترين سريال تابستوني تلويزيون

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

به نظر من اگه میذاشتی بهتر بود چون اینطوری بهترین سریال الان مشخص میشد...
    دیگه برای ما عادی شده که از تلویزیون سریال درست حسابی نبینیم سطح توقعات به شدت پائین اومده و همین هم هست که باعث شده "ترانه مادری" و یا "مرگ تدریجی رویا" مردم بشینند و ببینند.
    بازم دم كره اي ها گرم! ايده خودته اگه مي خواي يه تاپيك جدا بزن كل سريالها رو بذار. ولي خيلي انتخاب ميشه!البته بازم ميگم اينها مثلا بهترين سريالهاي ما هستند كه همه شون مفت نمي ارزن! من فقط شبا دعا مي كنم زود تر اين ترانه مادري تموم شه بيام نت!

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

1_ترانه مادری
    2_3در4.
    همین.

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاجر پوسان که واقعا فیلم قشنگیه . اصلا هر چی فیلم کره ای هست قشنگه
    3 در 4 هم که نمیشه اسمش رو طنز گذاشت
    ترانه مادری هم جدیدا داره مذخرف میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

شديييييييدا تاييد مي شه! ترانه مادري فوق العاده چرت داره مي شه! فقط تاجر پوسااااااااان!

داره خودمونی میشه delusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

موافقم...
    البته بازهم میگم اگه یک سریال مثل تاجرپوسان طرفدار پیدا میکنه علتش اینه که تلویزیون اصلا سریال خوبی نمیذاره...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

موافقم...
    البته بازهم میگم اگه یک سریال مثل تاجرپوسان طرفدار پیدا میکنه علتش اینه که تلویزیون اصلا سریال خوبی نمیذاره...
    البته صد در صد موافقم كه سريالاي مه آشغالن ولي تاجر پوسان خودش قشنگه! كلا سريالاي كره اي و شرقي بد جوري ايراني ها رو جذب مي كنند! جالبه خودمون نمي دونيم چي درست كنيم كه خودمون ازش خوشمون بياد!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ولی از نظر من سگ بعضی از سریالهای ایرانی می ارزه به سریالهای شرقی و کره ای.
    اصلا از این سریالها خوشم نمیاد.
    Last edited by iman_s; 15-08-2008 at 16:10.

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هر کدوم خوب بد داشتند صرفا نمیشه گفت کدوم خوب بود . بخصوص که کلا سریالهای ایرانی معمولا شروع خوبی دارند و رفته رفته خراب میشند .

3*4 اویلش به نظر من خوب بود ولی از وقتی که گرفتنشون و افتادن زندان ، نمی دونم نبود شخصیت یا کلا روال داستان کمی لوس شد . شوخی ها و تیکه هاشون هم گالا خیلی بی نمک میشد .

ترانه مادری هم ، همونطور که گفتید اویلش خوب بود ولی اونم کم کم مسخره بازی شد ، نمی دونم چرا وقتی توی سریال های ایرانی پای عشق و عاشقی به میون میاد حالم بد میشه ( اونم یکی مثل پویا - البته منظورم نقشش هست وگرنه از خودش خوشم میاد) ، الانم که دیگه شده خاله بازی اصلا شباهتی به یه زندگی عادی نداره .

تاجر پوسان : به نظر من هم سریال خوبیه ، شاید دلقک بازی بعضی از شخصیت ها که معمولا توی اکثر سریال های کره ای هست چندان به مزاج بعضی ها خوش نیاد ولی کلا سریال هاشون (یا لااقل اونایی که ایران پخش می کنه) خانواده پسند هست ، تو اکثرشون هم رنج و مشقت های که که شخصیت ها می کشند باعث میشه نظر مخاطب ایرانی رو جذب کنه .

یوسف پیامبر : می گن خوبه ولی من خودم چند بار دیدم چندان خوشم نیمود ، حالا یا کلا داستان مشکل داشت یا من "دی" کلا با تریپ سریال های قدیمی ( از نظر زمان - دور) خیلی حال نمی کنم .

مر گ تدریجی یک رویا : خودم بدم نمیاد ولی در موردش چندان مطمئن نیستم و نمی تونم خوب قضاوت کنم ، یه سری پیام های خوب و بد رو داره ولی خوب چون سریال سفارشی بوده یکطرفه به قضیه نگاه می کنه ، شاید یه سری کارهای مارال و ساناز و ... نادرست باشه ولی نه همش که این طور سریال داره اونا رو می کوبه ، کلا فیلم یه طوری خواسته حامد و طرز فکرش رو سفید و ساناز و اطرافیانش رو سیاه سیاه نشون بده .

یه طوری می خواد بفهمونه زندگی در ایران یعنی مردسالاری ، حامد بیچاره رو هم اومدند استاد دانشگاه و ناشر معرفیش کنند و بگند که آره روشن فکر از نوع دینیش هم می تونیم داشته باشیم .

اینم چندتا نقد درباره این سریال .

مرگ تدریجی یک آبگوشت بز باش!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by jooya; 15-08-2008 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

هر کدوم خوب بد داشتند صرفا نمیشه گفت کدوم خوب بود . بخصوص که کلا سریالهای ایرانی معمولا شروع خوبی دارند و رفته رفته خراب میشند .

3*4 اویلش به نظر من خوب بود ولی از وقتی که گرفتنشون و افتادن زندان ، نمی دونم نبود شخصیت یا کلا روال داستان کمی لوس شد . شوخی ها و تیکه هاشون هم گالا خیلی بی نمک میشد .

ترانه مادری هم ، همونطور که گفتید اویلش خوب بود ولی اونم کم کم مسخره بازی شد ، نمی دونم چرا وقتی توی سریال های ایرانی پای عشق و عاشقی به میون میاد حالم بد میشه ( اونم یکی مثل پویا - البته منظورم نقشش هست وگرنه از خودش خوشم میاد) ، الانم که دیگه شده خاله بازی اصلا شباهتی به یه زندگی عادی نداره .

تاجر پوسان : به نظر من هم سریال خوبیه ، شاید دلقک بازی بعضی از شخصیت ها که معمولا توی اکثر سریال های کره ای هست چندان به مزاج بعضی ها خوش نیاد ولی کلا سریال هاشون (یا لااقل اونایی که ایران پخش می کنه) خانواده پسند هست ، تو اکثرشون هم رنج و مشقت های که که شخصیت ها می کشند باعث میشه نظر مخاطب ایرانی رو جذب کنه .

یوسف پیامبر : می گن خوبه ولی من خودم چند بار دیدم چندان خوشم نیمود ، حالا یا کلا داستان مشکل داشت یا من "دی" کلا با تریپ سریال های قدیمی ( از نظر زمان - دور) خیلی حال نمی کنم .

مر گ تدریجی یک رویا : خودم بدم نمیاد ولی در موردش چندان مطمئن نیستم و نمی تونم خوب قضاوت کنم ، یه سری پیام های خوب و بد رو داره ولی خوب چون سریال سفارشی بوده یکطرفه به قضیه نگاه می کنه ، شاید یه سری کارهای مارال و ساناز و ... نادرست باشه ولی نه همش که این طور سریال داره اونا رو می کوبه ، کلا فیلم یه طوری خواسته حامد و طرز فکرش رو سفید و ساناز و اطرافیانش رو سیاه سیاه نشون بده .

یه طوری می خواد بفهمونه زندگی در ایران یعنی مردسالاری ، حامد بیچاره رو هم اومدند استاد دانشگاه و ناشر معرفیش کنند و بگند که آره روشن فکر از نوع دینیش هم می تونیم داشته باشیم .

اینم چندتا نقد درباره این سریال .

مرگ تدریجی یک آبگوشت بز باش!
    کد:
    کد:
    به همه نظراتتون موافقم به جز تاجر پوسان. سريال جذابيه به شرط لينكه كامل ببينيدش. مسخره بازي هاشم طبيعيه چون مي خواد نشون بده بعضي هاشون خنگ هستند يا بي سواد.

فقط به شرط اينكه كامل ببينيدش طرفدارش ميشين!

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- مرگ تدریجی یک رویا
    2- تاجر پوسان
    3- سه در چهار
    4- ترانه مادری ( اگه مینا لاکانی بازی نمیکرد اول میشد ! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •