نميخواد فكر كني دوست من، الانشم خز شده...البته اينم بگم همه گوشي هاي خوب خز ميشن...
من صرفا" به خاطر دوربينش ميگم 810 بگير...
نميخواد فكر كني دوست من، الانشم خز شده...البته اينم بگم همه گوشي هاي خوب خز ميشن...
من صرفا" به خاطر دوربينش ميگم 810 بگير...
کا800 از همه خزتره و بعدش کا810 و کا770 هم زیاد خز نیست، ولی توی انتخابای شما کا810 از دوتای دیگه بهرته.
دقیقا
اگه واست مهم نیست بخرش
770 با قیمتی که الان پیدا کرده بهترین گزینه هست . بعد از اون کا 810 تو صیه میشه .
این جوری که از من فهمیدن 810 و 770 هر دو احتمال خز شدنش زیاده.
ولی اکثرا پیشنهادشون 810 هست.
دمتون گرم.
راستی 810 رو می شه منوهاشو با پچ و از این جور چیزا عوض کرد ؟
اگه درایور صدا رو عوض کنیم واسه گوشی ضرری نداره؟
بله، میتونی منوهاشو عوض کنی.
صداش هم میتونی هک کنی تا بلند شه، اما کیفیتش میاد پایین (کلاً من پیشنهاد میکنم این کارو نکنی)
من هم روي همين 3 تا شك داشتم!
دوربين همه شون كه 3.2 هست!
فلاش k800 از همه قويتره!
پس گفتم اين اختلاف قيمت براي تقريباً چيزهاي بي ارزشي هست! و فقط مدل رو عوض كردن + يه سري موارد كوچيك!
كه ارزش نداره اين همه اختلاف قيمت داشته باشه!
رفتم به قيمت 175 تومن يه k800 گرفتم! الان هم ازش راضيم!
کا800 و کا810 از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن (غیر از چیزایی که توی پستای قبلی گفتم) فقط کا810 سیستمش آپدیت شده و یه سری امکانات بهش اضافه شده که اگه فریمور کا800 رو آپدیت کنی همون میشه. ولی به دلیل چیزایی که صفحه قبل گفتم من باشم کا810 میگیرم.
این جوری که از من فهمیدن 810 و 770 هر دو احتمال خز شدنش زیاده.
ولی اکثرا پیشنهادشون 810 هست.
دمتون گرم.
راستی 810 رو می شه منوهاشو با پچ و از این جور چیزا عوض کرد ؟
اگه درایور صدا رو عوض کنیم واسه گوشی ضرری نداره؟یه چیزی من اضافه کنم اونم اینه که فکر عوض کردن منو *افزایش *صدا *دوربین و... از سرت بیرون کنبله، میتونی منوهاشو عوض کنی.
صداش هم میتونی هک کنی تا بلند شه، اما کیفیتش میاد پایین (کلاً من پیشنهاد میکنم این کارو نکنی)
چون الان تمام cid ها شده 53 و عمرا هک بشه فقط اگه k770 بگیری میتونی با تم منو رو عوض کنید
فکر کنم جوی استیک 810 بعد یه مدت مشکل پیدا می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)