دوست عزيز، از کدوم بخش نوشته هام حدس زدي که من گفتم شما دروغ ميگي؟؟؟ ما اينجا داريم يک بحث مي کنيم تا به يک نتيجه برسيم. اگه دوست نداري، بگو تا ديگه ادامه ندم. ولي همين الان هم دوباره امتحان کردم و باز هم اين برنامه نصب نشد. گوشي من N73-me هست.
دوست عزيز، از کدوم بخش نوشته هام حدس زدي که من گفتم شما دروغ ميگي؟؟؟ ما اينجا داريم يک بحث مي کنيم تا به يک نتيجه برسيم. اگه دوست نداري، بگو تا ديگه ادامه ندم. ولي همين الان هم دوباره امتحان کردم و باز هم اين برنامه نصب نشد. گوشي من N73-me هست.
لابد اشتباهی کردی. من دقیقا همون برنامه ای که شما گذاشتی رو به راحتی نصب کردم.شما فایل Installserver.exe مخصوص گوشی خودتو کپی کردی؟ چه پیغامی می ده هنگام نصب؟
سلام.
من مراحل رو بدون مشکل طی کردم ولی وقتی میخواهم برنامه advanced call manager - binpda رو نصب کنم این پیغام رو میده.
certification error
contact the application suplier
فایل Installserver.exe رو روی PRIVATE درایو سی کپی کردم.
گوشیم 5700 است.
کدوم یکی رو کپی کردید؟چون 2 نت فایل هست .شما باید فایل مخصوص گوشیتونو کپی کنید. در ضمن برای اولین بار که فایل Installserver.exe رو کپی می کنید یک بار باید گوشیتونو خاموش و روشن کنید تا تغییرات اعمال بشهوبعدش دیگه نیاز نیست.
سلام.
فایل داخل اینو کپی کردم.
sis-installer_symb 9.2_mod
گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی بازم درست نشد.همون پیغام قبلی رو میده!!!
می شه لینک اون برنامه رو واسم بزارید منم امتحان کنم؟ مطمعنید که درست تو پوشه ی Private کپی کردید؟ آخه این پیغام واسه گوشی های هک نشده داده می شه!یه برنامه ی ساین نشده ی دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز هم همین مشکل وجود داره؟
مشکل من حل شد.
ايراد از اين بود که قبل از کپي کردن فايل InstallServer.exe حتما بايد بري تو برنامه SecMan و از منوي Options روي Restore Default بري و اونو يکبار بزني و بعد مي توني همه برنامه ها رو بدون ساين نصب کني.
رامين
خوشحالم که مشکلتون حل شد دوست عزیز.
مگه به غیر از پوشه bin تو sys اون فایل باید تو پوشه privet هم کپی بشه؟
چون با روشی که توضیح دادی برنامه Smart.movie که فایلهای avi رو تو گوشی پخش می کنه اجرا نشد
خیر دوست عزیز.من تو اون پست اشتباه کردم.شرمنده اگه دوستان به خاطر اون پست به اشتباه افتادن.به همون روش پست اول عمل کنید یعنی c:\Sys\bin
راجع به مشکلتون:
بیشتر توضیح بدین.نصب نشد یا اجرا نشد؟ اگه نصب نشد چه پیغامی داد؟ در ضمن دقت کنید که بعد از کپی کردن Installserver حتما باید گوشی رو خاموش و روشن کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)