تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از كدام آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟؟؟

راي دهنده
851. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Kaspersky

227 26.67%
  • AVG

21 2.47%
  • BitDefender

35 4.11%
  • Avira

69 8.11%
  • Panda

2 0.24%
  • Norton

39 4.58%
  • F-Secure

2 0.24%
  • McAfee

32 3.76%
  • ESET NOD32

324 38.07%
  • ClamWin

0 0%
  • avast

52 6.11%
  • eScan

0 0%
  • Norman

1 0.12%
  • sophos

0 0%
  • microsoft one care

3 0.35%
  • Drweb

1 0.12%
  • Symantec

19 2.23%
  • Other

24 2.82%
صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: از كدام آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

ESET NOD32 استفاده می کنم برا این که راحت آپدیت می شه و مثل کاسپر کاربر رو اذیت نمی کنه و هر روز کد هاش نمی ره تو BlackList

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

Eset Nod32 بهترينه
    سرعت سيتمو پائين نمياره
    اكثر ويروسها را شناسايي ميكنه
    آپديتش هم كه راحته

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض توجه توجه

(لطفا این مطلب را بخوانید)
    روشهای تبلیغاتی شرکتهای بزرگ آنتی ویروس جهان

اصولا همه شرکتهای آنتی ویروس جهانی باید دارای تاییدیه های معتبر بین المللی باشند تا بتوانند در بازار حضوری موفق را داشته باشند. از اینرو موسسات معتبر بین المللی مانند VB100% و Check Mark به وجود آمدند. آین موسسات برای پذیرش هر ویروسیاب، پس از گرفتن مبلغ مشخصی جهت عضویت و انجام آزمایشات، ابتدا تست های مربوط به رعایت قوانین کپی رایت و حقوق معنوی را مد نظر قرار می دهند. یعنی اگر شما دارای آنتی ویروسی می باشید باید همه قسمتهای آنرا خودتان نوشته باشید و یا اگر از امکانات دیگران استفاده می کنید حتما باید از آن شرکت مجوز گرفته باشید. بعد از رعایت قوانین کپی رایت انجین نرم افزار باید توسط خودتان تهیه شده باشد، یعنی نمی توانید از انجین دیگران استفاده کرده و اقدام به تست آنتی ویروس و گرفتن تاییدیه نمایید (مشکل یکی از شرکت آنتی ویروس ایرانی که از انجین یک شرکت خارجی استفاده می کند و فقط اقدام به ساخت اینترفیس و زبان فارسی برای آن کرده اند و برای همین نمی توانند از شرکتهای بین المللی تاییدیه بگیرند).

سپس این شرکتها اقدام به تست همه آنتی ویروسهایی که به این موسسات ارائه می شوند در یک محیط و شرایط کاملا یکسان می نمایند و نتایج خروجی خود را منتشر می کنند -البته نتایج کلی را بصورت رایگان و جزئیات -. سوالی که اینجا مطرح است این است که آیا می شود به نتایج این موسسات اعتماد کرد یا خیر؟
    بله، تا اندازه زیادی می توان به این نتایج دل خوش کرد، اما هر کس باید خودش هم آنتی ویروس موردنظر را تست کند. در برخی موارد دیده شده که این موسسات بزرگ نیز با دریافت مبالغ زیادی اقدام به انتخاب یک آنتی ویروس با اختلاف بسیار زیاد نسبت به حریفان بعنوان اول می کنند. بنابراین این موضوع در تعداد کمی از آنتی ویروسها صدق می کند و اصولا می توان به این رده بندی ها و مقایسهای آنتی ویروسها به طور کلی اعتماد کرد. هرچند که به نظر می رسد آزمایش تست یک آنتی ویروس توسط خودتان منطقی تر و عاقلانه تر باشد. (بعنوان مثال یکی از آنتی ویروسها اقدام به چنین کاری کرده و با اعلام برتری در همه زمینه ها نسبت به رقبا و شناسایی 100% ویروسها نگذشتن حتی 1 ویروس ناشناخته از آن و اسکن در کمترین زمان و...!!!! اقدام به تغییر رنکینگ و رتبه بندی خود کرده و خود را در صدر جدول قرار داده. سپس با خریدن لایسنس اتشار نتایج رده بندی و نشریه موسسه ویروسشناسی کرده و در سایت و تبلیغات خود با عنوان نتایج آن نشریه منتشر کرده است.)
    برخی از شرکتها اقدام به طراحی سایتهای غیر معتبر کرده و اقدام به انتشار نتایج قلابی در این سایتها کرده و همواره خود را درصدر قرار می دهند. بنابراین بیشترین اعتماد شما می تواند به دو موسسه VB100% و Check Mark باشد آن هم با اعتیاد و وسواس.
    شرکتهایی مثل Kaspersky و NOD32 اقدام به تبلیغات گسترده در سطح جهانی می کنند. حتی بعضی از این شرکتها برای اینکه خود را برتر از دیگری نشان دهد اقدام به انتشار ویروس و بدافزارها می نمایند. و خودشان اقدام به کشف آن می نمایند. حتی این آنتی ویروسها اقدام به تشخیص ویروسهای خیالی کرده و به شما نشان می دهند که سیستم شما ویروسی بوده است (اگرچه از قبل ویروسیاب داشتید).
    شرکتهای بزرگی آمریکایی برای حضور در بازار جهان سوم به دلیل آمریکایی بودن خود کاری نسبتا راحتتر و با هزینه ای کمتر را پیش رو دارند. ولی بازهم برای بقا نیاز به تبلیغات دارند. هرچندکه این شرکتها نه تنها هیچ هزینه ای را در ایران متقبل نمی شوند بلکه لایسنس معتبر را به ایران ارائه نمی دهند.
    در میان شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروسهای تراز اول جهان شرکت کوییک هیل یکی از ضعیفترین سیستم تبلیغاتی در بین ویروسیابهای مطرح را داراست. این ویروسیاب هرچند توانسته در برخی کشورها (مثل انگلیس و هند و نیوزلند و آمریکا) با استفاده از سیستم فروش بزرگ خود به بازار خوبی دست پیدا کند اما در میان کشورهای درحال توسعه هنوز جای کار دارد. این شرکت اعتقاد به جذب مشتری با استفاده از تکنولوژی برتر خود و پشتیبانی و ساپورت قوی و شبکه گسترده فروش برای بازاریابی خود می باشد و چندان به تبلیغات در سطح مطبوعات بزرگ جهان ندارد.
    البته بخشی از تبلیغات شرکتها اجازه استفاده و آپدیت آنتی ویروسهای غیرقانونی (کرک شده) از سرورهای مخصوص آپدیت برنامه های کرکی می باشد.

داره خودمونی میشه afshar202's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با احترام به نظر همه اساتيد
    هر آنتي ويروسي يك سري مزايا ويك سري معايبي داره ،هيچكسي هم بطور مطلق نميتونه ادعا كنه كه آنتي ويروسي كه استفاده ميكنه بدون عيبه.
    بعنوان نمونه nod32 خيلي كار كردن باهاش راحت و روان هست ،فضا زياد اشغال نميكه ،سوال زياد نميپرسه (نسخه اينترنت سكيوريتش هم امده)
    ولي يه ايراد اساسي كه ميشه ازش گرفت عدم توانايي بالا براي شناخت تروجانها و در صورت شناخت عدم تونايي بالا براي از بين بردن.
    خودم از kaspersky استفاده ميكنم ولي در موقع scan سيستم به crack نرمافزارها گير ميده و حتي در چند مورد ديدم شماره سريال نرم افزارهارم كش ميره!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حرف دوستمون Afshar202 کاملا متین هستش ولی اشکالش اینه که...
    من در نظرسنجی اسمهایی رو دیدم که تا حالا نه به گوشم خورده و نه دیدم! مثل Norman & Sophos & eScan!
    خیلی از شماها میدونید که تو ایران قانون کپی رایت وجود نداره اما تو (حالا بگیم خارج) وجود داره بخاطر همین قیمت یه آنتی ویروس میشه 100دلار و شاید هم بیشتر و پول همه یکی نیست که یکی داره یی نداره! اونی که داره میره 100دلار میده آنتی ویروس بقول معروف Kaspersky یا Mcafee یا Nod32 و یا... آنتی ویروسهای قوی رو میگیره ولی بعضی از شرکتهای کوچک هم وجود دارد که اقدام به تولید آنتی ویروس میکنند ولی با قیمت کم که افراد با درآمد کم هم بتونن ازشون استفاده کنن تا پولی بشه واسه جیبشون(آخه اونا به امنیتشون بیشتر از ما اهمیت میدن).این هم میشه Norman & Sophos & eScan! البته من نمیگم خیلی ضعیفه شاید قوی باشه ولی قد این Kaspersky یا Mcafee یا Nod32 و یا... نمیشه.
    حالا اساس حرف ما رو این نامهای بزرگیست که مفد میوفته دستمون البته با کرک. این نام های بزرگ آنتی ویروس به گفته َAfshr202 مزایا و معایبی نسبت به هم دیگه دارن که با یه سرچ ساده میتونید بدست بیارید!
    من خودم از Mcafee 2009 استفاده میکنم که خیلی راضی هستم.
    Last edited by DJ POLESTAR; 29-07-2009 at 14:59.

داره خودمونی میشه FIRE5BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 nod 32

آنتی ویروس نود 32 به نظر من نسبت به بقیه بهتره چون هم سرعت آپدیت بالایی داره و هم اگه آپدیتش کنی همه ویروسی رو تشخیص میده . کلی امکانات دیگه هم داره و کار باهاش خیلی آسونه . مهم ترین مزیتشم اینه که شاید 0/1% سرعت سیستمو پایین میاره .
    Last edited by FIRE5BOY; 08-08-2009 at 10:01.

داره خودمونی میشه Farvadin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آنتي ويروس AVG آنتي ويروس خوبي هست. آپديت شدنش از اينترنت آسان و سريع هست، ويروس‌ها رو به آساني شناسايي مي‌كنه و از بين مي بره به خصوص در مورد ويروس همه‌گير "اتوران" خوب عمل مي‌كنه و مشكل اكسپاير شدن شماره سريال رو نداره بنابراين با خيال راحت مي‌تونيد ازش استفاده كنيد و مطمئن باشيد كه غير فعال نمي‌شه.

8. این کاربر از Farvadin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من از نود و مک آفی و سیمانتک استفاده کردم

مک آفی آپدیت طولانی داره وحتی من که adsl دارم حاضر نیستم، یه مدت بیخود، پهنای باندم تلف بشه

سیمانتک آخرین باری که استفاده کردم حجیم بود وسنگین وسرعت سیستم رو می گرفت

در این میان نود هم سبکه و در ضمن با آپدیتی که بصورت روزانه داره پهنای باند رو نمی گیره

توی سرچ کامپیوتر ،حافظه و cpu هم رو زیاد اشغال نمی کنه

در ضمن هم آنتی ویروسه هم آنتی اسپم و هم فایروال

فقط بدیش اینه که باید هر چندوقت یک بار(مثلا 5 الی 6 روز یک بار) یوزر و پسورد جدید براش از نت بگیری
    Last edited by nikaan; 13-11-2009 at 14:02.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه زمانی از nod32 استفاده می کردم ولی الان از Microsft Security Essentials
    انصافا مایکروسافت تو این سری خیلی کار کرده . Database ش به شدت افزایش پیدا کرده
    پیشنهاد می کنم حتما ی تستی بکنید
    حجمش هم کمتر 5 مگ هست
    تنها مشکلی که داره آپدیت اویله برنامه هستش که چیزی حدود 70 مگ حجم داره!

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

قبلا از نود32
    خوبیش این بود که اتومات آپدیت میکرد،آپدیتاش سبک بود.بدیش این بود که بعضی ویروسا رو نمشناخت ،زمان اسکن هارد زیاد بود.

الان از avira
    خوبیش اینه که به نظر سبک تر از نود هستش.بدیش ..؟

بعدشو نمی دونم؟!
    Last edited by mehdi_halla; 03-12-2009 at 06:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •