تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: چرا بعد از upgrade صفحات پله پله پائین میره و standby غیرفعال شده؟

داره خودمونی میشه 812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما باید روی My computer و یا در داخل my computer راست کلیک کنی و بعد گزینه تب منیجر رو انتخاب کنی و گزینه دیوایس منیجر رو انتخاب کنی و بعد بری توش
    همون جایی که کل مشخصات و قطعات کامپیوتر در آنجا نمایش داده می شه
    از اونجا گرافیک رو اوپن کن و روش راست کلیک کن و گزینه up date ya up grayt رو انتخاب کن و شروع به به روز کردن بشو
    در ضمن در این حالت باید سی دی گرافیک حتما در داخل درایو باشه تا به روز کنه
    و یا کلاً از داخل سی دی نصب دستی کن
    (گزینه اولی صحیح تر از 2 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما

پيش فرض

شاید با نصب مجدد microsoft framework مشکل حل بشه. بهتره ورژن 2 این برنامه رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید و نصب کنید و دوباره کارت گرافیک رو نصب کنید. اگر مشکل همچنان پابرجا هست ویندوز عوض کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 چرا کارت گرافیکم توسط ویندوز شناسائی نمیشه

سلام من امروز فهمیدم کارت گرافیکم شناسائی نمیشه چون من تا حالا برای نصب دوباره درایور میرفتم توی add remove program
    اما الان که رفتم توی Device Manager دیدم اصلا کارت گرافیکم توسط ویندوز شناسائی نشده ! که بخواد driver روش نصب بشه! تا اونجا که یادمه کارت گرافیکم یه اسم و آیکون شبیه "آداپتور" و .. داشت اما حالا اصلا وجود نداره ! هر چی هم گزینه scan for hardware change رو میزنم کارت گرافیکم نمیاد تو لیست ، حتی کارت گرافیک رو در آوردم و دوباره زدم جا اما بازم به لیست اضاف نشد از توی control panel--add hardware هم رفتم اما باز هم چیزی شناسائی نشد؟! حالا چطور کارت گرافیک رو به سیستم بشناسونم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اول مشخصات کارت گرافیکیت رو بده تا دوستان بیشتر راهنمایی کنند

بعدش نصب از روی سی دی که راحته از دیوایس منیجر هم می توانی نصبش کنی مسیرش اینجاست display ... در

اونجا از طریق update driver نصب میشود

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اول مشخصات کارت گرافیکیت رو بده تا دوستان بیشتر راهنمایی کنند

بعدش نصب از روی سی دی که راحته از دیوایس منیجر هم می توانی نصبش کنی مسیرش اینجاست display ... در

اونجا از طریق update driver نصب میشود
    کارت گرافیکم Gforce2 64 MX400 DDR هست واصلا توی Divice manager چیزی به اسم و آیکون "آداپتور" و امثالهم (که همون کارت گرافیکه) وجود نداره که بخواد درایورش نصب بشه ، در نتیجه هرچی cd نصب کارت گرافیک رو اجرا میکنم مشکل تصویریم حل نمیشه و مطمئنا باید اول کارت گرافیک در divice manager شناسائی بشه بعد بقیه کارها انجام بشه.

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

مراحل زير را دنبال كنيد.
    Control Panel >> Add Hardware >> Yes, I have already connected the hardware >>Add a new hardware device >>Install the hardware that I manually select from a list (Advanced)
    >> Display adapters>> Have Disk

بعد فايل مربوطه را پيدا كرده و نصب كنيد اگر نشد.

بعد از مرحله انتخاب Display adapters از زير منوي Manufacturer محصول خود را انتخاب و از زير منوي Model مدل را انتخاب كنيد و مراحل را تا پايان ادامه دهيد. اگه نصب خطا داد ايرادي نداره.

سپس به Divice manager رفته و درايور را آپ ديت كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض حالا کارت گرافیک شناخته شده اما درایورش نصب نمیشه!!

مراحل زير را دنبال كنيد.
    Control Panel >> Add Hardware >> Yes, I have already connected the hardware >>Add a new hardware device >>Install the hardware that I manually select from a list (Advanced)
    >> Display adapters>> Have Disk

بعد فايل مربوطه را پيدا كرده و نصب كنيد اگر نشد.

بعد از مرحله انتخاب Display adapters از زير منوي Manufacturer محصول خود را انتخاب و از زير منوي Model مدل را انتخاب كنيد و مراحل را تا پايان ادامه دهيد. اگه نصب خطا داد ايرادي نداره.

سپس به Divice manager رفته و درايور را آپ ديت كنيد

سلام واقعا لطف کردی مشکل اساسی با راهنمائی فوق العاده تون حذف شد، اما حالا که کارت گرافیک به لیست divice manager اضاف شده کنارش یه علامت زرد وجود داره یعنی نصب نیست ، اومدم CD درایور رو توی دستگاه گذاشتم باحالت autoplay بالا اومد ودرایور مخصوص ویندوز xp رو نصب کردم اما بازم بعد از ریستارت علامت زرد عدم نصب همچنان وجود داشت ! اومدم و در divice manager روی کارت گرافیک رایت کلیک و update driver رو زدم اما در انتهای عملیات با این پیغام مواجه میشم

اومدم در همون قسمت Troubleshooter رو زدم اما این پیغام رو میده (ضمنا هر دفعه موقع باز شدن divice manager هم این پیغام میاد)

حالا چکار کنم تا درایور کارت گرافیکی که به سختی پیدا شده نصب بشه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

علامت زرد در دیوایس منیجر به معنی "بد نصب شده " می باشد اگر با آپدیت درایور توسط ویندوز شناسایی نمی شود

اونوقت بهتره ویندوز رو عوض کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

4

علامت زرد در دیوایس منیجر به معنی "بد نصب شده " می باشد اگر با آپدیت درایور توسط ویندوز شناسایی نمی شود

اونوقت بهتره ویندوز رو عوض کنی
    والا همهء دردسرهائی که کشیدم برای اینه که نخوام ویندوز عوض کنم حالا هم برام مهمه که اساس مشکل حل شده بتونم با راهنمائی اعضای فروم مشکل درایور رو هم حل کنم تا ویندوزم رو نگه دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از دیوایس منییجر unistall کن و دوباره امتحان کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •