تایید میشه...مخصوصا i450 ....چون 1-طراحی کشویی دو طرفه و بسیار 2-دکمه ی لمسی مخصوص موزیک 3-سیمبین 9.2 4-دوربین 2 مگاپیکسل 5-صفحه نمایش بزرگ وبا کیفیتاز سامسونگ هم i450 و G800 و F400 گوشیهای خوبی هستن
تایید میشه...مخصوصا i450 ....چون 1-طراحی کشویی دو طرفه و بسیار 2-دکمه ی لمسی مخصوص موزیک 3-سیمبین 9.2 4-دوربین 2 مگاپیکسل 5-صفحه نمایش بزرگ وبا کیفیتاز سامسونگ هم i450 و G800 و F400 گوشیهای خوبی هستن
عزیزان ایشون گفتن دوستشون تا حالا اصلا گوشی نداشتن.اینا چیه پیشنهاد میدین...
داداش به نظر من یا K810 بگیر یا W910.بین سامسونگ هم G800 گزینه خوبیه.تو نوکیا هم N82(البته قیمت الانش رو نمیدونم)و N81 گزینه های خوبی ان
ولی خودم شخصا W910 رو پیشنهاد میکنم...
من فقط i450 سامسونگ رو پیشنهاد می کنم
اگه تا حالا گوشی نداشته به نظر من سونی اریکسون بگیر چون کار باهاش خیلی راحته. به نظر من K810 یا گوشیهای شبیه اون (مثل K770 و K850 و ...) میتونه انتخاب خوبی باشه. p1 رو توصیه نمیکنم چون سیمبینه و فینگرتاچه و کار باهاش واسه کسی که تا حالا گوشی نداشته سخته.
دوست عزیز چون می گی تا به حال گوشی نداشته فکر نکنم زیاد گوشی سیستم عامل دار بدردش بخوره
بنظرم برو 6500 بخر که هم دوربینش خوبه هم کابل اتصال به تلوزیون داره
آخرین قیمتش هم تو شیراز 305 هزار تومن هست.
doostan mazererat farsi nadaram
--------------
ama in gooshi gharare modate ziady dastesh bashe va hala halaha emkane taviz nadare
تو تهرانم دقیقا همین قیمته ! فقط یه مساله یی هست در مورد این گوشی که بعضیایی که داشتن ازش ناراضی بودن تو همین فروم میتونی تو کلوپ مخصوص این گوشی ببینی ضمن اینکه هفته پیش که علائدین بودم زیاد دست دومشو دیدم تو مغازه ها و قطعا گوشیی که کمتر از یه ساله به بازار اومده و کمتر از 2-3 ماهه که قیمتش مناسب و قابل خرید شده به نظر من نباید اینقد دست دومش پیدا شه...دوست عزیز چون می گی تا به حال گوشی نداشته فکر نکنم زیاد گوشی سیستم عامل دار بدردش بخوره
بنظرم برو 6500 بخر که هم دوربینش خوبه هم کابل اتصال به تلوزیون داره
آخرین قیمتش هم تو شیراز 305 هزار تومن هست.
البته خودم یکی از علاقه مندایه این گوشیم ولی بهت توصیه میکنم اگه این گوشی مد نظرت بود خوب در موردش تحقیق کنی...
P1 رو هم به همون دلیلی که دوستان گفتن توصیه نمیکنم...
K810 قیمت و امکانات مناسبی داره...دوربینشم با کیفیت بالاش کاملا نیاز آدمو مرتفع میکنه... چند روز پیش واسه داداشم گرفتم 218 تومن...میتونه یکی از گزینه های جدیت باشه...
در مورد 6500 اسلاید کاش یکی از دوستان که تجربه ی استفادشو داره بیاد اطلاعاتی بذاره کلوپش تو فروم که سوتو کوره !
منظورتون پيچيده بودنشه؟ P1
تا اينجا به نظرم بهترين گزينس
---------------------------------
چون امكان تعويض نداره به اين زوديا مجبور ميشه ياد بگيره خودمم كمكش ميكنم
---------------------------------
البته سامسونگ هم خوب بود خوشگلم هست
نميدونستم سامسونگ انقدر پيشرفت كرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)