تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست نرم افزاری برای دستکاری در نوشته های بازی PlayStation

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

کد های گیم شارک هم تقریبا همین کارو میکنه و برای من اثر میکنه اگه توجه کرده باشین توش کدها یه فایل خاص به چیز دیگه تغییر میده منم همین کارو میخوام بکنم ولی خودم بسازم نه گیم شارک
    دوست عزیز اشتباه شما همین جاست gameshark کاری همانند arto money رو میکنه یعنی یه ترینره
    این نرم افزار به فایل های بازی کاری نداره بلکه به کد مسیرهای بازی که یه چیز مجازیه کار داره این کد مسیرها وقتی به وجود میان که بازی در حال اجراست و وقتی بازی تموم بشه و دستگاه خاموش بشه از بین میرن پس به هیچ وجه نمیشه از تو کامپیوتر به این کدمسیر ها دست پیدا کرد چون اونها فایل نیستن بلکه فایل ها اونا رو میسازن پس تنها راه برای دستیابی به این مسیرها gameshark و یا code breaker هست که روی خود ps2 کار میکنن

داره خودمونی میشه m2o0m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز نرم افزار game graphic studio هست می تونی از لینک زیر دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

از اقای micropersian و m2o0m به خاطر پست های که دادند و من رو راهنمایی کردن تشکر میکنم اگر خودم با این نرم افزار چیزی فهمیدم اینجا میذارم.

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

این نرم افزار اصلان کار نمیکنه؟؟ کلی وقت گذاشتم برای دانلود یا اگه کسی اموزشش پیدا کرد به ما هم بگه

داره خودمونی میشه iranmedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازی های ps2 100% قابلیت فارسی شدن دارند همین الانش هم شرکت پردیس گیم(عرضه کننده ی بازی لطفعلی خان زند)
    بازی های ps2 را داره دوبله می کنه مثل اقامت گاه شیطان 4 (رزیدنت اویل را می گم) یا خدا ی جنگ(گاد آف وار را می گم)
    و خیلی های دیگه در ضمن لیگ پارسیان که من دارم درستش می کنم یعنی ورژن ps2 این بازی که کامپیوترش هم آمده
    ساخت من می باشد از خودم تعریف نمی کنم ولی این کار خیلی سخته!

داره خودمونی میشه iranmedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای ساخت و یا ویرایش بازی های ps2 یکی از پر کاربرد ترین همین game graphic studio هست ورژن جدیدش را دانلود کنید
    بعد هم فایل های فوتبال مثل we2008 یا pes 6 یا pes2008و یا خیلی از فوتبال های ps2 را ساپورت می کنه
    در ضمن آموزش که نمی خواهد فایل های afs , binو.... را وارد کنید
    یک نکته ی کوچولو ولی با ارزش: فعلا فرومی برای ویرایش بازی های Ps2 درست نشده و شما برای یافتن و راهنمای گرفتن باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشی تا بتونی با اون ها چت کنی در ضمن راهنمایی های دیگه خواستی حتما به من یک پیغا خصوصی بفرست تا هک بازی های ps2را بهت توضیح بدم (منتظر هستم اگه بگی می خواهم برات یا به ایمیلت و یا با پیغام خصوصی می فرستم)
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    کار نشد نداره اگه داره فایده نداره واگر هم فایده نداشته باشه امیدی بهش نیست......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

درود
    من میخوام بازی پلی استیشن 2 فوتبالشو ادیت کنم کسی از دوستان حوصله شو داره منو راهنمایی کنه!
    بدرود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام جناب ایران مدیا
    اگر ممکن است روشی را که در مورد ویرایش بازیهای پلی استیشن بلدید کامل به من یاد دهید.
    قبلا از لطف شما کامل تشکر را دارم.
    این میل و آی دی من می باشد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •