سلام
ببخشید که یهو پیدم وسط حرفتون
موتورولا آمریکایی هستش،موتورلا بهترین گوشی هستش تو آمریکا
اگه باور ندارید 5شنبه ها اخبار 8:30 رو گوش کنید (شبکه دو) میگه.
گوشی خوبیه
سلام
ببخشید که یهو پیدم وسط حرفتون
موتورولا آمریکایی هستش،موتورلا بهترین گوشی هستش تو آمریکا
اگه باور ندارید 5شنبه ها اخبار 8:30 رو گوش کنید (شبکه دو) میگه.
گوشی خوبیه
من موارد ضعیفش رو گفتم، مطمئنا فیلم برداریش 30 فریم نیست و با رزولیشن 320 در 240، 15 فریم میگیره که نسبت به بعضی از گوشی ها بد نیست.
تعداد برنامه و بازی برای مناسبه، اونم به خاطر اینکه میتونید برنامه و بازی جاوا نصب کنید.
این گوشی چون لمسیه و کی بورد نداره، برنامه و بازی هاش محدود میشه.
نه نه دوست من ، منطظورم کیفیت فیلمبرداری نبود ، منظورم کیفیت نمایش فایلهای تصویری که میتونیم روی
گوشی بریزیم بود
مثلا شما یه فایل تصویری رو که رو هاردت داری رو با تبدیل فرمت تو کوشیت میخوای نیگا کنی
حالا میخوام بدونم توانایی گوشی تا چه حدیه؟
mamad6280 متوجه شدم، این گوشی 15 فریم پخش میکنه.
رزولیشنشم که تا اونجایی که من امتحان کردم بیشتر از 320 در 240 نباید باشه، دیگه دقیقترش رو نمیدونم.
من خودم نداشتم! اما رفیقم داشت بعد از 2 هفته به غلط کردن افتاد نصف قیمت فروخت..!![]()
دلیلش چی بود ؟من خودم نداشتم! اما رفیقم داشت بعد از 2 هفته به غلط کردن افتاد نصف قیمت فروخت..!
سلام . من خودم یه ماه پیش a1200 گرفتم خیلی هم ازش راضیم . تازه این سری جدیدشم که تو بازار اومده هم صداش خیلی بلنتره و هم ورِِژن real player اون جدید تر شده . صدای هدفونشم 10 برابر سری واکمن سونی اریکسونه. تازه کیفیت دوربینشم تو روز عالیه . روی هم رفته تو این قیمت هیچی به اون نمی رسه .
![]()
بهتزين گوشي ممكن تو قيمت خودش
آره عزیز قیمت صفرش که همین دو سه روز پیش خودم دنبال خریدش بودم 219 تومن با گارانتی نمیدونم کجا و 230 تومن با گارانتیکسی قیمت صفرشو میدونه؟.....
کامتل
راستی اینم بگم که با فارسی مارسی مشکل داره
کلا اگه خریدیش باید یه ذره باهاش سر وکله بزنی تا راه بیفتی
خودت میدونی دیگه
یه چرخیم تو تاپیکش تو همین سایت بزنی بدنیس(البته اگه تا حالا نزدی)![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)