نوشته شده توسط
Mehdi_Best
سينا جان سلام
مشكل بابك جان اينه كه اصلا نمي تونه در خانه شان صفحه اصلي سايت و انجمن ها رو ببينه.
چون در پيغام خصوصي هم از من سؤال كرده بود همين رو گفته بود.
من خودم هم اين مشكل را در جايي ديدم. يعني در منزل يكي از دوستانم با اكانت محل كارم نمي تونستم وارد انجمن بشم. گفتم شايد اون موقع مشكل داشته اما 2-3 روز پيش هم در همان سيستم همين مشكل بود. البته قبلا بارها با همين اكانت از همان سيستم وارد انجمن شده بودم. جالب اينجاست كه اين اكانت از همان سروري استفاده مي كنه كه من در محل كارم هم از طريق شبكه به آن وصلم. اما در محل كارم مشكل نداره.
البته يك مشكل ديگه هم هست كه بعضي اوقات (البته خيلي كم) پيش مي آد و اون هم اينكه من از محل كارم وارد انجمن مي شم و هيچ مشكلي هم نيست. يك دفعه مي بينم كه ديگه نمي تونم تاپيكها رو باز كنم. در همين هنگام كه اين مشكل پيش مي آد خود صفحه اصلي سايت رو هم نمي تونم باز كنم. در حالي كه اينترنت وصله و به بقيه سايت ها مي تونم وصل بشم.
در اين هنگام با يك آنتي ----- كه دارم مي تونم وارد انجمن بشم و اين نشون دهنده اينه كه سايت داون نيست و مشكل نداره. حالا چرا اينطوري مي شه خودم هم موندم. مواقعي كه اينطور مي شه هم بعد از حدود نيم ساعت يا يك ساعت درست مي شه و دوباره مي تونم وارد انجمن بشم.