:: windows media player به دلیل داشتن SRS WOW EFFECTS که بهترین صدا رو ایجاد میکنه
البته باید k-lite نصب بشه تا بتونه همه فرمت ها رو اجرا کنه
VLC media player
PowerDVD
Quack Player
KMPlayer
RealPlayer
Media Player Classic
Camtasia Player
SMPlayer
QuickTime
Kantaris Media Player
Light Alloy
Microsoft Windows Media Player
BlazeDVD
Zoom Player
GOM Player
Crystal Player
DivX Player
WinDVD
MPlayer
J.River Media Center
Winamp
jetAudio
:: windows media player به دلیل داشتن SRS WOW EFFECTS که بهترین صدا رو ایجاد میکنه
البته باید k-lite نصب بشه تا بتونه همه فرمت ها رو اجرا کنه
PowerDVD Deluxe نام نرم افزاری می باشد که بیشتر کاربران با نام آن آشنایی کامل دارند. کاربران به کمک این نرم افزار قادر به پخش و مشاهده فایل های تصویری DVD می باشند. این نرم افزار یکی از بهترین ابزارهای مشاهده تصاویر DVD می باشد و بسیاری از کاربرانی که امروزه از دستگاه های DVD Rom / RW ها بر روی دستگاه خود استفاده می کنند از این نرم افزار برای مشاهده دیسک های مربوط بهره می برند. این نرم افزار یکی از تولیدات شرکت Cyberlink می باشد.
از ویژگی های مربوط به این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:- نمایش و پخش فایل های تصویری DVD- پشتیبانی از دیسک های Blu-ray- قابلیت اعمال تنظیمات مختلف برای Subtitle- دارای 8 کانال مختلف تنظیم صدا- دارای تنظیمات مختلف صوتی برای افکت های مختلف صوتی موجود در تصاویرو ... .ولی media player classic حوزه ی وسیعی از فرمت های صوتی را پشتیبانی میکند
qom player هم سبکه، هم فرمت های زیادی رو میخونه، اون هایی رو که هم نمیخونه، بیشترشو با وصل به اینترنت کدشو میگیره.
این روزها بیشتر
GOM Player
Windows Media Player
VideoLAN VLC Media Player
The KMPlayer
رو استفاده می کنم. البته K-Lite Mega Codec Pack بدون Media Player Classic و بسته های دیگری رو هم معمولا نصب می کنم تا از کدک ها و دیکودرهاشون در نرمافزارهای فوق برای پخش استفاده کنم.
KM متاسفانه زیاد کرش میکنه. مخصوصا هنگام پیمایش فیلم. در هر نسخه هم که ارائه میشه می نویسن کمتر شدن Crash هنگام Seek. اما تا ورژن 2.9.4.1435 هم که استفاده کردم هنوز مشکل پابرجاست.
این مورد مخصوصا کسایی رو که تعداد زیادی فیلم در روز مرور می کنند و عقب جلو میزنن خیلی اذیت می کنه.
من قبلا از jet audio...ولی 1 بار که kmplayer رو استفاده کردم دیگه سراغ هیچ چیز دیگه نرفتم.
کیفیت صدا و تصویر فوق العاده...سازگاری با انواع کدک ها...قابلیت customize کردن فوق العاده...امکانات زیاد برای زیرنویس..قابلیت کنترل دقیق(بر عکس powerdvd)...پشتیبانی از تقریبا همه فایلهای مدیا
توصیه می کنم حتما استفاده کنید.
سلام
من فقط از برنامه Windows Media Player برای گوش دادن موزیک استفاده میکنم
از KM Player هم برای پخش انواع فایل های دیگه
واقعا عجب برنامه ای است
از تمام فرمت ها پشتیبانی میکنه
از دی وی دی
اپ دی
تلویزیون
بلو ری
و غیره ...
پشتیبانی میکنه
شکل و اسکین بسیاز زیبا و حرفه ای که ادم ازش خسته نمیشه
با تغییر هر اهنگ شکل اسکینش تغییر میکنه خیلی جالبه
به نظر من کی ام پلایر را حتما نصب کنید تا ببینید چه قدرتی دارد.
با تشکر بی تشکر
من Windows Media Player و Real و Media Player Classic رو استفاده میکنم.
توی پخش بدون ایراد مدیا پلیر کلاسیک اوله!
real اشکالاتش از همه بیشتره، خیلی هنگ میکنه، اگه بخواد از روی سی دی پخش کنه یا در هنگام اجرای فایل یه بکی دو برنامه دیگه هم در حال اجرا باشن، یهو میبینم فیلم از یه جا به یه جای دیگش میپره در مورد آهنگ هم همینطور.
توی پخش فایلهای 3gp و mp4 هم real خیلی کنده و ضعف داره.
بیشتر اوقات موقع پخش یه Playlist ویدیویی ناگهان واسه خودش بسته میشه
این مشکل آخری رو ویندوز مدیا پلیرمم گاهی اوقات داره، گرچه هر دو ورژنای تقریبا جدیدن.
Media Player Classic نمیدونم چرا Playlist های ویدئویی رو Repeat نمیکنه، آخری رو پخش کرد همونجوری میمونه
یه نفر یه پلیر جدید بهم پیشنهاد بده که مشکلات بالا رو نداشته باشه و منو از شر این سه تا رها کنه.(البته به جز KM Player که اونم دارم و به جز فوق العاده بودن در پخش فیلم سینمایی مزیت دیگه ای نداره)
من خدمت تمام عزيزان عرض کنم که من از اون ادمايي بودم که براي اجراي تمام پسوندها برنامه داشتم محال بود فايلي تو کامپيوتر من بره واجرا نشه از لحاظ پلير هم همينطور زماني بود که من رو سيستمم 15 تا برنامه پليري داشتم از مديا گرفته تا کول اديت وادوب آديوشن وليکن چند وقت بعد که با رجيستري بيشتر اشنا شدم ديدم که چه چاقويي از پشت به کامپيوترم زدم به همين خاطر دنبال نرم افزاري بودم که بدون پيغام خطا تمام فايلها اعم از تصويري وصوتي رو با بالاترين امکانات حرفه اي باز کنه بعد از گشت وگذار هاي طولاني تو اينترنت و فرومهاي مختلف اخر سر ديدم که صوت وتصوير به دو دسته تقسيم ميشند 1- اونايي که فقط ميخواي ببيني 2-اونايي که ميخاي اديت کني براي دسته اول از لحاظ صوت و تصوير مديا پلير بهتره(البته فقط ورژن 10) چون هم امکاناتش مثل بقيه هست هم اينکه تو رجيستري زياد اذيت نميکنه و کامپيوتر باش راحتتره اما يه مشکل هست اونم اينه که هر نوع فايلي رو باز نميکنه اين مشکل هم با يه نرمافزار مبدل همه چي به همه چي که من رو سيستمم نصب کردم اسم دانلودش هم يادم نيست چيه ولي روسيستم به اسم ffdshow کار ميکنه قابل حله اين نرم افزار زماني که مديا پلير نتونه چيزي رو باز کنه فعال ميشه ومديا ميتونه اون فايل رو پخش کنه من فايل flv رو باش تست کردم . در ضمن ميتونه فيال شمارو تبديل کنه و روي سيستم ذخيره کنه .
در صورت دوم هم که اديت رو يه فايله از لحاظ صوت ادوب بهترينه ولي از لحاظ تصوير هرکي يه سليقه داره چون کار همشون عين همه ولي ريخت وقيافه باعث انتخاب ميشه .
در ضمن عرض کنم که غير از سليقه شما از لحاظ اينکه از اين خوشم مياد چون رفيقم داره يا اينکه چون حجمش بيشتره پس حرفه اي تره ملاک ديگه اي هم هست اونم توانايي کامپيوتر شماست اون بد بخت تا اخرين لحظه که بتونه براي اربابش که شما باشيد کار ميکنه اين شماييد که سنگدليد نه کامپيوتر که گوشت کوبه فقط کافيه مثل من فکر کنيد بعد يه کينگ گير بياريد کل اونو رو سيستم نصب کنيد بعد بگيد چرا سيستمم خوب کار نميکنه. يارو سيستم رو به ما انداخته . اين شماييد که تعيين ميکنيد که سيستم شما چقدر عمر کنه يا چقدر مفيد باشه
من از KMPlayer استفاده میکنم چون تو همه چی بخصوص زیرنویس به نظرم امکانات کاملی داره...
اما PowerDVD و K-Lite Mega Codec Pack رو هم دارم...
![]()
وینمپ به جای مدیا پلی یر (البته فقط برای فرمت های موزیک و نه فیلم وی سی دی )
powerdvd ورژ10 برای فیلم های دی وی دی
جت آدیو برای ضبط استریو میکس
ریال پلی یر هم واسه فرمت های عجوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)