فکر نمیکنم جدا شن !!!
این همه دارن گوشی معرفی میکنن !!! بعد بیان جدا شن ؟؟
با تغییر مدریت و اعمال سیاست ها جدید سونی اریکسون به جایگاه خود بر میگردد
اتحاد و سرمایه گذاری سونی و اریکسون شکسته میشود و کمپانی SE برای همیشه منحل میشود
فکر نمیکنم جدا شن !!!
این همه دارن گوشی معرفی میکنن !!! بعد بیان جدا شن ؟؟
منم گمون نکنم جدا بشن.
بابا ps3 به سونی تو سال 2007 بیش از 1میلیارد دلار ضرر رسود نگفتن بیخیال پلی استیشن بشیم. دیگه ضرر بیشتر از این؟
آقای علی ریسر تو هم دست بردار از این تیکه انداختنات. خجالتم خوب چیزیه
n96 که کار خود نوکیا بود کوش؟؟؟؟؟؟؟
n96 که کار خود نوکیا بود کوش؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیدونی ؟؟ n96 رو سامسونگ ساخته برای نوکیا و شرط گزاشته که حداقل چند ماه جی 810 فروش بکنه بعد ان96 ریلیز شه !
گوشی 8 مگی نوکیا رو هم سامسونگ میسازه دوربینشو (اینو جدی گفتم)
عزیزم داستان دیگه یک ملیارد دلار و این ارقام نیست سایت رسمی خود سونی تو اون فایل pdf گزارش داده که SE در فراز نشیب هستش و چند ساله تمام که همش ضرر میده
زیمنس هم کلی محصول تو خط تولید داشت که همه کنسل شدن..
بازم میگم بخش تولید وبازارگانی هر شرکت کاملآ جدا عمل می کنند..
به لینک نگاه کن
سهام SE یه چیز تو مایه 97% درصد افت از سال اولیه داشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PS3 یک محصول هستش ولی SE کمپانی سازنده هست و هر نیمه سال ده ها محصول میده..
امیدوارم اینطور نشه ولی اخبار اینطوری میگن.. اگه اینطوری بهش هم سونی و هم اریکسون سقوط می کنند وبرای رسیدن به جای فعلی باید کلی تلاش کنند..
__________________________________________________ _________
دوستان
خواهش میکنم از موضوع تاپیک خارج نشین....
ببین بازم اینا کم آوذردن گیر دادن نوکیا بدبخت
از کی خجالت بشکم ؟
از سونی اریکسون ؟
عزیزم سامسونگ که فعلا داره دوربین 8 میزنه واسه سی 905 سونی اریکسون منحل
خوبه که عالم و آدم میدونن که اکسپریا محصوله اچ تا سی هستش ولی ان96 هر چی هسن حداقل تولید نوکیاست !
ضمنا نوکیا هیچ ادعایی نداره که گوشی هاشو خودش تولید میکنه( فن بو های نوکیا هم همین طور)
ادعای نوکیا سر تولید بهترین محصولات و بالاترین میزان محبوبیت و فروشه
چیزی که 40 % بازار بیان کننده اونه !!!!!!!
منم می خوام خارج نشم اینا نمیزارن
میخوایین یه نظرسنجی اضافه کن به تاپیک ببینیم بیشتر بچه ها موافقن که سونی اریکسون منحل بشه یانه !!
به نظر من 70 الی 80% موافق هستند
Last edited by ali racer; 01-08-2008 at 23:00.
منم مثل بقیه دوستان ، بعید میدونم حالا که سونی داره روی بازار سرمایه گذاری میکنه ، دست به انجام این کار بزنه..........!!! مخصوصا بعد از تولید همین 8 مگیه که مطمئنن سونی-اریکسون به فروشش دل بسته........... و جدید هم که داره یه مشت گوشی معرفی میکنه............. از همه رده ها هم..........!!!
تازه ، شایعات درباره گوشی برای رقابت با ان گیج نوکیا هم بالا گرفته.......... و سونی-اریکسون چند مدل طراحی کرده و اگر اشتباه نکرده باشم ، یه مدل معرفی هم کرده.........!!
البته ، اینم هست که این موضوع مطرح شده......... ولی شاید یه استراتژی هست........ نمیدونم شاید برای اینکه بازار رو تحت تاثیر این موضوع سبک و سنگین کنن.......... البته منکر فروش پایین این کمپانی هم نیستم....... ولی این کمپانی در این یکی دو ساله اخیر ، پروژهای بزرگی رو شروع کرده....... که مثل همه ی کمپانی ها بشون امید داره..........!!
چون ، اپاچی جان ناراحن نشه....... فقط به تاپیکی که دراین باره صحبت شما ، یه لینک بده.............!!!گوشی 8 مگی نوکیا رو هم سامسونگ میسازه دوربینشو (اینو جدی گفتم)
مهم اینه که سامسونگ سونی رو ............. دی.......... بقیه برندها مهم نیستن.......!!!دی.
Last edited by perjixen; 01-08-2008 at 23:03.
نه بابا!!
اريكسون ضايع هست ولي ديگه نه اينقدر!
به نظر من نبايد اين كارا را بكنن
يا اين كه يه سياستي كه ببينن مزه دهن افكار عمومي چيه
من كه خيلي بعيد مي دونم
حداقل بايد اين چند تا گوشي را بزنه و بره
ولش نمي كنم تا X1 را بزنه.!!....
اگه بقیه دوستان هم موافق باشن مشکلی از نظر ایجاد نظر سنجی نیست ولی یکم باید دیکته موضوع رو به خاطر اینکه تاپیک موضوعش عوض نشه تغییر بدیم..
این رو سایت رسمی خود سونی منتشر کرده و توش هیچ حرفی نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Apachi; 02-08-2008 at 00:30.
علی ریسر خیال کردی دروغ میگم ؟
new Nokia 8MP and Motorola 8MP are to hit shelves next year only and the Nokia 8MP is using a Samsung sensor. Nokia is having problems with there handset as they are right now over stocked with N82/N95 and to be released N96.
هاا هاا هاااااااااااانوکیای بی ارزه
ما سونی رو داریم هی هی هااااا
دوستان در مورد موضوع تاپیک بحث کردن مشکلی نداره...
ولی برخی از پست ها جنبه کل کل و مقایسه تکراری سونی اریکسون با نوکیا رو داره.
اگه این کل کل ها ادامه پیدا کنه مجبور میشیم تاپیک رو قفل کنیم
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)