تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: آموزش resourc توليد exe از درون برنامه

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد تنظيمات رو كاربر بايد انجام بده اگه قرار بود از رجيستري يا فايل ini کمک بگیرم خوب تنظیمات رو مستقیم تو برنامه قرار میدادم برای مثال شما برنامه magic ps رو در نظر بگیرید که با توجه به تنظیمات وارد شده بعد از کلیک بر روی کلید creat یک exe ساخته میشه حالا برنامه منم همین حالتو داره
    در مورد exe هایی که میخوام بکنم تو برنامم باید بگم برنامه های از پیش نوشته شدن سورسشونو ندارم ولی میخوام تو برنامه ازشون استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي جواب سوال مارو نداشت؟ bithiah چی شد پس؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

bithiah کجایی
    یکی جواب منو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

دوست عزیز پیمان خان،
    اول از همه بخشین که سوالی رو که ممکنه بعد از اینهمه مدت، حالا دیگه به جوابش رسیدین و یا دیگه به جوابش احتیاجی ندارین، الان جواب می دم. من نمی دونم چرا از دوستان دیگه کسی زحمت نمی کشه و نظر نمی ده. هر چی باشه افراد خوب و فعالی با معلومات بیشتری نسبت به بنده اینجا زیاد هستند، اما چرا جواب سوالها رو کمتر می دهند، برای من که جای سواله. من یه مدتی بدلیل مشغله زیاد و یه سری مسائل دیگه، کمتر اینطرفی میومدم و در آینده هم ممکنه نیام. اما چه بیام چه نیام، چه جواب سوال دوستی رو بلد باشم، چه نباشم، بهرحال عقیده دارم چند تا نظر بهتر از یه نظره.
    خواهش صمیمانه ای که از همه دوستان دارم، اینه که همه با هم همفکری و همراهی داشته باشند و با فعالیتشون به انجمن برنامه نویسی رونق دوباره بدهند. گاهی احساس می کنم این انجمن در حالت اغما بسر می بره و نمیشه چندان به بازگشتش امید بست. واقعا حیفه که زحماتی که کاربران فعال قبلی در جهت رشد و رونق دادن به انجمن ها کشیدند هدر بره. اگر چه در این رابطه مسائلی هست که چون شخصا از جنجال و بحث و گله گذاری بیزارم، بهتره فعلا و اینجا مطرحشون نکنم.
    خوب ببخشین زیاده از حد حاشیه رفتم. دوست من اینطور که من متوجه شدم، شما می خواین دو تا کار انجام بدین. یکی اینکه برنامه تون قابلیت تولید فایل exe رو داشته باشه و باصطلاح خودمون کار یه کامپایلر رو بکنه. دوم اینکه قصد دارین درون برنامه تون از برنامه های اجرائی استفاده کنین که source ندارند وحتی می خواین اونها رو با همون exe ی که برنامه کامپایل می کنه و می سازه یکی کنین. من فکر نمی کنم چنین کاری رو بتونین انجام بدین. اقلا من نمی دونم، خدا رو چه دیدین شاید هم بشه. و اما در مورد هدف اولتون. قبلا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به ساختن کامپایلر بحث شده بود. فکر کنم و امیدوارم نمونه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونه کمکتون کنه.
    موفق باشید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •