تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم نرم افزار واسه دانلود بهتره؟

راي دهنده
44. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Download Accelerator Plus - DAP

6 13.64%
  • Internet Download Manager - IDM

38 86.36%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: Dap يا Idm - پيشنهاد شما كدومه؟

داره خودمونی میشه ehsan_r_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12

[quote=Cleeev;2746103]با استفاده از دکمه "زمان بندی" که به عکس یه ساعت بالای صفحه IDM هستش این کار رو به راحتی میتونید انجام بدید...

میشه یه توضیح بدید چطوری

من می خوام فقط یک فایل دانلود شه و بعد که فایل دانلود شد فایل بعدی بره برای دانلود

بهمین ترتیب /// / / ... . .

ممنون میشم

چجون پیر شدم برای این و همین بود که IDM رو به کام من شیرین نکرد و منو متعجب کرده بود که چرا نداره ؟؟؟؟

من خودم زیاد با این ور رفتم و همین امشبم ور رفتم

اما سر در نیوردم

ممنون میشم

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

12

فقط Idm از همه لحاظ خیلی عالیه ، من از ورژن 5.05 تا حالا که ورژن 5.14 همین تازگی ها اومده دارم ازش استفاده می کنم ، خیلی خیلی راضی بودم ، این ورژن آخرش هم خیلی باحال تر از بقیه است . ..

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

dap یکی دیگه از بدی هاش اینه که فایل هایی که حجم بالایی دارن رو خیلی بد مدیریت می کنه . یعنی این فایل رو به طور کامل دانلود می کنی . اما موقع استفاده می بینی که فایل باز نمیشه . من تا حالا در idm به همچین مشکلی نخوردم

داره خودمونی میشه kivig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

1

[quote=ehsan_r_77;2747301]
    با استفاده از دکمه "زمان بندی" که به عکس یه ساعت بالای صفحه IDM هستش این کار رو به راحتی میتونید انجام بدید...

میشه یه توضیح بدید چطوری

من می خوام فقط یک فایل دانلود شه و بعد که فایل دانلود شد فایل بعدی بره برای دانلود

بهمین ترتیب /// / / ... . .

ممنون میشم

چجون پیر شدم برای این و همین بود که IDM رو به کام من شیرین نکرد و منو متعجب کرده بود که چرا نداره ؟؟؟؟

من خودم زیاد با این ور رفتم و همین امشبم ور رفتم

اما سر در نیوردم

ممنون میشم
    سلام دوست عزیز کاری نداره که ...
    شما وقتی IDM رو باز کردی رو آیکون Scheduler که شکل یه ساعت هستش کلیک کن , یه پنجره جدید باز میشه اون بالا روی تب Files in the queue کلیک کن , زیرش نوشته Download و جلوش یه کادر داره که میتونی عددش رو تغییر بدی , اون عدد نشان دهنده تعداد دانلود همرمان فایلهای شماست یعنی اگه اون رو روی 2 بزاری دوتا فایل از لیستت همزمان با هم شروع به دانلود میشن و بعد از پایان 2 فایل بعد میرن واسه دانلود و اگه 1 بزاری تک تک دانلود میشن و بعد از پایان فایل بعدی دانلود میشه , اون پائین تو لیست هم میتونی تریب برنامه ها رو مشخص کنی و با گزینه های بالا و پائین هر فایل رو تو لیستت جا به جا کنی در آخر هم اون پائین دکمه Apply رو بزن و بعد Start now رو که بزنی شروع میشه ... به همین سادگی به همین خوشمزگی
    ===============================
    ===============================

ایمان جان من هم مثل خودت اول مشتری پر و پا قرص Mass Downloader بودم ولی الان میگم اگه دنبال دانلود منیجر خوب میگردی فقط و فقط IDM

5. این کاربر از kivig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_r_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب دوست عزيز من هم اين كار رو كردم اما با اينكه عدد رو روي يك مي ذارم وقتي IDM رو نگاه مي نم مي بينم كه (مثل عكس
    پايين) هر سه فايل د ارند دانلود ميشن
    من اينو روي 3 تا سيستم تست زدم اما نشد ...!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون ميشم

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

من Idm هم امتحان كردم.
    خيلي ازش خوشم اومد.مخصوصاً پارت بندي فايل براي دانلود.خيلي خوب مديريت ميكنه.
    ولي با ورژن 5.14 يه مشكل دارم.وقتي نصبش ميكنم استارت آپ سيستمم خيلي طول ميكشه.حدود 2 تا 3 دقيقه طول ميكشه تا سيستمم بالا بياد.در حاليكه وقتي نصب نيست فقط 50 ثانيه طول ميكشه.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ايرادي داره از ورژن 5.05 استفاده كنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من Idm هم امتحان كردم.
    خيلي ازش خوشم اومد.مخصوصاً پارت بندي فايل براي دانلود.خيلي خوب مديريت ميكنه.
    ولي با ورژن 5.14 يه مشكل دارم.وقتي نصبش ميكنم استارت آپ سيستمم خيلي طول ميكشه.حدود 2 تا 3 دقيقه طول ميكشه تا سيستمم بالا بياد.در حاليكه وقتي نصب نيست فقط 50 ثانيه طول ميكشه.
    من خودم ورزن 5.14 رو دارم ولی همچین مشکلی باهاش ندارم , خب میتونی از Startup ویندوز خارجش کنی یا از یه ورژن پائین تر مثلا 5.12 استفاده کنی
    Last edited by kivig; 05-08-2008 at 01:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب دوست عزيز من هم اين كار رو كردم اما با اينكه عدد رو روي يك مي ذارم وقتي IDM رو نگاه مي نم مي بينم كه (مثل عكس

ممنون ميشم
    عزیزم شما تو همون صفحه که تعداد رو مشخص میکنی ( مثلا میزاری 1 یا 2 یا هر تعدادی که دوست داری ) پائین همون صفحه باید گزینه Start now رو بزنی تا دانلود با همون تعداد شروع بشه , من خودم دارم همینجوری استفاده میکنم و به خوبی هم کار میکنه و به اون تعدادی که تنظیم کردم دانلود میکنه و بعد از اتمام به همون تعدادی که تنظیم کردم بقیه رو دانلود میکنه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون ميشم
    شما بعد از اینکه تنظیمات رو کردی و 1 رو وارد کردی باید بیای در لیست داونلود فایلهایی که می خوای یکی یکی داونلود کنی رو انتخاب کنی و راست کلیک کنی و Add to download queue و سپس Main Download رو انتخاب کنی تا مشخص شه کدوم فایلها یکی یکی داونلود شن.

12. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •