در مورد اضافه کردن فونت هنوز اطلاعات آن چنانی ندارم که چطوری خودمون فونت اضافه کنیم و دنبالشم
هر موقع پیدا کردم خبرت می کنم
در مورد اضافه کردن فونت هنوز اطلاعات آن چنانی ندارم که چطوری خودمون فونت اضافه کنیم و دنبالشم
هر موقع پیدا کردم خبرت می کنم
نه - بحث اضافه کردن فونت نیست ؛ چون اصلا "اضافه کردن فونت" یه چیزیه که معمولا کمپانی ها دنبالش نیستن و دیگه خیلی به خودشون فشار بیارن ، مربوط میشه به زبونهای شرق دور مثلا .... بنابراین امید چندانی به اون قضیه نیست
می خوام ببینم در وضعیت فعلی اش اگه شما txt فارسی توش بذاری آیا حمایت می کنه یا نه ؟
نه در حالت معمولی بدون اضافه کردن پچ فونت فارسی رو حمایت نمی کنه
دوست عزیز این پچ چطوری اضافه میشه آیا به راحتی امکان این اضافه کردن وجود دارد ویا در کل به طور رایگان میشه از سایت این امکانات رو اضافه کرد
ممنون
این پچ فونت رو تو یه فروم درست می کنن
و فکر کنم روش ساختش رو هم آموزش داده باشن دارم دنبالش میگردم
بله من یه پچی رو که فارسی نداره دانلود کردم
اضافه کردن اون هم راحته روش اضافه کردن مثل فریمور عوض کردنه که خیلی راحته
اگه ساختن این پچ رو یاد گرفتم حتما فارسی رو اضافه می کنم و برای دانلود میزارم
پس کاربران باید این کار رو انجام بدن
شما تو سایت تا حالا دیده اید که این پچ رو برای زبانهای مختلف درست کنند و جواب داده باشه
آیا تا حالا کسی برای زبان فارسی این پچ رو درست کرده
اگه برای زبان فارسی درست بشه آیا در نصبش مشکلی وجود نخواهد داشت و زبان فارسی را به راحتی حمایت خواهد کرد
آیا درست کردن این پچ خیلی کار میبره
لطفا اگه روش ساختنش رو پیدا کردی اون جایی رو که آموزش میدن رو بزار
باز هم ممنون از جوابت
بله برای زبان های دیگه درست کردن و جواب هم داده
توی نصبش فکر نکنم مشکلی باشه
یه روش یاد گرفتم که خیلی طول میکشه مخصوصا که حروف رو باید به سه حالت تعریف کرد: در حالت جدا.به هم چسبیده.اول و آخر
همین زودیها تصمیم داری که درست کنی اگه درست کردی ما رو باخبر کن در ضمن آدرس اون جایی که درست میکنن بزاری ممنون میشم شاید ما هم برای درست کردنش یه کاری کردیم
برای ساختنش آیا آموزش خاصی لازم است؟
Last edited by f-soltani; 31-08-2008 at 18:28.
آره آموزشش هست ولی روشش خیلی طول میکشه
حتما میرم دنبالش
ادرس اون فروم
iaudiophile.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)