اقا به نظر من اینجوری نمیشه ادم گیج میشه بهتره مسوله تاپیک جواب هارو جمع بندی کنه بزاره پسته اول
اقا به نظر من اینجوری نمیشه ادم گیج میشه بهتره مسوله تاپیک جواب هارو جمع بندی کنه بزاره پسته اول
ممنونم به خاط راین تاپیک ...
ولی اینجا فقط تکنیکها و ترفندها گفته بشه ..
اموزشهای متفرقه خارج از این تاپیک بهش...
ممنون.
auto back:(این نکته واسه تازه کاراس).
خیلی وقت ها شده کلی رو یه صحنه کار می کنی اما به دلیلی (قطعی برق،reset شدن رایانه،...) کارتون از دست میره.مکس قابلیتی داره به نام auto back که هر چند وقت یک بار در طول کار شما کارتان را به صورت اتوماتیک در پوشه ای به نام auto back ذخیره میکند.
برای بازیابی کارتان به پوشه ی auto back برید و از اونجا کارتون رو باز کند.
*** توجه: بلافاصله پس از باز کردن auto back فایل را با نام دلخواه در پوشه ی کارهایتان ذخیره کنید و به هیچ وجه روی خود auto back ذخیره نکنید!!! ***
سلام دوستان
حتما بعضي وقت ها براتون پيش اومده كه مي خواهيد يه مقداري صحنه رو با Alt + Ctrl + push mouse Scroll + Drag بچرخونيد ولي به يه حركت كوچيك صحنه خيلي جابجا ميشه.
براي برطرف كردن اين مشكل در نماي مثلا پرسپكتيو دوبار به صورت سريع كليد Z رو از كيبورد بزنيد.
یک موردی که حرفه ای ها خیلی بهش برخورد میکنن اینه که شما مثلا میخوای یه صحنه پر از درخت یا یه صحنه Exterior که ماشین داخلش هست رو رندر بگیری. فرض به اینکه اینکار رو با V-Ray انجام میدی. یهو یه Error میده و رندر نمیگیره.اینجور مواقع است که شما حجم صحنه بالاست و نمیتونی رندر بگیری ! و اما راه حلش : شما باید از Object هایی که زیاد توی صحنه دارید V-Ray Export Mesh بگیرید. اینکارو میتونید با کلیک راست روی Object مورد نظر و انتخاب همین گزینه انجام بدید و بعد به راحتی رندر بگیرید. امیدوارم مفید واقع بشه.
کلید های میانبور را بگید مل مکس ؟ (از Help > hot kay) همه کلید های میانبر را دارد.
برای smoot کردن سر وقتی جایی رو فرو رفته می کنم بعد از کار . مدل سر به هم میریزه .
Right click==>object properties==> Renderable تيك ش رو بردارسلام ميشه كاري كرد جسمي رندر نگيره
آقا بهترین راه برای ساختن آسمون تو مکس چیه .... منظورم نمای خارجیه ...
من سه تا راه میدونم :
استفاده از hdri
اصلا چیزی نذاریم بعدا تو PS یه تکسچر آسمون بهش اضافه کنیم ...
تو مکس یه plan بسازیم و متریال آسمون بدیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)