سلام
نه عزیز من بدون اکسس پوینت نمیشه.من خودم P990 دارم و خیلی از وایرلس گوشیم استفاده میکنم.
موفق باشی.
سلام
نه عزیز من بدون اکسس پوینت نمیشه.من خودم P990 دارم و خیلی از وایرلس گوشیم استفاده میکنم.
موفق باشی.
یعنی شما با نصب اکسس پوینت داری با وایرلسش کار میکنی
در ضمن میشه یه راهنمایی کنی شبکه به اینترنت از طریق وی پی ان وصل میشن و همه سیستمها آی پی دارن و داری اکسس پونت هم هستیم چجوری میشه منم بهش کانکت شم
با سلام
من تو خونمون امکانات وایرلس ندارم.
تو دانشگاه وایرلس خیرات می کنن ما هم میریم حالشو میبریم.
شما اونجا لپتاپ هم دارین؟اگه آره که مشکلتون حله.چون اکثر لپتاپ ها وایرلس دارن و میشه باهاشون شیر شد.
اما اگه نه شما باید بری یه وایرلس اکسترنال که با Usb به سیستم وصل میشه بخری بعد از طریق اون موبایلتو وصل کنی.
وایرلس دو تا خدمات ارائه میده:
1- انتقال دیتا
2- انتقال فایل
شما با این روش و یا هر روش دیگه نمیتونید با گوشی انتقال فایل داشته باشین.فقط دیتا اونم به معنای شیر شدن در اشتراک اینترنت.
اگه بازم مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی.
بدون اکسس پوینت هم میشه ، براحتی ، شما فقط یه شبکه ی AdHoc راه بنداز حله ..
k810 و کلیه ی گوشی های جاوا همچین امکانی رو ندارن
این که شما میگین که بلوتوثیه........
خیر ، با وای فای میشه ، اصلا adhoc یه نوع شبکه بر پای وای فایه ! تو نت بگردی آموزشش هست ، یه مقدار کار میبره ولی میارزه ، من نمی دونم 990 upng داره یا نه اگر داشته باشه میتونی خیلی کارا باهاش بکنی
ببخشید میشه یه کم ساده تر راهنمایی کنید
این چیزی که شما گفتید داره یا نداره رو کجا باید چک کرد
کلمات کلیدی که میشه دنبالشون گشت تا نتیجه گرفت چیه؟
ولقعا از همگی ممنون بابت کمک هاتون !!!!
آقا براچی بحث رو عوض کردین چسبیدین به وایرلس . به من توضیح بدید که چی کار کنم . پست اول رو نخوندین ؟؟؟؟
عزیز 810 هیچ جوری نمی تونه به اینترنت کامپیوتر دسترسی داشته باشه .
-برای p990 هم من تاحالا نداشتم ولی دیدم ، میدونم که میشه ، تما اگر آموزش کامل رو پیدا کردم براتون میزارم ... ارزون تر از اون استفاده از بلوتوث هست که تو همین تاپیک هست
با کابله گوشی هم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)