مگه تو ساینشون نمیکردی!!!!!!!!!!
پس از همون اول میگفتی که ساینشون نکردی.........![]()
مگه تو ساینشون نمیکردی!!!!!!!!!!
پس از همون اول میگفتی که ساینشون نکردی.........![]()
خوب معلومه که ساین نمیکردم
پست دومم رو هم اگه توجه کنی مفهمی که ساین نمیکردم
چون فایل cer واسه این گوشیم نداشتم
ولی حالا فیل رو گرفتم وخدارو شکر با راهنمایی شما دوستان همه برنامه ها کار دادن و جالب اینجاست که تم ها هم نصب شدن
حقیقتش من نمیدونستم که تم هم باید ساین بشه
چیزی که باعث شد من فکر کنم از ساین نکردن برنامه ها نسیت
اینه که دقیقا همین برنامه ها و تم ها بدون اینکه ساینشون کنم روی ان 76 ان 95 و ان73 و 6210 نصب شدن
این فایل cer مگه واسش تعریف شده که روی چه نوع گوشی بدون ساین نصب بشه ؟ و چه نوعی با ساین؟
به هر حال ممنونم از همه دوستان که راهنماییی کردین و راه حل رو نشونم دادین
مرسی
مبارکه به دل خوش
نه اینطوری براش تعریف نشده بعضی اوقات مشگل از برنامست بعضی اوقات مشگل از گوشیه راستی شاید شما گزینه sign only رو فعال کردید؟فکر میکنم همچین چیزی باید باشه برو توی App mgr بازش کن options رو بزن برو توی settings گزینه اولت روی چیه؟فکر میکنم حدسم باید درست باشه گزینه اول رو بیار روی All
حالا خیلی راحت تر می تونی برنامه ها رو نصب کنی و فایل cer هم فقط برای گوشی خودته و برنامه رو برای گوشی خودت ساین میکنه حتمآ خبرشو بده
به نظر من گوشیت رو هک کن از دست ساین خلاص شو.البته نمیدونم رو مدل گوشیه شما جواب بده یا نه!
سلام
حدثت کاملا درست در اومد رویsign only بود
من بگو که فکر میکردم گوشیم مشکل داره
اصلا به فکرم نرسید توی app manager رو یه نگاه بندازم واقعا دست درد نکنه سرمست جان
خوبه یه چیز جدید یادمون دادی
اره گوشیم رو میخواستم هک کنم فایل اموزشی رو هم گرفتم ولی یکی از لینکای دانلود برنامه ها کار نمیداد واسه همین ادامه ندادم
به هر حال واقعا ممنونم که کمک کردین
راستی اقای سرمست شما گوشیت ای 90 دیگه درسته؟
خواستم ببینم روی کیبرد کدوم کلید کاره ستاره رو انجام میده
مرسی
خوشحالم که گوشیت درست شد و حدسم درست بود
درباره هک هم اگه هر سوالی مشگلی بود بیا توی تاپیک خودش من یا بچه های دیگه در خدمتت هستیم.
نه من گوشیم E90 نیست من عشق E90امیه چند روزی باهاش کار کردم و واقعآ دوسش دارم درباره سوالی هم که پرسیدی درست منظورتو متوجه نشدم ولی اگه ستاره منظورت همین ستاره ایی هستش که توی کامپیوتر ازش استفاده میکنیم یعنی * درست مثل کامپیوتر همون عدد 8 هستش
سلام
مرسي از لطفت انشالا كه شما هم اي90 بكيري
منظورم از ستاره توي كوشي هستش مثلا جايي كه بخوايم زبان نوشتاري رو عوض كنيم بايد ستاره رو بزني كه منو بيات بالا
من حالا مجبورم درش رو ببندم وستاره رو بزنم ودوباره باز كنم
اكر فهميدين جطور يه ممنون ميشم اطلاع بدين
واسه هك هم همينكارو ميكنم تو تابيك مطرح ميكنم
مرسي از كمكتون
salam bebakhshid man ye N95 daram tazeham dadam flashesh kardan vali harchi barnameh mirizam rush nasb nemishe momkene rahnamaei konin
اولآ فارسي بنويس چون خلاف قوانينه.........دومآ اروري كه گوشيت ميده رو بگو
منم همين مشكل رو دارم Software installation رو All گذاشتم ولي بازم ارور ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)