حالا این نسخه جدید کی میاد؟
حالا این نسخه جدید کی میاد؟
یه همچین مرحله ای توی فتح برلین نداشتیم !مرحله ای که باید به ایتسگاه قطار میرفتیم رو تموم کردم. خیلی عجیبه من تونستم همه رو بکشم و صدای آژیر خطر هم درنیاوردم اما نمیدونم باید چکار بکنم تا قطار بیاد . یعنی رفتم داخل ایستگاه ولی دو تا ریل بیشتر نیست. ریل هایی که طولشون خیلی کمه. اگر کسی میدونه باید چکار کرد لطفا" راهنمایی بکنه. تو بازی کاماندوز همیشه همینطور بوده. همه رو به زور میکشی آخرش معطل این جور مسایل میشی و ...
برای شماره 2 باید باشه
خودم هم یادم نیست اصلا که چجوری می شد که قطار می اومد مال چندین سال پیشه حافظه قد نمی ده![]()
ماموریتی مخفی در استالینگراد , نفوذ به یک ایستگاه قطار در فرانسه , جاسوسی در برلین و ورود به یک قطار در حال حرکت از جمله مراحل بازی اند .
سلام
آقای ali_ranger22 این هم جزو مراحل بازیه ولی گویا شما فراموش کردید.
و شما آقا محسن باید در جوابتون گفت که منظور از نسخۀ جدید کاماندوز 3 هست .
به هر حال خودم باید یه کم فکرم رو به کار بندازم تا این مرحلۀ سخت هم تموم بشه. در عوض هیچ وقت یادم نمیره و میتونم برای بقیه راهنما باشم.
ساخت کماندوز 4 تکذیب شده. احتمالا این سری دیگه ادامه نداره.
(یه بار سوتی ندید که مثلا بیاین بگید که کماندوز 4 که ساخته شده همون اول شخصه آخه ملت میخندن)
ولی من تا حالا جلد ش رو تو اینترنت دیدم میخوای بزارم ببینی!
با سلام
در مورد مرحلۀ ایستگاه قطار هر چقدر گشتم و تمامی اتاق ها و منفذها را گشتم ماموریت انجام نشد!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چکار باید بکنم ولی هرکاری کردم قطار نیومد. آخه من ایستگاه رو گرفتم و تمام آدم ها رو کشتم ولی .....
اگر کسی این مرحله رو تموم کرده لطف کنه من رو راهنمایی کنه. با تشکر
اما مرحلۀ نرماندی که واقعا" مرحلۀ قشنگی هستش من رو یاد فیلم نجات سرباز رایان میندازه و دارم سومین ماموریت رو انجام میدم و خیلی راحت ماموریت اول و دوم رو انجام دادم.
----------------
به کسانی که این بازی رو تا به حال نکردند توصیه میکنم collection کاماندوز را تهیه کنند که هم ارزان تر هست و هم در یک DVD می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)